AaB og Spar Nord inviterer til fanfest og åbning af Vesttribunen søndag

18. februar 2020 kl. 09:36 af Martin Stigaard Skammelsen

Når AaB søndag aften løber på banen til årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, vil AaB’s dedikerede fans bag det ene mål have fået et nyt tilholdssted: Vesttribunen.

AaB’s hovedsponsor Spar Nord, samt Spar Nord Fonden, besluttede i efteråret 2019 at give tribunenavnet tilbage til AaB’s fans, og her faldt valget på navnet Vesttribunen.

Ligeledes har Spar Nord og Spar Nord Fonden finansieret en markant ny udsmykning af den nye tribune, samt et hejseværk til AaB Support Clubs tifogruppe, AaB Tifo Kaos, hvilket muliggør en endnu flottere iscenesættelse og stemning omkring AaB’s kampe.

- Vi følte, at vores sponsorat ville komme endnu flere til gavn ved at give tribunens navn og udsmykning tilbage til AaB’s fans, for hvem tribunen virkelig er et hjemsted. Fansene spiller en meget stor rolle i at skabe den bedste stemning og oplevelse for alle tilskuere til AaB’s kampe, så vi glæder os meget til at se tribunen indviet søndag, udtaler direktør John Lundsgaard fra Spar Nord.

- Hos Spar Nord Fonden støtter vi op om fællesskaber, og der er ingen tvivl om, at det fællesskab, der findes på Vesttribunen blandt AaB’s fans, er et fællesskab, der er med til at skabe glæde hos såvel de involverede fans, samt alle øvrige tilskuere på Aalborg Portland Park, så vi håber, det giver grobund for mange flere store oplevelser, tilføjer Michael Slavensky Dahl, formand for Spar Nord Fonden.

En drøm er gået i opfyldelse

Hos modtagerne af den flotte gave fra Spar Nord og Spar Nord Fonden er der også stor glæde at spore.

- Lige siden fanklubben flyttede ind på den vestlige tribune på Aalborg Portland Park for 25 år siden, har det været en drøm at kunne navngive tribunen, samt at få den udsmykket på en måde, der taler direkte ind til det at være AaB-fan og den opbakning, vi gerne vil give til spillerne på banen, fortæller Rasmus Fihl, formand for AaB Support Club.

- Den drøm er nu gået i opfyldelse, og der er rigtig mange i fanmiljøet, som ser frem til at få indviet tribunen med manér søndag aften, lyder det videre fra Rasmus Fihl. 

Stor fanfest før søndagens kamp

For at markere indvielsen af Vesttribunen afholder AaB og Spar Nord inden søndagens kamp en storstilet fanfest i Aalborg Stadionhal 1, hvor man fra kl. 15.30 kan varme op til braget mod Brøndby I.F.

Her vil der være musik og drikkevarer, samt flere forskellige indslag fra scenen.

Blandt andet vil AaB-podcasten ”Rød Aalborg” afholde en live podcast med den tidligere AaB-spiller Kasper Risgård, mens AaB’s cheftræner Jacob Friis også besøger fanfesten og giver oplæg til dagens kamp.

Eftermiddagen afsluttes af den populære stand-up komiker Nicolaj Lange, der kommer og underholder de fremmødte fans med sit show.

Der er gratis adgang for alle interesserede til fanfesten, der afholdes i tidsrummet 15.30-17.45, mens kampstart på opgøret mod Brøndby I.F. er kl. 18.00.

AaB-fans får plads bag mål i Telia Parken

18. februar 2020 kl. 08:04

Idet der forventes mere end 400 AaB-fans til opgøret på udebane mod FC København 1. marts, placeres AaB-fans bag det ene mål og ikke i det normale udebaneafsnit i Telia Parken.

Du kan allerede nu sikre billet til kampen nu. Gå til billetsalg her.

Navn: Telia Parken
Kapacitet: 38.065
Placering udebaneafsnit: DFDS Tribunen

Billetpriser i forsalg
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 70,-
Voksen: 135,-
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/5: Gratis
Børn u/15: 110,-
Voksen: 175,-


Transport til og fra Telia Parken

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Vesttribunen arrangerer også bus til kampen. Læs mere her.

Kør selv:

Per Henrik Lings Allé 2, 2100 København

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet på udebane.

Tags på denne nyhed

Målrigt nederlag i god reserveholdskamp

17. februar 2020 kl. 15:28 af Rasmus Estrup

Forårets Reserveliga blev i dag indviet i Aarhus, da AaB’s reservehold tabte 3-2 til AGF, der stillede med førsteholdet, da århusianernes 3F Superligakamp i går blev udsat.

AaB spillede en god første halvleg under de vanskelige vejrforhold, og 16 minutter inde i kampen kom AaB foran 1-0, da gæstespiller Aramis Kouzine dukkede op ved forreste stang og sendte et indlæg fra U/19-ligaspiller Marcus Hannesbo i mål.

Kort efter udlignede AGF godt hjulpet af vinden på et direkte hjørnespark til 1-1.

Efter lidt over en halv times spil kom AaB atter i front, da Oliver Klitten brød igennem på kanten og spillede Frederik Børsting fri til scoring foran mål.

