Job på AaB Akademiet

På AaB Akademiet forsøger vi hele tiden at finde de dygtigste spillere, trænere, ledere og koordinatorer.

Nogle af disse personer har det som deres fuldtidsbeskæftigelse, andre yder en indsats udelukkende på frivillig basis, og endelig er der en del, som er placeret lidt midt imellem. Fællesnævnerne for alle disse personer er, at de brænder for AaB’s talentudvikling og har kvaliteterne til at udvikle den yderligere.

Motivationen, der driver disse personer, varierer fra at ville arbejde sig op i systemet - og til at have en rolle, hvor man for oplevelsens skyld bliver en del af et usædvanligt spændende og dynamisk talentmiljø.

Selv om vi på AaB Akademiet i øjeblikket ikke har nogle ledig job, ved vi pr. tradition, hvor hurtigt tingene kan ændre sig, hvilket indebærer, at vi pludselig får brug kvalificeret assistance.

I AaB arbejder eliten og bredden meget tæt sammen, hvilket begge parter nyder godt af. Derfor skal man ved flere af opgaverne kunne arbejde inden for begge områder.

Hvis du har interesse i at blive træner, leder, koordinator eller noget helt tredje i et af landets absolut mest attraktive talentmiljøer, og mener du at kunne bidrage til at gøre AaB’s talentudvikling endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig på nedenstående mail-adresse.

Venlig hilsen
Anders Damgaard
Talentchef AaB Fodbold
ad@aab-as.dk

Som inspiration kan man i nedenstående se nogle af de opgaver, der løbende skal findes egnede personer til:
-Holdleder.
-Trivselsperson på AaB’s elitecollege.
-Arbejdsopgaver ved hjemmekampe.
-Scoutingopgaver.
-Diverse ad hoc opgaver.
-Holdtræner.
-Specialtræner.
-Sundhedspersonale.

'