Akademispillere i U/16-sejr over Belgien

22. september 2023 kl. 07:41 af Rasmus Estrup

Johan Hvistendahl (nr. 23) og Malthe Egebæk Mortensen (nr. 13) fra AaB Akademiet var begge i startopstillingen, da det danske U/16-landshold i går spillede den tredje og sidste kamp ved miniturneringen i Belgien efter et nederlag til Tyrkiet og en sejr over Portugal i de to første kampe. 

Torsdagens modstander var værtsnationen Belgien, der havde vundet over både Tyrkiet og Portugal, men i går tog danskerne en sejr på 4-2. 

Danmarks U/16-landshold bragte sig foran til pausestillingen 1-0 efter ni minutter, og otte minutter inde i anden halvleg blev danskernes føring fordoblet. Det blev også til 3-0 midt i anden halvleg, inden Belgien fem minutter senere reducerede til 3-1. 

Et kvarter før tid blev det 4-1 til danskerne, og ti minutter før tid blev både Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen udskiftet. Herefter reducerede belgierne til 4-2. 

Kampen i går var Johan Hvistendahls tredje U/16-landskamp, mens Malthe Egebæk Mortensen er noteret for to optrædener for U/16-landsholdet. 

Flere siddepladser frigivet til i morgen

21. september 2023 kl. 15:55 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for AaB's NordicBet Ligakamp mod HB Køge fredag aften kl. 19.00. På Vesttribunen er der færre end 500 billetter tilbage, mens Complea Tribunen er færre end 50 sæder fra at være udsolgt. 

Derfor er der netop blevet frigivet ca. 400 siddepladser på A. Enggaard Tribunen til fredagskampen på Aalborg Portland Park. Du kan gøre som flere end 10.700 andre AaB-fans og sikre dig billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk. 

Er du studerende på videregående uddannelser i Nordjylland, kan du gratis tilmelde dig "Students' Grandstand Party" med jobmesse og fredagsfest fra kl. 15.30. 

Find al praktisk info om kampen her. 

Tags på denne nyhed

Odada: Jeg glæder mig til i morgen

21. september 2023 kl. 11:33 af Rasmus Estrup

Med to mål og solide præstationer i sine første fire optrædener for Hele Nordjyllands Hold, er kenyanske Richard Odada kommet godt fra start i det nordjyske.

- Holdkammeraterne og trænerstaben har været gode til at hjælpe mig, siden jeg kom hertil. Jeg føler mig godt tilpas og som en del af holdet, og lige nu glæder jeg mig bare til i morgen, siger Richard Odada.

I morgen kl. 19.00 venter der AaB en fredagskamp hjemme mod HB Køge, og flere end 10.500 AaB-fans har på billet til kampen på Aalborg Portland Park, der også danner ramme om “Students’ Grandstand Party” og Veteran Match i morgen aften.

Samtidig bliver det Richard Odadas første fredagskamp på Aalborg Portland Park.

- Det ser jeg meget frem til. Indtil videre har fansene skabt en god stemning til vores kampe - både ude og hjemme - og jeg håber, at der kommer endnu flere fans i morgen, for det er med til at motivere os, siger den kenyanske landsholdsspiller.

Siden han skiftede til AaB på et lejeophold fra MLS-klubben Philadelphia Union 15. august har midtbanespilleren foruden de fire kampe i NordicBet Ligaen også været i aktion for Kenyas A-landshold, hvor det i den forgangne landskampspause blev til fuld spilletid i to kampe.

Det fulgte han op med et pragtmål til 1-1 i sidste uges udekamp mod Sønderjyske på Sydbank Park.

- Jeg er glad for at komme på tavlen, men det vigtigste for mig, er holdets præstationer og resultater. Og i morgen skal vi igen levere den bedst mulige indsats, så vi forhåbentlig kan få en sejr, siger Richard Odada, der gerne tager sigte mod målet igen i morgen, hvis muligheden byder sig.

- Hvis man har chancen for at skyde, så er det jo bare om at prøve. Hvorfor ikke?, slutter AaB’s nummer 16 med et stort smil.

Du kan gøre som flere end 10.500 andre og købe billet til fredagskampen mod HB Køge på www.billet.aabsport.dk.

For hver tilskuer til AaB’s hjemmekampe i NordicBet Ligaen i dette efterår donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter sæsonens fem første hjemmekampe er RAV allerede sikret en donation på 72.146 kr.

