Mistet sæsonkort

Har du mistet dit sæson-/abonnementskort, kan du bestille et nyt ved at sende os en mail på billet@aab-as.dk. Opdager du det først på kampdagen, kan du henvende dig i billetinformationen i det nordvestlige hjørne på Aalborg Portland Park, som åbner en time før kampstart. Her kan de hjælpe med at få adgang til dagens kamp og i langt de fleste tilfælde allerede på dagen udstede et nyt kort.

Samtidig med udleveringen af et nyt sæsonkort vil det gamle blive spærret for at undgå misbrug.

Glemt sæsonkort

Har du glemt dit sæsonkort til en hjemmekamp på Aalborg Portland Park, så kan du henvende dig i billetinformationen i det nordvestlige hjørne på Aalborg Portland Park. Her kan du få printet en erstatningsbillet til den pågældende kamp.

Defekt sæsonkort

Er dit sæsonkort synligt gået i stykker ved bøjning, flænger eller lignende, så kan du få genudstedt et nyt sæsonkort.

I så fald skal du kontakte AaB på billet@aab-as.dk. Opdager du det først på kampdagen, kan du henvende dig i billetinformationen i det nordvestlige hjørne på Aalborg Portland Park, som åbner en time før kampstart. Her kan de hjælpe med at få adgang til dagens kamp og i langt de fleste tilfælde allerede på dagen udstede et nyt kort.

Vi anbefaler, at du kontakter os på mail inden kampdagen, da vi ofte oplever travlhed i billetinformationen og billetboder på kampdage. 
'