Danmarksserien smed sejr mod tophold

5. september 2017 kl. 08:55 af Rasmus Estrup

AaB har i Danmarksserien fortsat første sejr til gode efter en weekend, hvor sejren ellers var tæt på at komme, selvom AaB mødte topholdet Hedensted I.F., der inden kampen kun havde fået sejre i denne sæson. 

AaB lagde bedst fra land i første halvleg, og efter et kvarter scorede Kasper Emil Kristensen et godt mål til 1-0 efter oplæg fra Morten Uglebjerg Thomsen. Første halvleg fortsatte med AaB i teten, men brændte blandt andet to friløbere samt havde et træf på overliggeren. 

I anden halvleg kom Hedensted I.F. bedre med i kampen, og især det sidste 15-20 minutter pressede topholdet på for en udligning. Den faldt i tillægstiden, da AaB i flere omgange ikke fik clearet læderet, og i stedet kunne gæsterne sende et indlæg mod bagerste stang, hvor der blev eksekveret til 1-1. 

Dermed spillede AaB for anden kamp i streg uafgjort mod et af Danmarksseriens tophold, og AaB har nu på to point efter fem kampe i Danmarksserien. 

- Kigger vi på chancefordelingen, er vi bitre over, at vi ikke vinder. Vi arbejder stadig på at finde nøglen mellem ungdom og senior. Vi er nødt til at forvalte vores muligheder bedre og undgå unødig panik i slutningen af kampen, siger Danmarksserietræner Kenneth Cortsen. 

- Vi spillede en god omgang fodbold, hvor vi producerede mange chancer og samtidig var i bedre kontrol end hidtil mod et hold, der har slået Thisted FC og Aarhus Fremad i DBI Pokalen. Men når alt kommer til alt, mangler vi en masse point efter de første fem runder, siger Danmarksserietræneren. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Klubbesøg i Nibe Boldklub

4. september 2017 kl. 21:21 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Klitten og Bærtelsen indskiftet i remis

4. september 2017 kl. 13:53 af Rasmus Estrup

Modsat seneste venskabskamp mod Holland startede både Anders Bærtelsen og Lukas Klitten (billede) ikke i startopstillingen, men på bænken, da Danmarks U/18-landshold mandag eftermiddag spillede en ny venskabskamp mod Holland. 

Begge spillere fik dog spilletid i landskampen, der med to scoringer i overtiden endte 1-1. Lukas Klitten blev skiftet ind efter 69 minutter, mens Anders Bærtelsen kom i aktion efter 77 minutter. 

Dermed har de to AaB-talenter fået spilletid i begge venskabskampe for U/18-landsholdet i denne omgang. Lukas Klitten er nu noteret for tre U/18-landskampe og seks ungdomslandskampe i alt. Anders Bærtelsen spillede sin anden U/18-landskamp og 17. ungdomslandskamp i alt. 

AaB kan møde Middelfart i DBU Pokalen

4. september 2017 kl. 12:24 af Brian Andersen

Samlet ser 3. runde af DBU Pokalen således ud:

Middelfart Boldklub-Viborg F.F./AaB
FC Fredericia-AGF
Fredensborg/HIK-Kjellerup I.F./Silkeborg I.F.
Fremad Amager-OB
Greve-FC Midtjylland
Hedensted-Lyngby Boldklub
Holbæk-AC Horsens
Hvidovre I.F.-Husum/FC Helsingør
Ledøje Smørum-Brøndby I.F.
Næstved Boldklub-HB Køge
Otterup-Randers FC
Skive I.K.-FC København
Slagelse-Hobro I.K.
VB 68-Jammerbugt FC
Vejgaard Boldspilklub-FC Nordsjælland
Vendsyssel F.F./Brabrand-SønderjyskE

3. runde afvikles 19., 20. eller 21. september alternativt 26., 27. eller 28. september.

AaB’s spændende opgør mod Viborg F.F. afvikles førstkommende torsdag kl. 19.30 på Energi Viborg Arena.

Tags på denne nyhed

Mere Alka Superliga om søndagen

4. september 2017 kl. 10:34 af Brian Andersen

Den nye struktur, der blev indført i 2016/2017-sæsonen, gav en ekstra Alka Superliga-kamp pr. runde og dermed et ekstra spilletidspunkt. Efter at have kørt med to fredagskampe, en lørdagskamp, tre søndagskampe og en mandagskamp i den seneste sæson har klubberne evalueret på tidspunkterne.

Udover analyse af bl.a. tilskuertal er der lyttet til fans og fodboldinteresserede, og det er nu endt med, at den ene fredagskamp flyttes til søndag. Der vil være fire kampe søndag, og spilletidspunkterne vil (med de undtagelser andre nødvendige hensyn forårsager) fremover ser således ud:

Fredag kl. 19.00,
Lørdag kl. 16.00,
Søndag kl. 12.00, 14.00, 16.00 & 18.00,
Mandag kl. 19.00

- Den samlede vurdering er, at en kamp mere søndag er en fordel. Fans og fodboldinteresserede har efterspurgt det – og samtidig har der også været et ønske om at ændre fredagstidspunktet, hvor klubber har ment, at kl. 18 var for tidligt, mens 20.15 var for sent. Vi glæder os over, at søndag nu endnu tydeligere bliver primær dag for Alka Superligaen, og jeg vil gerne sende en stor tak til TV, som har taget positivt imod ændringen, lyder det fra direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Der vil ligesom tidligere stadig være runder med alternative spilletidspunkter. Det er blandt andet på grund af landsholdsterminer, danske klubbers deltagelse i europæiske turneringer og så selvfølgelig sportslige hensyn i forbindelse med afvikling af slutspillet.

AaB’s næste opgave i Alka Superligaen er hjemme på Aalborg Portland Park mandag den 11. september kl. 19.00 mod Silkeborg I.F. Køb i forsalg din billet her.

Tags på denne nyhed