Få din AaB-tegning på storskærmen

10. marts 2023 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Søndag 19. marts er der Børnenes Dag på Aalborg Portland Park, når AaB får besøg af Randers FC kl. 15.00.

AaB, Netcompany og Faxe Kondi er gået sammen om at sætte børn i fokus næste søndag, og det betyder blandt andet, at børnebilletter til kampen kun koster 10 kr.

Derudover er der masse af aktiviteter for børn, og i forbindelse med præsentationen af startopstillingen, har vi brug for hjælp fra unge AaB-fans.

I stedet for de klassiske spillerfotos, der normalt pryder storskærmen ved navneopråbet af AaB’s startopstilling, skal der på storskærmen nemlig vises en tegning af AaB’s spillere. Til at lave den tegning har vi brug for hjælp fra AaB’s yngste fans.

Så hvis dit barn skal have en tegning vist på storskærmen, så bed ham eller hende lave en eller flere tegninger af deres yndlings AaB-spillere. Tag derefter billeder af tegningerne og læg dem op i kommentarsporet på Facebook til opslaget for denne nyhed.

Bemærk at tegningerne skal laves, så de ligner fotos som på denne side: https://aabsport.dk/holdet/spillertruppen/

Man må indsende lige så mange tegninger, som man ønsker, og vi vil gerne have tegninger af alle spillere i spillertruppen. For hver spiller i truppen finder vi én tegning, der bliver udvalgt til visning på storskærmen.

Den der har lavet den udvalgte tegning, modtager to billetter til kampen.

Sidste frist for at indsende tegninger i kommentarfeltet på Facebook er tirsdag 14. marts kl. 20.00.

Tags på denne nyhed

Hamrén om fredagskampen mod OB

9. marts 2023 kl. 14:50 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 19.00 spiller AaB fredagskamp på udebane mod OB, og her kan du læse, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på Nature Energy Park i Odense. 

Forud for kampen sætter cheftræner Erik Hamrén i dette interview ord på forberedelserne og forventninger til OB-kampen. Se hele interviewet i videoen øverst. 

Kampen i morgen vises på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

Sander og Ross udtaget til U/19-landsholdet

9. marts 2023 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

Danmarks U/19-landshold skal ligesom U/17-landsholdet spille UEFA Elite Round, der er sidste del af EM-kvalifikationen. Og med i U/19-landsholdstruppen er både Oliver Ross og Theo Sander. 

Til Elite Round venter der danskerne tre opgør i Spanien. 22. marts spiller Danmark mod Spanien, 25. marts møder Danmark Ukraine og 28. marts er modstanderen Luxembourg. 

Vinderen af gruppen kvalificerer sig til sommerens EM-slutrunde i Malta i juli. 

Theo Sander, der har spillet 15 ungdomslandskampe, er stadig U/18-spiller, og det er første gang, han er udtaget til U/19-landsholdet. Oliver Ross har 13 ungdomslandskampe og fem mål bag sig, og hans statistik for U/19-landsholdet lyder på tre kampe og tre scoringer. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB's seks seneste mål mod OB

9. marts 2023 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

Fredag kl. 19.00 gæster AaB OB på Nature Energy Park i Odense, og inden fredagskampen kan du få et gensyn med AaB's seks mål fra de seneste tre møder med OB. 

De tre seneste kampe mod OB er nemlig endte med to AaB-sejre og en pointdeling, og i videoen øverst kan du blandt andet se Lars Kramers hovedstødsmål fra sæsonens første møde, tre mål fra 3-2-sejren på Fyn i marts 2022 og to hovedstødsmål fra fredagssejren på 2-0 på Aalborg Portland Park i efteråret 2021. 

Klik her for at se, hvordan du kan støtte Hele Nordjyllands Hold på tribunen i morgen aften. Har du ikke mulighed for at overvære kampen på Nature Energy Park kan kampen følges på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Haugaard|Braad er guldpartner i AaB

9. marts 2023 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Haugaard|Braad Advokatfirma blev sidste år sølvpartner i AaB, og nu har Haugaard|Braad øget samarbejdet til et guldpartnerskab indtil udgangen af 2024. 

Bliv klogere på det nye guldpartnerskab i AaB TV's interview med Tommy Olesen, der er partner i Haugaard|Braad. 

Tags på denne nyhed
'