Oplevelser der varer hele livet

For et lille fast beløb om måneden har du altid adgang til alle AaB’s hjemmekampe og slipper for den årlige gentegning samt at betale for en hel sæson ad gangen.

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Hvordan køber jeg et sæsonkortabonnement?

Ligesom når du køber en billet eller et sæsonkort. Du klikker på sæsonkortabonnement-banneret på www.billet.aabsport.dk, vælger din plads, antal sæsonkort og går til betaling. Herefter skal du igennem tre skridt:

1. Skriv dit CPR-nummer
2. Indtast dine kortoplysninger
3. Godkend din bestilling

Hvad er forskellen på et engangsbetalt sæsonkort og sæsonkortabonnement?

Et engangsbetalt sæsonkort er sæsonspecifikt og ophører samtid som sæsonen. Her betalter du beløbet det samlede beløb ved oprettelsen/gentegningen, hvor efter sæsonen vil skulle gentegne for at beholde din vanlige plads.

Et sæsonkortabonnement varer hele livet - så du slipper for at gentegne efter hver sæson. Betalingen for sæsonkortet sker én gang månedligt. For et nytegnet sæsonkortabonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned. 

Du har samme fordele som sæsonkortholder uanset hvilken løsning, du har. 

Hvornår træder mit abonnement i kraft?

Dit abonnement træder i kraft fra den dag, du opretter det. Det betyder, at du har adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen. Sæsonkortet kan afhentes i Informationen, som findes i luge 10 på det sydvestlige hjørne.

Jeg oprettet mit sæsonkortabonnement 7 dage eller mindre før en kampdag. Hvor henter jeg sæsonkortet?

Dit abonnement træder i kraft fra den dag, du opretter det. Det betyder, at du har adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen. Sæsonkortet kan afhentes i Informationen, som findes i luge 10 på det sydvestlige hjørne.

Skal jeg forny mit abonnement?

Det slipper du for med sæsonkortabonnement. Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet et varsel på løbende måned + 1 måned.

Hvorfor betaler jeg i måneder, hvor der ikke er kampe?

Det skyldes, at den samlede pris for et sæsonkort er ligeligt fordelt ud over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis omvendt heller ikke ekstra i måneder, hvor der eksempelvis spilles 3 kampe.

Hvornår betaler jeg?

Første betaling sker den dag, du opretter sæsonkortabonnementet. Fremover vil du blive trukket samme dato i måneden. Eksempel: Du opretter et sæsonkortabonnement d. 12. juli. Herefter vil du blive trukket d. 12. i hver måned.

Hvornår og hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement. Dette sker ved at rette henvendelse til billet@aab-as.dk - en selvbetjeningstjeneste er under udvikling. Bemærk at der er en bindings- og opsigelsesperiode.

Hvor lang er bindingsperioden?

Bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned. 

Har du for eksempel en 
betalingsdato d. 15. april, og opsiger dit abonnement d. 30. april. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 15. maj, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 15. juni. Dit sæsonkort er naturligvis aktivt helt frem til sidste dag i faktureringsperioden.

Hvordan sender jeg min billet fra mit sæsonkort videre til en ven?

Se denne videoguide: 

Eller følg nedenstående trin-for-trin guide: 

  1. Log ind med din profil på billet.aabsport.dk
  2. Tryk på dit navn øverst på skærmen
  3. Vælg ”Min Konto”
  4. Tryk på det sæsonkort, som skal konverteres til en billet.
  5. Gå ned til den pågældende kamp og vælg ”Konverter til billet”
  6. Godkend konverteringen
  7. Vælg ”Hent til print” og få billetterne på et link eller i en PDF, som herefter kan sendes pr. mail. Alternativt kan du sende billetten som en sms gennem billetsystemet.

OBS. Sæsonkort kan først konverteres til billetter en måned før kamptidspunktet. 

Betaler jeg i alle årets måneder?

Ja, som abonnent betaler du samme faste beløb hver måned året rundt. 

Er der stadig mulighed for at betale mit sæsonkort årligt?

Nej. Fra og med sæsonen 2020/2021 tilbyder vi udelukkende sæsonkortabonnementet, hvor der er månedlig betaling.

Hvordan får jeg rabat som AaB Support Club-medlem?

Det bedes skrive dit medlemsnummer til kontoret@aabsupportclub.dk og oplyse, at du ønsker at modtage rabatkoden - specificer gerne om du ønsker rabatkoden til sæsonkortabonnement eller et engangsbetalt sæsonkort. 

Du indtaster rabatkoden til abonnement ved at logge ind på din konto på www.billet.aabsport.dk, hvor du ved engangsbetalt sæsonkort skal indtaste rabatten ved oprettelsen/gentegningen.

Hvornår er jeg barn, voksen eller pensionist?

Børn til og med 5 år har gratis adgang på stå- og siddepladser. 

Sæsonkort for børn gælder for børn til og med 14 år.

Voksensæsonkort er for personer over 14 år.

Hvis du er +65 år eller ejer et pensionistkort, kan du købe  sæsonkort til pensionistpriser. På stadion bliver der løbende taget stikprøver ved indgangene, for at sikre at kun pensionister benytter sig af de rabatterede priser.

Det er ikke muligt at få studierabat på sæsonkort.

*Rabat i AaB Fanshop og souvenirbod gælder ikke i AaB webshop og gælder ikke spillertrøjer.