Kom gratis i Aalborg Zoo med et sæsonkort

26. januar 2023 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Januar nærmer sig sin afslutning, og på lørdag kan AaB's sæsonkortholdere få gavn af den sidste gratis aktivitet i vinterens oplevelsespakke fra AaB.

Som en tak for støtten gennem hele 2022 gik AaB nemlig sammen med Kunsten, Nordsøen Oceanarium og Aalborg Zoo, som alle valgte at slå dørene gratis op for AaB’s sæsonkortholdere i bestemte perioder i november, december og januar.

På lørdag 28. januar er det så Aalborg Zoo, der afslutter denne vinters oplevelsespakke, når de lukker alle med et aktivt sæsonkort til Aalborg Portland Park gratis ind gennem døren. Alt du som sæsonkortholder skal gøre, er at vise dit aktive sæsonkort ved indgangen.

Aalborg Zoo er lørdag åbent fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Hele oplevelsespakken har denne vinter bestået af:

  • Gratis adgang til Kunsten efter kl. 16.00 i uge 48 (29. november-4. december) 
  • Gratis adgang til Nordsøen Oceanarium enten søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar eller søndag 22. januar. 
  • Gratis adgang til Aalborg Zoo enten lørdag 14. januar eller lørdag 28. januar. 

Derudover er alle AaB’s sæsonkortholdere inviteret gratis til AaB’s store preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center tirsdag 14. februar. Læs mere om det her.

Tags på denne nyhed

Tredje testkamp venter for AaB

25. januar 2023 kl. 16:50 af Brian Andersen

Klubberne har aftalt at afvikle opgøret med to gange 60 minutters spilletid, og der er kickoff på Rughavevej i Viborg kl. 12.00.

AaB-cheftræner Erik Hamrén har udtaget følgende 25 navne:

1 Josip Posavec, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lars Kramer, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Allan Sousa, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 20 Kasper Jørgensen, 25 Andreas Poulsen, 26 Rasmus Thelander, 29 Marco Ramkilde, 32 Kilian Ludewig, 38 Oliver Ross, 40 Nico Mantl samt U/19 Ligaspillerne Gustav Dahl, Anders Noshe, Sebastian Otoa og Sebastian Stahlfest.

Nicklas Helenius, Theo Sander, Younes Bakiz og Jeppe Pedersen sidder helt over.

Det er planen, at alle 11 startende spillere skiftes i pausen – efter 60 minutter.

Der er livestreaming af opgøret på Viborg F.F.’s Youtube-kanal.

Tags på denne nyhed

Find dine billetter og sæsonkort i AaB-appen

25. januar 2023 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Siden lanceringen af AaB’s officielle app “AaB Sport - AaB” har det været et ønske, at få billetter og sæsonkort integreret i appen, og det er nu blevet muligt.

Man kan således nu tilgå sine købte billetter og sit sæsonkort i AaB’s app, såfremt den profil man har oprettet i AaB-appen er oprettet under samme mail, som er anvendt til køb af sæsonkort eller billetter på www.billet.aabsport.dk.

I forårets tre første hjemmekampe vil der være en testperiode, hvor billetintegrationen i AaB-appen testes ved indgangene.

Du kan downloade AaB’s officielle app via App Store eller Google Play. Her findes den under navnet “AaB Sport - AaB”.

AaB’s app indeholder også kamprelevante konkurrencer og afstemninger som kampens spiller-afstemningen og pausequizzen. Derudover er app’en fyldt med nyheder om AaB, ligesom du får notifikationer om de vigtigste nyheder.

Til AaB’s preseason-arrangement 14. februar i Aalborg Kongres og Kultur Center vil der i foyeren være en infostand, hvor du kan få besvaret spørgsmål til AaB’s app og dit sæsonkort.

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til turnering med U/17-landsholdet

25. januar 2023 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

17-årige Anders Noshe, der fik en halvleg i AaB's seneste testkamp mod AC Horsens, er blevet udtaget til U/17-landsholdet, som fra 6. februar til 14. februar skal deltage i en miniturnering i Porec i Kroatien. 

8. februar indleder Danmark turneringen mod Tyrkiet, og 11. februar følger en kamp mod værtslandet Kroatien. 14. februar spiller Danmark sin sidste kamp ved turneringen, når Sydkorea er modstander. 

Anders Noshe har inden turneringen i Kroatien spillet ti ungdomslandskampe og scoret to mål. Otte af kampene har været for U/17-landsholdet, mens de to øvrige har været for U/16-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB søger SLO-assistent

24. januar 2023 kl. 16:39 af Brian Andersen

Om jobbet:

Vi tilbyder cirka 40 timer om måneden – primært fordelt cirka ti timer ugentligt – spændende og udfordrende opgaver i en dynamisk organisation og med reference til den fan- og merchandiseansvarlige.

Som vores kommende kollega vil din rolle spænde bredt og blandt andet bestå af:

- at rapportere til SLO op til kamp vedrørende fan- og sikkerhedsrelaterede emner

- at have dialog med fans, politi og kontrol på kampdage – med reference til SLO

- at være ansvarlig for fan- og tilskuerhenvendelser på mail

- uden for kampdage at planlægge og udføre events for fans – i fællesskab med SLO

- at have medansvar i forhold til at planlægge og udføre kvartalsvise dialogmøder mellem klub og fans

- ad hoc-opgaver på kampdage 

Om dig:

Har du erfaring og indblik i sportens verden og dennes mekanismer, er det et plus.

Du er loyal, fleksibel og kan holde hovedet koldt i alle situationer.

Gennem din adfærd repræsenterer du AaB’s værdier: fællesskab, troværdighed, passion og professionalisme.

Det praktiske:

Send din ansøgning til fan- og merchandiseansvarlig Michael Meelsen Nielsen på mmn@aab-as.dk. Du er også velkommen til at høre mere om jobbet 9272 0280.

Sidste frist for ansøgning er 7. februar med tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet aflønnes på timebasis.

Den primære adresse for jobbet vil være på Aalborg Portland Park og diverse udebanestadioner på kampdage, men der kan også være timer henlagt til administrationens kontor på Hornevej 2 i Aalborg Øst.

Om AaB:

AaB A/S er som arbejdsplads kendetegnet ved et højt humør og et godt sammenhold, som du falder naturligt ind i, og vi beskæftiger i dag 18 engagerede medarbejdere i administrationen.

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag.

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed
'