Anden halvleg blev en mere rodet affære, og efter 62 minutters spil bragte AGF balance på scoringstavlen på en omstilling.

10 minutter før tid scorede hjemmeholdet opgørets sidste mål på et indlæg, og dermed tabte AaB 3-2 trods et par forsøg på træværket mod slutningen.

- Vi spiller tæt på fremragende i første halvleg mod et stærkt AGF-hold. Vi var gode til at finde de rette positioner, det lykkedes os at bryde deres spil højt og vi formåede at spille rundt om dem i offensiven, siger assistenttræner Allan K. Jepsen.

- Anden halvleg var knap så køn og mere rodet, men her kan vi glæde os over, at mange spillere fik 90 minutter i benene for første gang i lang tid, påpeger Allan K. Jepsen, der sammen med assistenttrænerkollega Lasse Stensgaard havde valgt følgende startopstilling:

Andreas Hansen
Daniel Mortensen (U/19 Liga), Jores Okore, Anders Bærtelsen, Marcus Hannesbo (U/19 Liga)
Frederik Børsting, Robert Kakeeto, Jeppe Pedersen
Søren Tengstedt, Aramis Kouzine (gæstespiller), Oliver Klitten

Ved pausen blev U/19-ligaspiller Thomas Albert Christiansen skiftet ind i stedet for Daniel Mortensen. Frederik Børsting blev ti minutter senere erstattet af Oliver Overgaard (U/19 Liga) og 11 minutter før tid kom Gabriel Adriano Alves Christensen (U/19 Liga) på banen i stedet for Marcus Hannesbo.

AaB’s næste reserveholdskamp spilles mandag 9. marts kl. 13.00 mod Hobro I.K. på AaB’s træningsanlæg på Hornevej. 

Tags på denne nyhed

Afstemning blandt tre finalister til Hele Nordjyllands Håndsrækning i gang

17. februar 2020 kl. 12:00 af Martin Stigaard Skammelsen

AaB og Spar Nord Fonden donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål gennem AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning, der har været uddelt siden 2015. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.

I et stærkt og bredt repræsenteret ansøgerfelt er tre mulige kandidater udvalgt til afstemning, hvor den endelige modtager skal findes.

Afstemningen afvikles via AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk, hvor man vil blive mødt med en afstemningsboks, når man besøger hjemmesiden. Stem her.

Afstemningen løber frem til fredag 21. februar kl. 12.00. 

Kandidaterne for foråret 2020
De tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2020 er:

Kom Videre Mand - Aalborg

Kom Videre Mand hjælper mænd i krise videre igennem et fællesskab af mænd i samme eller lignende situation.

Kom Videre Mand tilbyder et nyt fællesskab en gang om ugen for otte mænd i otte uger. Hver uge har møderne konkrete emner, der er udviklet af mænd til mænd, for at give værktøjer til at komme videre, f.eks. fra en skilsmisse, opsigelse eller stress, eller blot hvis man har brug for et fællesskab for at komme videre.

Såfremt foreningen modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning, skal midlerne gå til uddannelse af flere vejledere, samt opstart af flere forløb for forskellige målgrupper.

Idræt for sindet - Hjørring

IFS Hjørring er en idrætsforening drevet af og for mennesker, der har en sindslidelse eller som, i perioder af deres liv, har det psykisk dårligt.

Foreningen tilbyder en bred vifte af aktiviteter inden for sport og socialt samvær, blandt andet volleyball, badminton, styrketræning, spinning, bordtennis, svømning og fitness.

Modtager IFS Hjørring Hele Nordjyllands Håndsrækning vil pengene blive brugt til blandt andet at finansiere deltagelse i en årlig landsdækkende idrætsfestival for psykisk sårbare, samt deltagelse i stævner i IFS-regi.

FrivilligAalborg

Foreningen FrivilligAalborg driver Café Smukke Kulturer i hjertet af Aalborg. En social café hvor flygtninge, indvandrere og danskere i alle aldre kan mødes. Motivationen bag cafédriften er at bidrage til den positive integrationsproces, hvor man føler sig mødt, som det menneske man er.

Ligeledes drives en sprog- og lektiecafé, samt en række andre ugentlige og månedlige tiltag og aktiviteter.

Såfremt FrivilligAalborg modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning skal pengene blandt andet benyttes til at afholde udvalgte temadage, værksteder og sociale arrangementer.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning

Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 - 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

AaB Support Club – velgørenhedstrøje 2018 – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Børn i sorg – sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Hjerterummet og Cykel20 - forår 2016 - 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

The Back To Life Project - efterår 2015 - 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Headspace Aalborg - forår 2015 - 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

Kusk i karantæne mod Brøndby I.F.

17. februar 2020 kl. 10:23 af Rasmus Estrup

Da Kasper Kusk i 46. minut af søndagens kamp mod Silkeborg I.F. modtog en advarsel, røg den dobbelte målscorer op på 19 karantænepoint i denne sæson, hvilket giver ham en spilledags karantæne. 

Dermed er han ikke til disposition for cheftræner Jacob Friis, når AaB på søndag kl. 18.00 tager imod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park. 

Køb billet til kampen her. 

Tags på denne nyhed
'