Vind to pladser i eksklusiv partybus til udebanekamp

22. april 2022 kl. 14:05 af Rasmus Estrup

Mr. Green giver dig nu muligheden for at vinde en ekstraordinær udebanetur til AaB’s næste udekamp, der spilles mandag 2. maj kl. 19.00 mod Silkeborg I.F. 

Mr. Green afholder nemlig en konkurrence, hvor du kan vinde to pladser i en partybus til kampen. Partybussen kører dig og dine medfans direkte fra Aalborg Portland Park til Jysk Park og retur igen. Både til og fra Silkeborg er der fri øl, vand og sodavand på hele turen.  

Inde på tribunen får I alle en gratis stadionplatte. Derudover får I alle et AaB-halstørklæde og en ATTENFEMOGFIRS-cap, så I kan pryde AaB’s udebaneafsnit med rød-hvide farver.  

Billetter til AaB’s udebaneafsnit til kampen er selvfølgelig en del af præmien. 

Partybussen kører fra fanzonen ved Complea Tribunen kl. 15.00 mandag 2. maj, og forventet hjemkomst er mellem kl. 23.00 og 00.00.  

Tilmeld dig konkurrencen ved at kommentere opslaget om partybussen på AaB's Facebookside.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag kl. 12.00 og vinderne får direkte besked. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Silkeborg I.F…

22. april 2022 kl. 11:00 af Brian Andersen

- at AaB har mødt Silkeborg I.F. 76 gange i 3F Superligaen, hvilket er resulteret i 27 sejre til AaB, 25 uafgjorte og 24 nederlag.

- at 40 af de 76 kampe har været på hjemmebane. 18 gange har AaB vundet, 12 er sluttet uafgjort og ti gange er Silkeborg I.F. endt i vinderens rolle. Målscoren lyder på 58-45.

- at AaB 27. februar 2022 tabte med hele 4-1 ved Silkeborg I.F.’s seneste besøg i Aalborg, men at AaB ellers i nyere tid har haft ganske godt styr på silkeborgenserne på hjemmebane med seks sejre og to uafgjorte i de seneste ti indbyrdes opgør på Aalborg Portland Park.

- at AaB’s seneste to hjemmekampe i 3F Superligaen i april måned mod Silkeborg I.F. er vundet med henholdsvis 3-1 og 1-0.

- at i de 76 3F Superligakampe mellem AaB og Silkeborg I.F. har AaB scoret først i 35 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, 11 uafgjorte og tre nederlag. Omvendt har Silkeborg I.F. scoret kampens første mål i 31 tilfælde, hvilket har givet AaB seks sejre, fire uafgjorte og 21 nederlag.

- at 14 gange i indeværende 3F Superligasæson er AaB kommet foran 1-0. De 14 opgør er endt med ti AaB-sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag.

- at AaB senest var i aktion på hjemmebane på datoen 24. april, da det i 2008 blev 3-0 over Randers FC efter scoringer af Michael Jakobsen, Jeppe Curth og Simon Bræmer.

- at AaB med 11 stk. er nummer to på listen over flest clean sheets i denne sæson. Silkeborg I.F. har holdt buret rent syv gange.

- at fra den nuværende AaB-trup har blot Kasper Kusk (2 mål) og Kasper Høgh (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Silkeborg I.F.

- at Silkeborg I.F. styres af AaB’s tidligere mestertræner Kent Nielsen, ligesom truppen indeholder forhenværende AaB-navne som Nicklas Helenius (164 kampe og 52 mål for AaB), Søren Tengstedt (15/2) og målmand Nicolai Larsen (235/0).

- at det er dommer Sandi Putros, der søndag skal lede slagets gang; 15 gange tidligere har Putros dømt AaB i 3F Superligaen med otte AaB-sejre, fire uafgjorte og tre nederlag til følge.

