Kørestolsbrugere til hjemmekampe på Aalborg Portland Park

Til hjemmekampe skal du købe en særlig kørestolsbillet. På Complea Tribunen er der indrettet 22 kørestolsvenlige pladser. Billetter til disse pladser kan købes ved henvendelse til billet@aab-as.dk eller på telefon 96 35 59 00, samt på kampdagen på Aalborg Portland Park, såfremt de ikke er udsolgt. Vi opfordrer dog til, at man køber billetten i forsalg, da der ofte er stor interesse for disse pladser.

Kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager på Aalborg Portland Park. Ledsagerbilletten skal bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på billet@aab-as.dk

Køber du først billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne placeret i det norvestlige hjørne af Aalborg Portland Park, hvor det er muligt at købe både kørestols- og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort også medbringes.

Ikke-kørestolsbrugere til hjemmekampe

Ikke-kørestolsbrugere, der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager på Aalborg Portland Park. 
 
Vi anbefaler altid, at ledsagerbilletten bestilles på forhånd ved at kontakte kundeservice på billet@aab-as.dk. Kun på den måde kan man sikre sig en plads.
 
Det er muligt at få ledsagerbillet til alle afsnit.
Køber du først billet på kampdagen, skal du i stedet henvende dig i en af billetboderne placeret i det norvestlige hjørne af Aalborg Portland Park, hvor det er muligt at købe både billet og ledsagerbillet.
Her skal ledsagerkort også medbringes. 
'