Al info om årets sidste hjemmekamp

24. november 2023 kl. 09:42 af Rasmus Estrup

Kampinfo for AaB-Hobro I.K.

Spillerunde: 17
Spilledato: Søndag 26. november 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

9.000 har billet til årets sidste hjemmekamp
Flere end 9.000 fans har på forhånd sikret sig billet til årets sidste kamp
 på Aalborg Portland Park mod Hobro I.K., og du kan selv købe billetter på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.30 på søndag.

Tilhængere af Hobro I.K. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen via www.billet.aabsport.dk

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Sørgebind og klapsalve for Henning Munk Jensen
Umiddelbart inden første fløjt op skal vi sammen mindes en af AaB’s allerstørste spillere, Henning Munk Jensen, der er gået bort i en alder af 76 år.

Henning Munk Jensen begyndte som drengespiller i AaB i 1961, og som styrmand i forsvaret opnåede han 392 officelle kampe for AaB’s førstehold, hvilket er sjetteflest i AaB’s historie. Ligeledes opnåede Henning Munk Jensen 62 A-landskampe for Danmark - 24 af disse som anfører.

To gange blev Henning Munk Jensen kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark.

Vores spillere vil derfor bære sørgebind på søndag, og umiddelbart inden kampstart vil vi minde og ære Henning Munk Jensen med klapsalver af hele Aalborg Portland Park.

200 kamps jubilæum for Helenius markeres
I seneste NordicBet Ligaopgør på udebane mod Næstved Boldklub rundede Nicklas Helenius 200 officielle kampe for AaB.

Det flotte jubilæum markeres umiddelbart efter indløbet på søndag.

Nicklas Helenius kom som ungdomsspiller til AaB fra partnerklubben Svenstrup-Godthåb I.F. og i sine hidtige 200 officielle optrædener for AaB er det blevet til 62 scoringer, hvilket er tiendeflest i klubbens historie.

Halstørklædedag på Aalborg Portland Park
Til årets sidste hjemmekamp holder vi Halstørklædedag. Derfor opfordrer vi alle tilskuere til at tage et rødt-hvidt halstørklæde om nakken, så vi kan få prydet de røde tribuner i rød-hvide farver en sidste gang inden nytår. 

For at skabe den bedst mulige ramme umiddelbart inden kickoff opfordres man til at hæve halstørklædet over hovedet ved indløb, og når hele stadion synger med på fan- og stadionsangen "Som Ramt af Lynet" for sidste gang i 2023. 

I AaB Fanshop, som åbner kl. 12.30 i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren, kan du købe to halstørklæder til kun 149 kr.

U/14-akademiholdet hyldes i pausen
AaB Akademiets U/14-hold vandt efterårets sæson i Liga 1 med ti sejre i ti kampe. Læs mere her.

Puljesejren vil blive markeret i pausen af opgøret mod Hobro I.K., hvor spillerne på U/14-holdet får en velfortjent æresrunde på grønsværen.

Fanzonen åbner kl. 12.30
Allerede fra kl. 12.30 kan man i fanzonen prøve kræfter med en Goal Station og en Faxe Kondi Fan Can samt få ansigtsmaling i AaB-farver.

Som altid er det i fanzonen også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Widell og Thelander skriver autografer
I fanzonen vil det også være muligt at få autografer fra de to karantæneramte spillere, Rasmus Thelander og Melker Widell.

Gode tilbud i AaB Fanshop
Udover tilbuddet med to halstørklæder for 149 kr. Vil der også være mange andre gode tilbud i AaB Fanshop på søndag, hvor du også kan få fingrene i sæsonens spillertrøjer fra Macron.

AaB Fanshop åbner kl. 12.30 i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren. Derudover vil der også være en ekstra salgsvogn med merchandise i fanzonen efter kl. 13.15.

Indløbsbørn fra Aalborg KFUM og TSV
På søndag løber AaB's spillertrup ind på banen med spillere fra AaB’s partnerklubber TSV og Aalborg KFUM.

