Nye kamptidspunkter i eSuperligaen offentliggjort

9. november 2018 kl. 11:11 af Rasmus Estrup

I mandags begyndte eSuperligaen, og AaB står efter de to første runder med tre point takket være en sejr over Vendsyssel F.F. i første runde. 

AaB's eSuperligahold skal igen i aktion på mandag, hvor holdet skal forsøge at drille en af eSuperligaens største favoritter, FC København. 

Derudover er der nu fastlagt tidspunkter for kampene frem til runde 8.

AaB's kampprogram ser altså nu således ud: 

3. runde - Mandag 12. november kl. 19.30 - AaB-FC København

4. runde - Tirsdag 13. november kl. 18.15 - Vejle Boldklub-AaB

5. runde - Mandag 19. november kl. 19.30 - AaB-FC Helsingør

6. runde - Tirsdag 20. november kl. 17.15 - FC Midtjylland-AaB

7. runde - Mandag 26. november kl. 18.15 - AaB-Esbjerg fB

8. runde - Tirsdag 27. november kl. 18.15 - Silkeborg I.F.-AaB

Kamptidspunkterne i runde 9 til runde 15 er endnu ikke fastlagt, men du kan se AaB's modstandere i grafikken til højre. 

Kampene i eSuperligaen vises på Dplay eller Canal9. 

Tags på denne nyhed

AaB-FC København kampinformation

8. november 2018 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 16
Spilledato: Søndag 11. november 2018
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner kl. 15.00
Dommer: Michael Tykgaard

Billetter

Køb dine billetter online her på aabsport.dk eller på kampdagen på Aalborg Portland Park i billethusene, som åbner kl. 15.00.

BEMÆRK: Køber du ståplads-billet til Spar Nord Tribunen på Aalborg Portland Park, så benyt venligst den højre luge i billethuset på hjørnet af Spar Nord og Weber Tribunerne. Denne luge er udelukkende forbeholdt ståpladser.

Har du mistet din billet/sæsonkort, problemer med at printe en billet eller øvrige billetrelaterede problemer, kan du på kampdagen henvende dig i informationen ved Aalborg Portland Parks syd-vestlige hjørne og få hjælp fra en time før kampstart.

Tilhængere fra FC København

Læs praktiske informationer for gæstende fans på Aalborg Portland Park via dette link

Bemærk i øvrigt at alle tilhængere fra FC København, der ønsker adgang til kampen, skal være medlemmer af FCK Away. Læs mere om dette her.

Scan din billet fra mobilen

Husk at du kan scanne dine billetter ved indgangen direkte fra mobilen. Du behøver således ikke udskrive din billet hjemmefra.   

Opvarmning før kampen

Fra kl. 14.00 kan du varme op til kampen ved AaB-tyren foran Weber Tribunen sammen med andre AaB-fans. Her vil der være kolde øl og sodavand, samt lækre grillpølser fra Weber Grillen, live musik og Faxe Kondi fancan.

Der sælges 0,5 liter kolde special øl foran Weber Tribunen for kun 50 kr. Du kan naturligvis også nyde den populære Rasmus Wurst pølse med bacon og cheddar direkte fra den store Weber Grill.

To halstørklæder for 150 kr. 

På søndag opfordres alle til at iklæde sig et rødt-hvidt halstørklæde på Aalborg Portland Park. I den anledning kan man i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod købe to halstørklæder til 150 kr.

Både AaB Fanshop og AaB Souvenirbod åbner to timer før kampstart. 

Burgerbar på Weber Tribunen og sandwiches i boderne

Der bliver fortsat solgt "byg-selv" burgere i den østlige ende af Weber Tribunen, mens der i boderne på Aalborg Portland Park sælges frisklavet sandwich fra Nadias Sandwich.

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for søndagens kamp er #AaBFCK – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Facebook

Tilmeld dig kampens officielle begivenhed på Facebook via dette link.

Mad, drikkevarer og Oddset

Boderne på Aalborg Portland Park åbner samtidig med, at du kan komme ind på tribunerne, nemlig en time før kampstart. I alle boder på Aalborg Portland Park kan der anvendes Dankort.

Uden for Weber Tribunen kan du fra to timer før kampstart benytte vores mobile salgsbod, hvor du også kan betale med Dankort. Her vil der også være live musik før kampen, så du kan varme op til det vigtige opgør sammen med andre AaB-fans.

