Tegn sæsonkortabonnement - få tre kampe i første måned

20. februar 2020 kl. 09:39 af Rasmus Estrup

Op til søndagens 3F Superligabrag mod Brøndby I.F. kan du med fordel tegne et sæsonkortabonnement. Bliver du sæsonkortabonnent inden kickoff på søndag, får du nemlig tre kampe i den første måned. 

Ud over 3F Superligaopgøret mod Brøndby I.F. på søndag gælder det også Sydbank Pokalkvartfinalen mod FC København 4. marts og 3F Superligaopgøret mod Lyngby Boldklub 8. marts. 

Priserne for et sæsonkort er 85 kr. om måneden for en voksen på Vesttribunen og 3F Tribunen. Et sæsonkortabonnement til børn koster kun 45 kr. uanset tribune. Dette tilbud gælder dermed også i Theodors Familiezone i blok A og blok B på Weber Tribunen. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Af fordele får du ud over din faste plads til alle AaB’s 3F Superligakampe og Sydbank Pokalkampe på Aalborg Portland Park med et sæsonkortabonnement også mulighed for gratis at videresende din billet. Du inviteres desuden til pre-season-arrangement, og i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod får du 10 procent rabat. 

Tags på denne nyhed

AaB-talenter indskiftet i U/16-nederlag til England

20. februar 2020 kl. 07:59 af Rasmus Estrup

I går spillede det danske U/16-landshold første kamp ved UEFA Development-turneringen i England, da danskerne tabte 4-0 til værtsnationen. 

Marius Jacobsen (foto) og Gustav Dahl fra AaB Talent begyndte opgøret på bænken. De blev begge sendt på banen fra anden halvlegs start ved stillingen 2-0. 

For Gustav Dahl var det syvende ungdomslandskamp, mens Marius Jacobsen nu er oppe på fire landsholdsoptrædener. 

U/16-landsholdets næste kamp ved turneringen i England spilles fredag mod Spanien. 

Tags på denne nyhed

Thelander: Kommer med aggressiv og offensiv tilgang

19. februar 2020 kl. 14:39 af Rasmus Estrup

- Det er årets første hjemmekamp. Mod Brøndby I.F. Vi skal i Top-6. Det jagter vi med en aggressiv og offensiv tilgang. Så vi skal have folk ud at lave larm og støtte os søndag. Det har vi brug for.

Rasmus Thelander var klar i mælet, da han onsdag forlod træningsbanen efter et endt træningspas frem mod søndagens vigtige 3F Superligakamp mod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park.

For med præstationen fra tribunen ved forårspremieren i Silkeborg i søndags er der noget at leve op til.

- Der var helt vildt god stemning fra AaB-fansene i Silkeborg. Ud fra lydkulissen føltes det næsten som om, at vi spillede på hjemmebane. Det var klasse at se og høre så mange af vores fans. Man lægger tydeligt mærke til det som spiller, og det betyder virkelig noget. Det skal folk vide, siger Rasmus Thelander.

Med ni clearinger alene fra Rasmus Thelander i søndags var der ikke meget, der slap forbi AaB-defensiven i forårets første kamp mod Silkeborg I.F., hvor AaB vandt 2-0.

- Vores defensiv føltes meget solid. Men det var generelt for hele holdet. Op gennem hele banen var alle totalt afklaret med deres roller, og vi fik sat det høje og aggressive pres ind, som vi har arbejdet med i opstarten. Så nu har vi et godt udgangspunkt at bygge videre på.

- Nu har vi fået en god start på forårssæsonen, og det har skabt momentum og en god stemning i truppen. Nu skal det være et afsæt til de kommende kampe i foråret og i første omgang kampen mod Brøndby I.F. på søndag, hvor vi får brug for stor støtte fra så mange fans som overhovedet muligt, siger Rasmus Thelander.

Kampen på søndag fløjtes i gang kl. 18.00. Du kan købe billetter til opgøret her.

Allerede kl. 15.30 åbner AaB og Spar Nord dørene til fanfesten i Aalborg Stadionhal 1 i anledning af, at den omdøbte og nyudsmykkede Vesttribunen indvies på søndag. Læs mere om fanfesten her. 

Tags på denne nyhed

Aalborg Portland Park bliver delvist kontantløst

19. februar 2020 kl. 11:58 af Martin Stigaard Skammelsen

Ændringen sker for at skabe hurtigere ekspeditionstider og mindre kø ved boderne, og dermed en bedre oplevelse for de mange tusinde AaB-fans, der årligt besøger Aalborg Portland Park.

- Vi ved af erfaring fra de seneste sæsoner, at flere og flere personer udelukkende betaler via kort, enten fysisk eller på mobilen, så derfor har vi valgt at fjerne kontanterne fra de fleste af boderne, med henblik på en mere effektiv ekspeditionstid, udtaler AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Brugen af kontanter er dog ikke helt fjernet på Aalborg Portland Park, i det der på hver af de fire tribuner fortsat vil være en enkelt bod med mulighed for at betale med kontanter, ligesom det samme vil være tilfældet i sportscaféen på A. Enggaard Tribunen og i merchandiseboden foran Complea Tribunen. 

Konkret vil kontant betaling fortsat være muligt i den østligste bod på A. Enggaard Tribunen, den syd-vestlige bod på Vesttribunen, boden ved Theodors familieafsnit på nedre del af Complea Tribunen, samt begge boder på 3F Tribunen i afsnittene for henholdsvis neutrale tilskuere og gæstende fans.

Billetter til søndagens kamp mod Brøndby I.F. kan købes her.

AaB TV: Hvem er kongen af fitnessrummet?

18. februar 2020 kl. 15:15 af Rasmus Estrup

Hvem er mon kongen af fitnessrummet i Børge Bach Huset på Hornevej?

Det spørgsmål forsøger de fire følgende dommergrupper at vurdere:  Lukas Klitten og Oliver Klitten, Lucas Andersen og Patrick Olsen, Rasmus Thelander og Andreas Hansen samt Patrick Kristensen og Mathias Ross.

Med i feltet af kandidater nævnes blandt andre tre stærke midterforsvarer i form af Jores Okore, Rasmus Thelander og Kasper Pedersen, mens blandt andet også Kristoffer Pallesen og den dobbelte målscorer Kasper Kusk også drages ind i samtalen.

Hvem der løber med titlen, kan du se i ovenstående video.