Samarbejdspartner

Det handler primært om, hvilken oplevelse I ønsker at tilbyde jeres kunder, når jeres relationer skal plejes. Indenfor hospitaliy har vi på Aalborg Portland Park 6 skybokse, 3 lounger og én pub. Lige meget hvor I befinder jer, vil I få adgang til et unikt netværk af potentielle forretningsforbindelser. AaB er til alle kampe vært for en lækker menu med drikkevarer ad libitum, mens vores personale sørger for, at servicen er i højsædet.

I AaB tilbyder vi en lang række eksponeringsmuligheder, når I sammen med os sætter jeres brand i forbindelse med de mange tv-seere og tilskuere til vores kampe, og overfor forretningsfolk i loungerne. Vi tilbyder alt fra LED-bander, skilte, storskærm, konkurrencer mm. Vi giver jer mulighed for at blive set både før, under og efter kampen. I kan som samarbejdspartner i AaB via de forskellige TV-eksponeringsmuligheder gøre jeres virksomhed synlig i hele landet eller I kan målrette jeres eksponering mod tilskuerne på Aalborg Portland Park.

Som samarbejdspartner har I mulighed for at blive en del af AaB's voksende digitale univers, der spreder sig over en række forskellige platforme. Fra website, Facebook, Twitter og Instagram over web-TV.

AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. 

Partnerkategorier

Vi tilbyder en række partnerkategorier, med nogle faste produkter/ydelser og en række spændende tilvalgsmuligheder. Vi ønsker at efterkomme dine behov og forsøger derudfra at sammensætte dit partnerskab, som passer lige præcis til din forretning.

Nordkraften Partner
Læs mere
Bronzepartner
Læs mere
Sølvpartner
Læs mere
Guldpartner
Læs mere
Platinpartner
Læs mere

I AaB Netværket har du mulighed for at blive medlem af en af de 3 Netværksgrupper, der til sammen udgør AaB - Hele Nordjyllands Erhvervsnetværk. Du får mulighed for at udvide dit professionelle netværk på tværs af brancher samt skabe stærke personlige relationer mellem medlemmerne. I hver gruppe er der mulighed for brancheeksklusivitet, hvis det ønskes.  Dermed får du mulighed for at stå alene i den branche og får dermed et større råderum for at eksponerer din branche. 

Hvad er AaB Netværket? 

AaB Netværket er et netværk, hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder. Det handler i høj grad om at skabe stærke relationer mellem mennesker, og igennem disse at udvide sit netværk - og ikke bare at skabe leads og kontakter. AaB Netværket kan blive jeres genvej til nye forretninger og giver jer en enestående mulighed for at vise jeres virksomhed frem og skabe større opmærksomhed omkring jeres produkter og ydelser. 

Praktisk 

  • Deltagelse af 1 person i AaB netværket
  • 10-12 morgenmøder pr. år
  • Et årlig Supertræfmøde (alternativ mødeform og netværk)

Kontakt os for at få nærmere information vedr. de forskellige muligheder i AaB. 

'