- at to gange tidligere har Sandi Putros dømt AaB mod Silkeborg I.F. i Superligaen. I februar 2017 vandt AaB med 3-0 (hattrick af Jakub Sylvestr), mens det i august 2021 sluttede målløst.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets fem første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 84.604 kr. Køb i forsalg billet til opgøret mod Silkeborg I.F. her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Færre end 100 siddepladser tilbage til søndag

22. april 2022 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Der er fortsat godt gang i billetsalget til søndagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Silkeborg I.F., og nu er der færre end 100 siddepladser tilbage. Pladserne fordeler sig på Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen, da 3F Tribunen i forvejen er udsolgt til kampen. 

Foruden de førnævnte siddepladser er det også stadig muligt at købe billetter til Vesttribunen, ligesom udebanefans også kan købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. 

Køb billetter til kampen her. 

På søndag er der fokus på AaB's 118 partnerklubber, og derfor vil der i fanzonen være masser af spændende aktiviteter for børn og unge allerede fra kl. 11.30. 

Et par AaB-spillere kigger således forbi fanzonen fra kl. 12.00 til kl. 12.30 og skriver autografer. I samme tidsrum uddeler Spar Nord AaB-goodiebags med en fan-t-shirt efter først-til-mølle-princippet, og derudover er det frem til kl. 13.00 muligt at benytte sig af en Goal Station-pannabane, AaB's hoppeborg og en sparkestation. 

Så køb billet til søndagskampen, der fløjtes i gang kl. 14.00, og kig forbi fanzonen inden kampen. 

Bemærk i øvrigt, at det på søndag er muligt for tilskuere på Vesttribunen at benytte boder og toiletfaciliteter i fanzonen under kampen. 

Tags på denne nyhed

Del din mening om AaB i årets Superliga Survey

21. april 2022 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

I løbet af dette forår gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen både på og uden for stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey her.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

Flere end 10.000 har billet til søndag

21. april 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 24. april 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.00
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Sandi Putros

Flere end 10.000 har billet til søndag
Flere end 10.000 fans har billet til søndagskampen mod Silkeborg I.F. Køb i forsalg billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 3F Tribunen er udsolgt, men der er i skrivende stund stadig få siddepladser tilbage på både Complea Tribunen og A. Enggaard Tribunen.

Du kan også købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 12.00 på søndag. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til kampen kan på kampdage køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet eller digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Partnerklubbernes Dag med masser af aktiviteter i fanzonen
På søndag er der fokus på AaB's 118 nordjyske partnerklubber, da AaB holder Partnerklubbernes Dag i forbindelse med kampen mod Silkeborg I.F.

Flere end 2.500 medlemmer af AaB's 118 partnerklubber har billet til kampen, og i fanzonen er der aktiviteter for alle unge tilskuere fra kl. 11.30 til 13.00. 

Der er således en Goal Station-pannabane, sparkestationer og en AaB-hoppeborg i fanzonen, og fra kl. 11.30 til 13.00 er der livemusik på scenen.

Derudover kommer Mathias Ross i fanzonen og skriver autografer fra kl. 12.00 til kl. 12.30. 

Fra kl. 12.00 vil Spar Nord også uddele AaB-muleposer med en fan-t-shirt efter først-til-mølle-princippet.

I fanzonen er det også altid muligt at købe lækker mad fra Bogø Sandwich samt mad og drikke i boderne. 

Mr. Green-lounge i fanzonen
Igen på søndag kan man i fanzonen varme op til kampen i den nye, overdækkede Mr. Green Lounge, hvor der er loungemøbler, så man kan sidde og hygge sig og komme i god stemning.

Bemærk, at der kun er adgang for personer over 18 år i Mr. Green Loungen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen

Under kampen kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park. 

Fanshoppen åbner kl. 12.00
AaB's fanshop i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen åbner kl. 12.00 på søndag. Her er det muligt at købe spillertøj og meget andet merchandise. 

Medlemmer af partnerklubber deltager i indløb og pausekonkurrence
AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med medlemmer af AaB's partnerklubber.

Det bliver også medlemmer af AaB's partnerklubber, der deltager i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park. 

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'