Partner i AaB

Er du på udkig efter en enestående mulighed for at styrke din virksomheds brand, øge synligheden og engagere dig direkte med fans og samfundet?
Så bør du overveje at blive partner i AaB.

Synlighed og Branding:
Vores pakker giver din virksomhed eksponering på nationalt og lokalt plan gennem reklamer, online platforme og sociale medier. Styrk din brandidentitet og nå ud til et bredt publikum.

Netværksmuligheder:
Bliv en del af et eksklusivt netværk af virksomheder og beslutningstagere. Skab forretningsmuligheder og partnerskaber, der kan drive vækst og succes for din virksomhed.

Samfundsengagement:
Med din støtte til AaB, viser din virksomhed engagement i lokalsamfundet og sportsudviklingen. Bidrag til talentudvikling, inklusion og sundhedsfremme gennem vores ungdoms- og samfundsinitiativer.

Unikke Oplevelser:
Nyd eksklusive VIP-arrangementer samt andre spændende begivenheder, der skaber uforglemmelige oplevelser for dig og dine kunder.

Bliv en del af vores storslåede rejse mod succes og vækst. Kontakt os i dag for skræddersyede pakke, der matcher dine behov og mål.

Slut dig til AaB, og lad os sammen skabe magi på og uden for banen!

Vi tilbyder en række partnerkategorier, med nogle faste produkter/ydelser og en række spændende tilvalgsmuligheder. Vi ønsker at efterkomme dine behov og forsøger derudfra at sammensætte dit partnerskab, som passer lige præcis til din forretning.

I AaB Netværket har du mulighed for at blive medlem af en af de 3 Netværksgrupper, der til sammen udgør AaB - Hele Nordjyllands Erhvervsnetværk. Du får mulighed for at udvide dit professionelle netværk på tværs af brancher samt skabe stærke personlige relationer mellem medlemmerne. I hver gruppe er der mulighed for brancheeksklusivitet, hvis det ønskes.  Dermed får du mulighed for at stå alene i den branche og får dermed et større råderum for at eksponerer din branche. 

Hvad er AaB Netværket? 

AaB Netværket er et netværk, hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder. Det handler i høj grad om at skabe stærke relationer mellem mennesker, og igennem disse at udvide sit netværk - og ikke bare at skabe leads og kontakter. AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. 

Praktisk 

  • Deltagelse af 1 person i AaB netværket
  • 10-12 morgenmøder pr. år
  • Et årlig Supertræfmøde (alternativ mødeform og netværk)

Kontakt os for at få nærmere information vedr. de forskellige muligheder i AaB. 

'