AaB TV: Sæsonens første duel med Hobro I.K.

25. november 2023 kl. 09:29 af Rasmus Estrup

I morgen spiller vi årets sidste hjemmekamp, når Aalborg Portland Park danner ramme om et nordjysk lokalopgør mod Hobro I.K. kl. 15.00. Du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Inden søndagens opgør kan du i dette tilbageblik få et gensyn med den spændende 2-1-udesejr i Hobro tidligere på sæsonen. 

Her pillede Josip Posavec et straffespark, inden Jakob Ahlmann udlignede til 1-1, og i tillægstiden sikrede Kasper Jørgensen sejren, da han ned mod vores fans scorede sejrsmålet til 2-1. 

Fanzonen åbner kl. 12.30 i morgen, og du kan finde al praktisk info om årets sidste hjemmekamp her. 

Flere end 9.000 fans har billet til kampen i morgen, og for hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV – Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter de første otte hjemmekampe i dette efterår er RAV allerede er sikret en donation på 117.166 kr. Køb billetter årets sidste hjemmekamp på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

Henning Munk Jensen mindes søndag

24. november 2023 kl. 11:53 af Brian Andersen

Henning Munk Jensen begyndte i AaB som drengespiller i 1961, og fire år senere fik han debut på klubbens førstehold.

I alt opnåede Henning Munk Jensen som styrmand i forsvaret 392 officielle kampe for AaB’s bedste mandskab, hvilket er sjetteflest i klubbens historie siden 1885.

Utallige af Henning Munk Jensens kampe for AaB var med anførerbindet om armen, og i 1969 var ”Munken” med til at vinde DM-bronze for AaB.

Ligeledes opnåede Henning Munk Jensen i perioden 1966-1978 62 A-landskampe for Danmark, heraf 24 som anfører.

Henning Munk Jensen blev både i 1968 og i 1975 kåret som årets fodboldspiller i Danmark. Herudover blev han i begge disse år kåret som årets navn i nordjysk idræt.

I perioden 1970-1973 optrådte Henning Munk Jensen for hollandske PSV Eindhoven, og udenlandskarrieren bød også senere på et ophold i USA.

Umiddelbart inden søndagens hjemmekamp mod Hobro I.K. vil Henning Munk Jensen blive mindet med klapsalver, ligesom AaB’s spillere i kampen vil bære sørgebind.

Opgøret mod Hobro I.K. sættes i gang kl. 15.00.

(På billedet interviewes Henning Munk Jensen i landsholdstrøjen af sportsjournalist Gunnar Nu Hansen; fotograf: ukendt).

Tags på denne nyhed

Al info om årets sidste hjemmekamp

24. november 2023 kl. 09:42 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Hobro I.K.

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 26. november 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

9.000 har billet til årets sidste hjemmekamp
Flere end 9.000 fans har på forhånd sikret sig billet til årets sidste kamp
 på Aalborg Portland Park mod Hobro I.K., og du kan selv købe billetter på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 på søndag.

Tilhængere af Hobro I.K. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Sørgebind og klapsalve for Henning Munk Jensen
Umiddelbart inden første fløjt op skal vi sammen mindes en af AaB’s allerstørste spillere, Henning Munk Jensen, der er gået bort i en alder af 76 år.

Henning Munk Jensen begyndte som drengespiller i AaB i 1961, og som styrmand i forsvaret opnåede han 392 officelle kampe for AaB’s førstehold, hvilket er sjetteflest i AaB’s historie. Ligeledes opnåede Henning Munk Jensen 62 A-landskampe for Danmark - 24 af disse som anfører.

To gange blev Henning Munk Jensen kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark.

Vores spillere vil derfor bære sørgebind på søndag, og umiddelbart inden kampstart vil vi minde og ære Henning Munk Jensen med klapsalver af hele Aalborg Portland Park.

200 kamps jubilæum for Helenius markeres
I seneste NordicBet Ligaopgør på udebane mod Næstved Boldklub rundede Nicklas Helenius 200 officielle kampe for AaB.

Det flotte jubilæum markeres umiddelbart efter indløbet på søndag.

Nicklas Helenius kom som ungdomsspiller til AaB fra partnerklubben Svenstrup-Godthåb I.F. og i sine hidtige 200 officielle optrædener for AaB er det blevet til 62 scoringer, hvilket er tiendeflest i klubbens historie.

