-
24. september kl. 14:00
0 : 0
17. september
2 : 1
11. september
1 : 5
7. september
0 : 0
26. august
0 : 0
18. august

Aktionærfordele

Som aktionær i AaB A/S får man disse fordele:

- Som aktionær får man tilbudt to siddepladser til én kamp pr. sæson

- Ejer man mere end 125 aktier bliver man én gang pr. sæson inviteret til aktionærarrangement med VIP-bespisning og kamp.

Fordelene som aktionær vil fremover om nødvendigt blive revideret årligt.

 

Sådan henter du dine billetter


Som aktionær er du er årligt berettiget til to gratis billetter til en kamp på Aalborg Portland Park.

Aktionærbilletter skal indløses via billetsystemet her på hjemmesiden - følg disse trin for at få dine billetter:

1. Opret dig som bruger på det nye billetsystem via dette link - når du bestiller billetter bliver du automatisk bedt om at oprette en brugerprofil eller logge ind på din eksisterende profil.

2. Er du allerede oprettet i billetsystemet – eksempelvis som sæsonkortholder – skal du ikke oprette dig med endnu en profil.

Når du har valgt en kamp, antal billetter og placering skal du i feltet "Rabatkode/gavekort" indtaste følgende:

- aktionærnummer + fornavn + 2018 + billetnummer 01 eller 02

Dvs. hedder man Per til fornavn og har aktionærnummer 1234567 skal man indtaste 1234567Per201801 for at få sin første billet og 1234567Per201802 for at få sin anden billet.

Kender du ikke dit aktionærnummer skal du sende en e-mail til mhp@aab-as.dk og bede om det. Herefter sender vi det til dig hurtigst muligt.

3. Én gang årligt op til starten på forårssæsonen udsteder vi to nye billetkoder til alle aktionærer der er oprettet i systemet.

4. Du kan kun indløse dine fribilletter online i billetsystemet. Du kan altså ikke henvende dig hos AaB’s administration på Hornevej, eller i billethusene på Aalborg Portland Park og hente dine fribilletter.

5. Når du benytter dine fribilletter online, skal du være opmærksom på, at du modtager dine billetter til den valgte kamp, som print-selv-billetter pr. e-mail. Disse print-selv-billetter er adgangsgivende til kampen – husk derfor at udprinte og medbringe disse ved indgangen eller scan dem direkte fra din mobil på kampdagen.

6. Begge dine fribilletter skal anvendes inden udgangen af kalenderåret.

OBS: Billetkoder kan ikke anvendes til opgør mod FC København og Brøndby I.F.

 

Billetter til forhenværende aktionærer

Følg dette link for at læse information om udlevering af billetter til aktionærer, der fik tvangsopkøbt deres aktier ved den nyligt overståede aktieopskrivning.