I Oddsets bod i det nordvestlige hjørne af Spar Nord Tribunen kan du endvidere spille på dagens kamp. Boden åbner også en time før kampstart.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Sct. Joseph. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Weber Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00 eller på kampdagen i billethusene på Aalborg Portland Park.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB præciserer forventningerne til årets resultat

7. november 2018 kl. 15:28 af Brian Andersen

AaB har i tredje kvartal realiseret et underskud på 1,7 mio. kr. før skat, hvilket svarer til forventningerne. 

Pr. 30. september 2018 udgør egenkapitalen 97,1 mio. kr., den likvide beholding udgør 17,7 mio. kr. og obligations- og aktiebeholdningen udgør 36,7 mio. kr.
AaB har pr. 30. september et likvidt beredskab på 54,4 mio. kr. 

I perioden 1. januar – 30. september 2018 har AaB realiseret et underskud på 15,3 mio. kr. før skat. 

AaB forventer for 2018 et underskud i niveauet 19-23 mio. kr. mod tidligere udmeldte forventninger om et underskud i niveauet 18-28 mio. kr. 

AaB’s mission er igennem fodbold at underholde og skabe oplevelser på et økonomisk bæredygtigt grundlag. 

AaB’s vision er at være samlingspunkt for hele Nordjylland og til stadighed være en del af toppen af dansk fodbold – både på og uden for banen.

Tags på denne nyhed

Tre point i eSuperligaen efter to runder

7. november 2018 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Så er eSuperligaen skudt i gang, og AaB er fra start kommet på pointtavlen. Mandag aften vandt AaB nemlig et tæt lokalopgør mod Vendsyssel F.F. Tirsdag aften skulle AaB så forsøge at følge op på sejren, men det endte med et nederlag mod AGF. Dermed har AaB tre point efter de to første runder i eSuperligaen, hvilket rækker til en foreløbig ottendeplads. 

eSuperligapremieren mod Vendsyssel F.F. endte efter en sejr og et nederlag med en samlet AaB-sejr på 5-4. I opgørets første kamp vandt AaB-kaptajn Daniel "Shoppen" Mogensen 3-1 på hjemmebane over Hedegaard9, selvom Vendsyssel F.F. kom foran 1-0 tidligt i opgøret.

Med sejren var uafgjort i næste opgør nok til at sikre en samlet sejr, men Anders "Hansi" Hansen kom hurtigt bagud 1-0. AaB-spilleren fik dog udlignet til pausestillingen 1-1, men i det andet minut af anden halvleg bragte Vendsyssel F.F.'s Keller sit hold foran 2-1.

Dermed var der lagt op til en spændende afgørelse. Anders "Hansi" Hansens udligning til 2-2 lukkede dog reelt den samlede kamp, da det tvang Vendsyssel til at skulle score yderligere tre gange på grund af reglen om udebanemål. Vendsyssel F.F. scorede kun en gang i tillægstiden til slutresultatet 3-2. Et slutresultat, der betyder, at AaB vandt det samlede opgør 5-4. 

I eSuperligaens anden runde ventede et opgør mod AGF, der også gik ind til opgøret med en sejr i bagagen fra første runde. 

AGF var på forhånd udnævnt som favorit, men den første duel mellem AaB og AGF endte 2-2. Anders "Hansi" Hansen fik på hjemmebane vendt 0-1 til 2-1, men et kvarter før tid udlignede AGF's Niklas til slutresultatet 2-2. 

Dermed levede håbet om en overraskende AaB-sejr fortsat inden Daniel "Shoppen" Mogensens udekamp mod FifaÜstun. AaB-spilleren fulgte godt med i første halvleg og gik til pausen ved stillingen 2-2. Efter pausen trak AGF dog fra, og østjyderne vandt opgøret 5-2. Dermed tog AGF en samlet sejr på 7-4. 

AaB's eSuperligahold spiller igen på mandag og tirsdag i næste uge. Mandag kl. 19.30 gælder det et opgør mod FC København, og tirsdag kl. 18.15 spiller AaB mod Vejle Boldklub. 

Se sammendrag af kampene herunder. 

Tags på denne nyhed

Seks AaB’ere udtaget til U/18- og U/19-landsholdet

6. november 2018 kl. 14:20 af Brian Andersen

I U/18-sammenhæng er Thomas Christiansen, Jeppe Pedersen og Mikkel Kaufmann udtaget til to testkampe mod Ukraine, og begge opgør afvikles i spanske Huelva – henholdsvis 16. og 19. november.

På U/19-landsholdet er Anders Bærtelsen og tvillingerne Lukas Klitten og Oliver Klitten udvalgt til to møder med Schweiz. Også er Huelva rammen om den første kamp 16. november, hvorimod dysten tre dage senere er henlagt til Vila Real de Santo Antonio i Portugal.