Halstørklædedag på Aalborg Portland Park
Til årets sidste hjemmekamp holder vi Halstørklædedag. Derfor opfordrer vi alle tilskuere til at tage et rødt-hvidt halstørklæde om nakken, så vi kan få prydet de røde tribuner i rød-hvide farver en sidste gang inden nytår. 

For at skabe den bedst mulige ramme umiddelbart inden kickoff opfordres man til at hæve halstørklædet over hovedet ved indløb, og når hele stadion synger med på fan- og stadionsangen "Som Ramt af Lynet" for sidste gang i 2023. 

I AaB Fanshop, som åbner kl. 12.30 i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren, kan du købe to halstørklæder til kun 149 kr.

U/14-akademiholdet hyldes i pausen
AaB Akademiets U/14-hold vandt efterårets sæson i Liga 1 med ti sejre i ti kampe. Læs mere her.

Puljesejren vil blive markeret i pausen af opgøret mod Hobro I.K., hvor spillerne på U/14-holdet får en velfortjent æresrunde på grønsværen.

Fanzonen åbner kl. 12.30
Allerede fra kl. 12.30 kan man i fanzonen prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Widell og Thelander skriver autografer
I fanzonen vil det også være muligt at få autografer fra de to karantæneramte spillere, Rasmus Thelander og Melker Widell.

Gode tilbud i AaB Fanshop
Udover tilbuddet med to halstørklæder for 149 kr. Vil der også være mange andre gode tilbud i AaB Fanshop på søndag, hvor du også kan få fingrene i sæsonens spillertrøjer fra Macron.

AaB Fanshop åbner kl. 12.30 i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren. Derudover vil der også være en ekstra salgsvogn med merchandise i fanzonen efter kl. 13.15.

Indløbsbørn fra Aalborg KFUM og TSV
På søndag løber AaB's spillertrup ind på banen med spillere fra AaB’s partnerklubber TSV og Aalborg KFUM.

Pausekonkurrence for partnerklubber
De to førnævnte partnerklubber vil også tage del i pausekonkurrencen sammen med spillere fra en tredje partnerklub, Hornun IF. Hver klub stiller med fem spillere, der fra straffesparksfeltet skal sigte mod midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Gennem hele 2023 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre grats med.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

To AaB’ere i U/16-sejr over Mexico

24. november 2023 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

For anden U/16-landskamp i træk var der spilletid til de to AaB Akademispillere Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl, der i går begge var med fra start i Danmarks møde med Mexico ved en venskabsturnering i Spanien.

Selvom Danmark kom bagud i opgørets første minut, endte det med en dansk sejr på 2-1.

Johan Hvistendahl, der indtog højre back, blev udskiftet efter 57 minutter, og midtbanespiller Malthe Egebæk Mortensen fik 68 minutters spilletid.

Efter 2-2 mod Holland i første kamp og gårsdagens 2-1-sejr over Mexico venter tredje og sidste kamp ved venskabsturneringen på søndag mod Saudi-Arabien.

Kampen i går var den fjerde U/16-landskamp for Malthe Egebæk Mortensen og femte U/16-landskamp for Johan Hvistendahl.

Black Friday skydes i gang kl. 19.00

23. november 2023 kl. 15:21 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 kan du på AaB Shoppen finde særlige Black Friday-tilbud. 

Foruden de gode Black Week-tilbud, der fortsat gælder ugen ud, kan du fra i aften få gode rabatter på spillertrøjer fra Macron. 

Du kan således spare 30 procent på denne sæsons andentrøje, der er en hyldest til fan- og stadionsangen "Som Ramt af Lynet". 

Derudover kan du få op til 50 procent rabat på spillertrøjer fra tidligere sæsoner. 

Af de gode Black Week-tilbud finder du også fortsat merchandise på op til 80 procent rabat, to halstørklæder for kun 149 kr. og 20 procent rabat på store dele af AaB Shoppen. 

Hvis din ordre lyder på mere end 599 kr., får du et Theodor-spil med som en ekstra AaB-gave, og overstiger din ordre 999 kr. vil din ekstra AaB-gave i stedet være i AaB-puslespil.  

Black Week- og Black Friday-tilbuddene på AaB Shoppen gælder til og med søndag 26. november kl. 23.59 eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed
'