AaB og Arbejdernes Landsbank inviterer til preseason

2. januar 2023 kl. 16:20 af Rasmus Estrup

Alle AaB’s sæsonkortholdere er sammen med AaB’s samarbejdspartnere inviteret til AaB’s hidtil største preseason-arrangement 

I samarbejde med hovedpartner Arbejdernes Landsbank slår AaB nemlig dørene op til Aalborg Kongres- og Kultur Center tirsdag 14. februar kl. 17.30.  

Her vil alle gæster blive taget imod af AaB’s 3F Superligaspillere, som også står for at servere stadionplatter til alle fremmødte. Arbejdernes Landsbank er værter for en øl eller en sodavand, og i foyeren vil der være livemusik samt mulighed for autografer og billeder med spillerne og meget andet.   

Kl. 19.00 begynder selve preseason-arrangementet i Aalborg Hallen med værterne Peter Skram og Ole Madsen. Undervejs følger interviews med AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, kommercielle direktør Jesper Elkjær, akademichef Jacob Larsen og cheftræner Erik Hamrén, ligesom udvalgte spillere selv vil stå for at introducere spillertruppen og trænerstaben.  

Derudover vil aftenen også byde på ikke-tidligere viste optagelser og unikke oplevelser i Aalborg Hallen indtil kl. 21.00. Herefter kan man runde aftenen af med sine medfans i foyeren frem til kl. ca. 22.30.  

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere vil i de kommende uger modtage en mail angående tilmelding til årets preseason-arrangement, og mere info om aftenen vil følge, som dagen nærmer sig.  

Men sæt indtil videre et stort kryds i kalenderen tirsdag 14. februar fra kl. 17.30, så vi sammen kan få den bedst mulige optakt inden de vigtige forårskampe i 3F Superligaen, der begynder fredag 17. februar mod AGF.  

Tags på denne nyhed

Heja AaB - Forza de røde

1. januar 2023 kl. 17:30 af Rasmus Estrup

Alle står vi sammen om vor striber, og i fællesskab går vi nu ind i et vigtigt forår, hvor der skal jagtes sejre. 

Vil du med i jagten, så bliv sæsonkortholder og få fast plads på Aalborg Portland Park gennem et vigtigt forår. Køb et sæsonkortabonnement her. 

Som sæsonkortholder får du foruden en fast plads til samtlige hjemmekampe på Aalborg Portland Park i 3F Superligaen og Pokalen også 10 procent rabat i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod på udvalgt merchandise og en invitation til forårets store preseason-arrangement 14. februar.  

Prisen for et sæsonkortabonnement starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn.  

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned plus en måned. Læs mere. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Alle mål i 2022

1. januar 2023 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

AaB TV har samlet samtlige 43 AaB-scoringer i Pokalen og 3F Superligaen i 2022, og du kan pleje tømmermændene med alle målene i denne 10 minutter lange video.

De 43 scoringer fordeler sig på følgende målscorere:
 
Louka Prip 8 mål
Allan Sousa 7 
Younes Bakiz 4
Milan Makaric 4
Iver Fossum 3
Kasper Høgh 3 
Marco Ramkilde 2
Mathias Ross 2
Kasper Kusk 2
Daniel Granli 1
Rasmus Thelander 1
Jakob Ahlmann 1
Anders Hagelskjær 1
Pedro Ferreira 1
Jeppe Pedersen 1
Lars Kramer 1
Andreas Poulsen 1

AaB TV: Godt nytår

31. december 2022 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Cheftræner Erik Hamrén ønsker alle med et stort AaB-hjerte et godt nytår.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Nico Mantl

30. december 2022 kl. 12:22 af Rasmus Estrup

AaB har lejet den 22-årig målmand Nico Mantl i Red Bull Salzburg for resten af sæsonen. 

Mød den tyske U/21-landsholdsmålmand i dette interview til AaB TV. 

Tags på denne nyhed
'