Pausekonkurrence for partnerklubber
De to førnævnte partnerklubber vil også tage del i pausekonkurrencen sammen med spillere fra en tredje partnerklub, Hornun IF. Hver klub stiller med fem spillere, der fra straffesparksfeltet skal sigte mod midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Gennem hele 2023 kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Plusbussen kører lige til døren.

Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget for at kunne køre grats med.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

To AaB’ere i U/16-sejr over Mexico

24. november 2023 kl. 07:47 af Rasmus Estrup

For anden U/16-landskamp i træk var der spilletid til de to AaB Akademispillere Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl, der i går begge var med fra start i Danmarks møde med Mexico ved en venskabsturnering i Spanien.

Selvom Danmark kom bagud i opgørets første minut, endte det med en dansk sejr på 2-1.

Johan Hvistendahl, der indtog højre back, blev udskiftet efter 57 minutter, og midtbanespiller Malthe Egebæk Mortensen fik 68 minutters spilletid.

Efter 2-2 mod Holland i første kamp og gårsdagens 2-1-sejr over Mexico venter tredje og sidste kamp ved venskabsturneringen på søndag mod Saudi-Arabien.

Kampen i går var den fjerde U/16-landskamp for Malthe Egebæk Mortensen og femte U/16-landskamp for Johan Hvistendahl.

Black Friday skydes i gang kl. 19.00

23. november 2023 kl. 15:21 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 kan du på AaB Shoppen finde særlige Black Friday-tilbud. 

Foruden de gode Black Week-tilbud, der fortsat gælder ugen ud, kan du fra i aften få gode rabatter på spillertrøjer fra Macron. 

Du kan således spare 30 procent på denne sæsons andentrøje, der er en hyldest til fan- og stadionsangen "Som Ramt af Lynet". 

Derudover kan du få op til 50 procent rabat på spillertrøjer fra tidligere sæsoner. 

Af de gode Black Week-tilbud finder du også fortsat merchandise på op til 80 procent rabat, to halstørklæder for kun 149 kr. og 20 procent rabat på store dele af AaB Shoppen. 

Hvis din ordre lyder på mere end 599 kr., får du et Theodor-spil med som en ekstra AaB-gave, og overstiger din ordre 999 kr. vil din ekstra AaB-gave i stedet være i AaB-puslespil.  

Black Week- og Black Friday-tilbuddene på AaB Shoppen gælder til og med søndag 26. november kl. 23.59 eller så længe lager haves.

Tags på denne nyhed

- Enormt spændende vision for Nordjylland

23. november 2023 kl. 12:56 af Rasmus Estrup

Med Erhverv Norddanmark og Aalborg Kommune som tovholder blev visionen omkring Aalborgs fremtidige kultur- og idrætsliv mandag præsenteret på et indledende pressemøde. 

Visionen omfatter blandt andet et nyt stadion, en ny håndbold- og koncertarena samt modernisering af Aalborg Kongres & Kultur Center. 

Og visionen vækker begejstring hos bestyrelsesformand i AaB A/S Niels David Nielsen:

- Det er en enormt spændende vision for Nordjylland, som vi selvfølgelig bakker op om. Det vil nemlig ikke kun gavne AaB, men idræts- og kulturlivet i Aalborg og hele Nordjylland. Det er også derfor, at så mange store institutioner står sammen om de fremtidsplaner, der blev præsenteret i mandags. Det er i sig selv historisk.

Foruden Erhverv Norddanmark, Aalborg Kommune og AaB står også Dansk Boldspil-Union, Aalborg Håndbold, Aalborg Pirates, SIFA, Aalborg Kongres & Kultur Center og Spar Nord Arena - Aalborg Væddeløbsbane bag visionen for fremtiden sports- og kulturliv i Aalborg. 

Omdrejningspunktet i visionen er området omkring væddeløbsbanen i Aalborg Vestby, hvor ledelsen for væddeløbsbanen har udtrykt ønske om at flytte, og det giver plads til et nyt stadion, en ny multiarena til både håndbold og koncerter samt byggegrunde. 

