Nordkraften

Nordkraften er sammenfattet af et værdisæt og en fortælling baseret på input fra spillere, trænere, fans, medarbejdere, ambassadører og mange flere.

Vi har en drøm om at vinde en pokal igen.

Det kræver hårdt arbejde og vedholdenhed, for sådan har vilkårene altid været i Nordjylland. Her får vi ikke noget forærende: Jorden er sandet og forblæst. Havet er vildt og farligt. Her er langt til alfarvej og magtens centrum. Og her skilter vi normalt ikke med vores ambitioner, resultater og begejstring.

Alligevel lykkes det os somme tider at nå hele vejen til toppen. Alligevel sætter vi markante aftryk i dansk fodboldhistorie og danske fodboldhjerter. Fordi vi gør os umage. Fordi vi er passionerede om AaB og parate til at gøre noget ekstra. Fordi vi rykker sammen og styrker hinanden i modgang og medgang. Og fordi vi har AaB i hjertet.

AaB vil altid have en kerne af nordjyske drenge på holdet, for vi er Hele Nordjyllands Hold med historie og forankring i Aalborg og samarbejdsklubber ude omkring. Derfor bærer vi også en del af ansvaret for livet i Nordjylland, hvor humøret og stoltheden bliver påvirket af, hvordan vi agerer.

AaB er det hele værd!

Mission og vision
Læs mere

   

Værdier
Læs mere
'