Oplevelser der varer hele livet

For et lille fast beløb om måneden har du altid adgang til alle AaB’s hjemmekampe og slipper for den årlige gentegning samt at betale for en hel sæson ad gangen.

Du får et sæsonkort, som du kender det; samme faste plads, et fysisk sæsonkort samt en række fordele som sæsonkortholder.

Priserne starter fra 85 kr. om måneden for en voksen og 45 kr. for et barn.

For et nytegnet abonnement er der 6 måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + 1 måned.

Hvordan køber jeg abonnement?

Ligesom når du køber en billet eller et sæsonkort. Du klikker på sæsonkortabonnement-banneret på billet.aabsport.dk, vælger din plads, antal sæsonkort og går til betaling. Herefter skal du igennem tre steps.

1. Skriv dit cpr nr.

2. Indtast dine kortoplysninger

3. Godkend din bestilling

Hvad er forskellen på et almindeligt sæsonkort og abonnement?

Den eneste forskel er måden du betaler på. I stedet for at betale for én sæson hver sæsonstart, betaler du nu en månedlig ydelse fortløbende indtil du opsiger abonnementet.

Du får samme fysiske kort som altid med adgang til hjemmekampe på din faste plads, og du får fordele som sæsonkortholder. 

Hvornår træder mit abonnement i kraft?

Dit abonnement træder i kraft fra den dag, som du opretter det. Det betyder, at du har adgang til kommende kamp – også hvis der spilles kamp på dagen for oprettelsen. Sæsonkortet kan afhentes i informationen, som findes i luge 10 på det sydvestlige hjørne.

Hvornår og hvordan betaler jeg for mit abonnement?

Abonnementet er forudbetalt. Du betaler ved oprettelse prisen svarende til én måneds abonnement. Du vil fremover betale samme dato, som du har tilmeldt dig. Det betyder, at hvis du f.eks. tilmelder dig og betaler den 16. i en måned, vil du fremover bliver trukket den 16. i hver måned. Ønskes denne dato ændret kan du rette henvendelse til AaB på hverdage mellem 09.00-15.00 på tlf. 96 35 59 00 eller skrive til billet@aab-as.dk

Skal jeg forny mit abonnement?

Dit abonnement er fortløbende og skal ikke aktivt fornyes. Det fortsætter indtil du opsiger abonnementet. 

Hvorfor betaler jeg i måneder, hvor der ikke er kampe?

Det skyldes, at den samlede pris for et sæsonkort er fordelt ud over alle årets måneder. Der opkræves eksempelvis ikke ekstra i måneder, hvor der er 3 eller flere hjemmekampe. 

Hvornår og hvordan kan jeg opsige mit abonnement?

Du har altid mulighed for at opsige dit abonnement. Dette sker ved at rette henvendelse til billet@aab-as.dk - en selvbetjeningstjeneste er under udvikling. Bemærk at der er en bindings- og opsigelsesperiode.

Hvor lang er bindingsperioden?

Bindingsperioden er 6 måneder fra abonnementet oprettes. Efter bindingsperioden er der en opsigelsesperiode på løbende måned + 1 måned. 

Har du for eksempel en 
betalingsdato d. 15. april, og opsiger dit abonnement d. 30. april. Så har du allerede betalt for den løbende faktureringsmåned frem til d. 15. maj, og bliver trukket for én ekstra måned frem til og med d. 15. juni. Dit sæsonkort er naturligvis aktivt helt frem til sidste dag i faktureringsperioden.

Hvordan sender jeg min billet fra mit sæsonkort videre til en ven?

Se denne videoguide https://youtu.be/Ig-NpRBikc0 

Hvis din billettype skal opgraderes fra barn til voksen eller pensionist til voksen, kan du klikke på knappen "opgrader", når du videresender din billet. Såfremt der er prisforskel mellem de to kategorier, vil du blive opkrævet differencen.

Betaler jeg i alle årets måneder?

Ja, som abonnent betaler du samme faste beløb hver måned året rundt. 

Er der stadig mulighed for at betale mit sæsonkort årligt?

Ja. Det vil være muligt at købe sæsonkort for en hel sæson som hidtil i juni og juli. 

*Rabat i AaB Fanshop og souvenirbod gælder ikke i AaB webshop og gælder ikke spillertrøjer.