- Disse meget perspektivrige idéer ligger stadig på et meget overordnet plan, for som det også blev fortalt i mandags, så går undersøgelsesfasen først for alvor i gang nu. Hidtil har vi været underlagt tavshedspligt, hvorfor vores planer om et nyt stadion også kun har været drøftet på bestyrelsesniveau. Nu vil vi internt i AaB gå videre med undersøgelsesarbejdet i forhold til vores behov og muligheder - ligesom det er tilfældet for alle de øvrige projekter inden for visionen, siger Niels David Nielsen og fortsætter:

- Vores ambitioner for fremtiden er store og intakte. Vi ved, at det kræver hårdt og langvarigt arbejde, og vi tager små skridt hver dag. Hvis vores drømme for fremtiden skal realiseres, har vi brug for et mere moderne og tidssvarende stadion med bedre faciliteter for både spillere, fans, sponsorer og andre samarbejdspartnere. 

- Derudover oplever vi imponerende opbakning og en positiv stigning i tilskuerantallet. Selve tilskuerkapaciteten på et nyt stadion er som nævnt noget, vi vil kigge nærmere på i det kommende arbejde - blandt andet sammen med DBU, hvor vi samlet set skal finde den bedste løsning på alle parametre.

I forrige sæson var tilskuertallet på Aalborg Portland Park det højeste siden The Double-sæsonen i 2013/2014 med 8.186 tilskuere i snit, og samtidig har AaB i år rundet 5.000 sæsonkortholdere for første gang nogensinde.

- Det afgørende for os er, at kamp- og stadionoplevelsen bliver yderligere forbedret med et nyt stadion, samtidig med at vi gennem denne samlede løsning er med til at gavne Aalborgs og Nordjyllands fremtid på hele idræts- og kulturområdet. Vores ambition i AaB er i løbet af en årrække at vende tilbage til toppen af dansk fodbold, og det er naturligvis også drømmen på et tidspunkt at spille europæisk fodbold igen. Hvis de drømme skal realiseres, har vi behov for et nyt moderne storstadion, konstaterer Niels David Nielsen. 

Tags på denne nyhed

Suverænt U/14-hold hyldes på søndag

23. november 2023 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

Ti kampe, ti sejre, en målscore på 35-12 og 12 point ned til andenpladsen.

Det var status for vores U/14-hold, der blev de suveræne puljevindere i U/14 Liga 1, hvor drengene var i pulje med Silkeborg I.F., Herning Fremad, Randers Freja, FK Viborg og IF Lyseng.

Efterårets puljesejr bliver markeret med en æresrunde i pausen af søndagens lokalopgør i NordicBet Ligaen mod Hobro I.K.

Inden kampstart vil U/14-holdet sammen med U/13-holdet også være en del af indløbet, da de to akademihold tager imod AaB’s førstehold med hævede halstørklæder, da der holdes Halstørklædedag på Aalborg Portland Park til årets sidste hjemmekamp.

U/14-truppen, der vil blive hyldet på søndag, består af følgende spillere med baggrund i følgende partnerklubber:

Otto Korup Vilmar (Gug Boldklub)
Bertram Kjær Møller (Gug Boldklub)
Malte Hyldgaard Knudsen (Løgstør I.F.)
Svend Barsøe Keinicke (Aalborg Freja)
Salim Abdallah Ali (AaB af 1885)
Ditlev Rasmussen (Hobro I.K.)
Andreas Steenberg Nørgård (Gug Boldklub, Aalborg Chang og Aalborg Freja)
Christian Nøhr Villadsen (Støvring I.F.)
Shahin Pelyad (AaB af 1885)
Noah Kræmmergaard Bunde (Hjørring I.F.)
Bertram Møller Damgaard (Aalborg Freja)
Villads Dencker Adelborg (Gug Boldklub)
Valdemar Nymark Mogensen (Aalborg Freja)
Frederik Vestergaard (IF Frem Skørping og Hobro I.K.)
Sebastian Cortsen (Aalborg KFUM og AaB af 1885)
Ian Sebastian Richs Larsen (Gug Boldklub og Aalborg Chang)
Christian Povlsen (Gug Boldklub)
Emil Klingenberg (Frederikshavn fI og Bangsbo Freja)

Cheftræner for U/14-holdet er Jacob Balle og assistenttræner er Rasmus Krüger.

Tags på denne nyhed
'