Udvalg i mad- og drikkeboder
På billedet ses udvalget i boderne. Udvalget er det samme i alle boder med undtagelse for specialølboden på Complea Tribunen, Bar Vest på Vesttribunen, satellitbarerne på Complea Tribunens øvre etage samt i bodområdet foran Aalborg Portland Park.

Kom i stemning inden kampen
To timer før kampstart åbner fanområdet ved AaB Tyren, som findes foran Complea Tribunen. Her der mulighed for at komme i stemning sammen med ligesindede AaB-fans. I fanområdet er det muligt at købe mad og drikke samt besøge AaB Shoppen.

Se udvalget her

Aalborg Portland Park er delvist kontantløst
På hver af de fire tribuner vil der være en enkelt bod med mulighed for at betale med kontanter, ligesom det samme vil være tilfældet i sportscaféen på A. Enggaard Tribunen og i merchandiseboden foran Complea Tribunen. 

Konkret vil kontant betaling fortsat være muligt i den østligste bod på A. Enggaard Tribunen, den syd-vestlige bod på Vesttribunen, boden ved Theodors familieafsnit på nedre del af Complea Tribunen, samt begge boder på 3F Tribunen i afsnittene for henholdsvis neutrale tilskuere og gæstende fans.

Se betalingsmuligheder

På Aalborg Portland Park forefindes salgssteder i alle fire hjørner, samt to steder centralt på Complea Tribunen. Her kan man købe drikke- og madvarer med mere før og under AaB's kampe.

Tjek her vurderingerne fra Smiley-ordningen

'