Kom i god tid til fredagsfesten

20. september 2023 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-HB Køge

Spillerunde: 10
Spilledato: Fredag 22. september 2023
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 17.30
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Jonas Bøgelund

10.000 har billet - kom i god tid
Flere end 10.000 fans har allerede billet til fredagsduellen på Aalborg Portland Park mellem AaB og HB Køge, og du kan stadig nå at købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.30 på fredag, såfremt der ikke er udsolgt, og samtidig åbner indgangene til Aalborg Portland Park. Det anbefales, at man kommer i god tid for at udgå den værste kødannelse lige inden kampstart. 

Tilhængere af HB Køge skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

“Students' Grandstand Party” - fredagsfest for studerende
På fredag løber tredje udgave af “Students’ Grandstand Party” af stablen på Aalborg Portland Park.

Her har Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviteret alle studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis til fodbold samt jobmesse inden kampen.

Er du studerende, kan du tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” her.

Jobmessen begynder ved fanzonen kl. 15.30, og frem til kl. 17.30 kan de studerende møde en række nordjyske virksomheder og høre om muligheder for blandt andet praktikplads og studiejobs.

De 1.000 første studerende ved jobmessen får en voucher til en gratis øl eller sodavand i fanzonen fra Royal Unibrew.

Læs mere om "Students’ Grandstand Party” her.

Veteraner hyldes til Veteran Match
I samarbejde med DIF Soldaterprojekt og Aalborg Kommune arrangerer AaB på fredag også Veteran Match for at hylde danske krigsveteraner.

Det sker blandt andet gennem flag, stadionspeak, klapsalver lige inden kampstart og specielle logoer på spillertrøjerne.

De kampbruge AaB-trøjer med Veteran Match-logoer vil efterfølgende komme på auktion for at rejse penge til foreningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner.

Er du veteran, kan du tilmelde dig Veteran Match her.

Fredagsfest i fanzonen fra kl. 16.30
AaB’s fanzone åbner allerede kl. 16.30 på fredag, og fra kl. 17.00 sørger en DJ for musikken i fanzonen. Frem mod kampstart blandt andet også spille bordfodbold, slå søm i træstubbe, ramme plet i Faxe Kondis Fan Can, få ansigtsmaling i AaB-farver og få autografer fra en AaB-spiller.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til kampen i AaB Fanshop
Kig også forbi AaB Fanshop på fredag, hvor du blandt andet kan finde AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron samt nye halstørklæder.

Fanshoppen i fanzonen åbner kl. 16.30 ligesom salgsvognen med AaB-merchandise til særlige kampdagstilbud, mens AaB Fanshop i foyeren åbner kl. 17.00.

I den lille salgsvogn med AaB-merchandise i fanzonen er det kun muligt at anvende betalingskort.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på fredag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på fredag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på fredag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Hvistendahl indskiftet i dansk U/16-sejr

20. september 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

I går spillede U/16-landsholdet sin anden kamp ved en minituerning i Belgien, da det blev til en sejr på 2-0 over Portugal.

Johan Hvistendahl, der sammen med holdkammerat Malthe Egebæk Mortensen var i startopstillingen ved turnerings første kamp mod Tyrkiet, sad på bænken fra kampens begyndelse, men efter 54 minutter blev Johan Hvistendahl indskiftet til sin anden U/16-landskamp ved stillingen 1-0.

Tre minutter senere blev den danske føring fordoblet til slutresultatet 2-0.

U/16-landsholdet med de to førnævnte AaB Akademispillere i truppen spiller sidste kamp ved miniturneringen i Belgien på torsdag mod værtsnationen.

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til fredagskampen

19. september 2023 kl. 17:24 af Rasmus Estrup

Der bliver god stemning på Aalborg Portland Park fredag aften, når der er "Students' Grandstand Party" i forbindelse med NordicBet Ligakampen mod HB Køge.

Med tre dage til kampstart har flere end 10.000 AaB-fans billetter til opgøret, og har du endnu ikke selv billet, kan du nå at købe billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Er du studerende og har lyst til at tilmelde dig "Students' Grandstand Party", hvor du får gratis adgang til en jobmesse i fanzonen og kampen mod HB Køge, kan du tilmelde dig her. 

På fredag hylder AaB i samarbejde med Aalborg Kommune og DIF Soldaterprojekt de danske veteraner, når der afholdes Veteran Match, hvor danske veteraner inviteres ind på Aalborg Portland Park. Er du veteran, kan du tilmelde dig kampen her. 

Tags på denne nyhed

Kom til Students' Grandstand Party på fredag

19. september 2023 kl. 14:33 af Rasmus Estrup

Flere end 9.000 AaB-fans har allerede billet til AaB's fredagskamp på Aalborg Portland Park mod HB Køge på fredag kl. 19.00.

Til kampen har AaB's samarbejdspartnere Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviteret studerende på videregående uddannelser i Nordjylland gratis til “Students’ Grandstand Party”.

“Students’ Grandstand Party” begynder med en stor jobmesse ved fanzonen fra kl. 15.30 til kl. 17.30. Her kan de studerende besøge repræsentanter fra en række nordjyske virksomheder for at høre om muligheder for studiejob og praktikforløb, så uddannelsesforløbet kan blive bedst muligt for den studerende.

De 1.000 første studerende på jobmessen får udleveret en voucher til en gratis øl eller sodavand fra Royal Unibrew. Voucheren kan bruges i fanzonen fra kl. 17.00, hvor der også vil være en DJ samt andre aktiviteter.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” 22. september:
Kl. 15.30-17.30: Jobmesse ved fanzonen på Aalborg Portland Park
Kl. 17.00-18.00: DJ i fanzonen
Kl. 17.30:Dørene åbner til Aalborg Portland Park 
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-HB Køge 

Studerende på videregående uddannelser kan tilmelde sig arrangementet via først-til-mølle her.

For english version, click here.

Billetter til kampen vil blive uddelt ved jobmessen, men det kræver forhåndstilmelding via ovenstående link. Husk at medbringe studiekort. 

Alle tilmeldte studerende vil inden fredag modtage en mail med yderligere informationer. 

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til fredag

18. september 2023 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

AaB skal fredag aften forsøge at forlænge stimen af ubesejrede kampe, når HB Køge kl. 19.00 gæster Aalborg Portland Park. 

De tre samarbejdspartnere, Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank inviterer sammen med AaB til "Students' Grandstand Party", hvor studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til jobmesse og kamp på Aalborg Portland Park. 

Derudover holder AaB i samarbejde med DIF Soldaterprojekt og Aalborg Kommune Veteran Match til kampen, hvor danske krigsveteraner hyldes. 

Allerede nu har flere end 9.000 AaB-fans billetter til kampen, og er du ikke studerende kan du købe billetter på www.billet.aabsport.dk.  

Er du studerende på videregående uddannelser i Nordjylland, kan du tilmelde dig Students' Grandstand Party her via først-til-mølle-princippet. 

Er du veteran, kan du tilmelde dig Veteran Match her. 

Tags på denne nyhed
'