Kørestolsbrugere til hjemmekampe på Aalborg Portland Park

Til kampe på Aalborg Portland Park skal du som kørestolsbruger købe en særlig kørestolsbillet. På Complea Tribunen er der indrettet 28 kørestolsvenlige pladser. Billetter til disse pladser kan købes ved henvendelse til billet@aab-as.dk eller på telefon 96 35 59 00, samt på kampdagen på Aalborg Portland Park, såfremt de ikke er udsolgt. Vi opfordrer dog til, at man køber billetten i forsalg, da der ofte er stor interesse for disse pladser.

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager på Aalborg Portland Park. Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på billet@aab-as.dk. Ledsagerbilletten udstedes til række 1 på Complea tribunen, men det er tilladt for ledsageren at stå ved kørestolsbrugeren under kampen. Kørestolspladserne forefinde på række 18 i sektion C og E på Complea tribunen. 
Køber du først billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne placeret i det norvestlige hjørne af Aalborg Portland Park, hvor det er muligt at købe både kørestols- og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort også medbringes.
Kørestolspladserne er placeret blandt hjemmeholdets tilhængere, og det er ikke tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende. Efterkommes dette ikke kan man blive bortvist uden refusion af billetten.
Kørestolsbruger skal anvende elevatoren placeret ved indgang 4 for at få adgang til Aalborg Portland Park. Der er plads til elscooter/minicrosser i elevatoren og på kørestolspladserne.  
AaB's billetpriser finder du her, og kørestolsbrugeren betaler fuld pris for billetten (Nummererede pladser), mens en evt. ledsagerbillet er gratis. 

Ikke-kørestolsbrugere til hjemmekampe

Ikke-kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager på Aalborg Portland Park. 
 
Vi anbefaler altid, at billet og ledsagerbillet bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på billet@aab-as.dk. Så vidt mul
 
Det er muligt at få ledsagerbillet til alle afsnit.
Køber du først billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne placeret i det nordvestlige hjørne af Aalborg Portland Park, hvor det er muligt at købe både billet og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort også medbringes.

 

Handicapparkering

Der er handicapparkeringspladser på parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park. Disse kan ikke reserveres, men er tilgængelige efter ført-til-mølle-princippet. Der skal fremvises gyldigt handicapparkeringskort for, at man kan parkere på disse pladser. Parkeringspladserne tilgås via indkørsel fra Kastetvej. Der er 50-100 meter fra handicapparkeringspladserne til elevatoren ved indgang 4 på Complea tribunen. 

Øvrig parkeringsinfo kan forefindes her.

Handicapansvarlig
Kundeservice/IT- og billetansvarlig
Mikkel Kallestrup Johansen 
mkj@aab-as.dk
'