Aalborg Portland Park er AaB's hjemmebane beliggende i Aalborgs vestlige bydel på Harald Jensens Vej.

Vesttribunen
Vesttribunen er den ene af to endetribuner og fungerer som en stemningstribune med ståpladser. På Vesttribunen finder man AaB's mest stemningsaktive tilskuere, som allerede fra opvarmningen bidrager med sang, tromme og flag for at skabe en god kulisse på Aalborg Portland Park.

Complea Tribunen
Complea Tribunen er den største tribune på Aalborg Portland Park, hvor der er plads til mere end 4.800 tilskuere fordelt på to niveauer. Complea er den ene af to langsider på Aalborg Portland Park, hvor alle pladser er siddepladser. I de sektioner på nedre del af tribunen nærmest Vesttribunen, Familie A Nedre og Familie B Nedre, finder man Theodors Familiezone, som er familieområdet på Aalborg Portland Park, hvor de yngste tilskuere her kan tegne, lege og flage med Theodors Venner, som er personale dedikeret til Theodors Familiezone.

3F
3F Tribunen er den anden af de to endetribuner og består af to sektioner. I den ene sektion er der unummererede siddepladser, samt unummererede ståpladser, forbeholdt tilskuere, som sympatiserer med AaB, hvor den anden sektion er Aalborg Portland Parks udebaneafsnit. Udebaneafsnittet består af ståpladser og har plads til 1.000 tilskuere. Udebaneafsnittet er det eneste sted, hvor man synligt må sympatisere med udeholdet. 

A. Enggaard Tribunen 
Den anden af de to langsidetribuner er A. Enggaard Tribuner og består udelukkende af siddepladser. A. Enggaard Tribunen er forbeholdt samarbejdspartnere hvorfor, der som udgangspunkt ikke sælges løssalgsbilletter og sæsonkort til denne tribune. 

Kom i stemning inden kampen
To timer før kampstart åbner fanområdet ved AaB Tyren, som findes foran Complea Tribunen. Her der mulighed for at komme i stemning sammen med ligesindede AaB-fans. I fanområdet er det muligt at købe mad og drikke samt besøge AaB Shoppen.

Læs mere om Aalborg Portland Park her.

'