Tags på denne nyhed

AaB A/S søger økonomielev

20. september 2023 kl. 15:45 af Brian Andersen

Med opstart snarest og senest 1. januar 2024 søger vi en person til en toårig kontoruddannelse med speciale i økonomi og med både faglig og praktisk erfaring.
 
Som økonomielev hos AaB A/S får du en hands-on tilgang til økonomifaget, hvor teori og praksis kombineres. Under uddannelsen vil du opnå faglig indsigt i forskellige økonomiske aspekter. Opgaverne vil variere igennem dit elevforløb og gradvist vokse i takt med din udvikling.

Du vil blandt andet få lov til at beskæftige dig med:

- Debitor- og kreditor ind- og udbetaling
- Finansafstemning
- Moms
- Rapportering
- Måneds- og årsafslutning
- Bogføring

Vi forventer, du har bestået HHX, EUX eller HTX, STX eller HF suppleret med EUD-forløb på fem uger.

Alternativt have bestået en akademiuddannelse med fokus på administration, økonomi og finans.

Det vil være vigtigt med overblik og en struktureret og detaljeret tilgang, ligesom et godt humør, god energi samt lysten til at lære er foretrukne egenskaber.

Send en ansøgning til kommunikations- og HR-chef Brian Andersen på ba@aab-as.dk senest 8. oktober 2023.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte økonomichef og administrerende direktør Jesper Dalum på jda@aab-as.dk eller 2934 1903.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdet vil i hverdagen være henlagt til administrationens kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

Om AaB:
AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i. Vi beskæftiger i dag 19 engagerede medarbejdere i administrationen. I alt er vi cirka 70 personer ansat i AaB A/S.
AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.
AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Kom i god tid til fredagsfesten

20. september 2023 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-HB Køge

Spillerunde: 10
Spilledato: Fredag 22. september 2023
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 17.30
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Jonas Bøgelund

10.000 har billet - kom i god tid
Flere end 10.000 fans har allerede billet til fredagsduellen på Aalborg Portland Park mellem AaB og HB Køge, og du kan stadig nå at købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.30 på fredag, såfremt der ikke er udsolgt, og samtidig åbner indgangene til Aalborg Portland Park. Det anbefales, at man kommer i god tid for at udgå den værste kødannelse lige inden kampstart. 

Tilhængere af HB Køge skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

“Students' Grandstand Party” - fredagsfest for studerende
På fredag løber tredje udgave af “Students’ Grandstand Party” af stablen på Aalborg Portland Park.

Her har Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviteret alle studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis til fodbold samt jobmesse inden kampen.

Er du studerende, kan du tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” her.

Jobmessen begynder ved fanzonen kl. 15.30, og frem til kl. 17.30 kan de studerende møde en række nordjyske virksomheder og høre om muligheder for blandt andet praktikplads og studiejobs.

De 1.000 første studerende ved jobmessen får en voucher til en gratis øl eller sodavand i fanzonen fra Royal Unibrew.

Læs mere om "Students’ Grandstand Party” her.

Veteraner hyldes til Veteran Match
I samarbejde med DIF Soldaterprojekt og Aalborg Kommune arrangerer AaB på fredag også Veteran Match for at hylde danske krigsveteraner.

Det sker blandt andet gennem flag, stadionspeak, klapsalver lige inden kampstart og specielle logoer på spillertrøjerne.

De kampbruge AaB-trøjer med Veteran Match-logoer vil efterfølgende komme på auktion for at rejse penge til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner.

Er du veteran, kan du tilmelde dig Veteran Match her.

Fredagsfest i fanzonen fra kl. 16.30
AaB’s fanzone åbner allerede kl. 16.30 på fredag, og fra kl. 17.00 sørger en DJ for musikken i fanzonen. Frem mod kampstart blandt andet også spille bordfodbold, slå søm i træstubbe, ramme plet i Faxe Kondis Fan Can, få ansigtsmaling i AaB-farver og få autografer fra en AaB-spiller.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til kampen i AaB Fanshop
Kig også forbi AaB Fanshop på fredag, hvor du blandt andet kan finde AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron samt nye halstørklæder.

Fanshoppen i fanzonen åbner kl. 16.30 ligesom salgsvognen med AaB-merchandise til særlige kampdagstilbud, mens AaB Fanshop i foyeren åbner kl. 17.00.

I den lille salgsvogn med AaB-merchandise i fanzonen er det kun muligt at anvende betalingskort.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på fredag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på fredag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på fredag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'