AaB TV: Tilbageblik på Randers FC-AaB

21. oktober 2017 kl. 08:25 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

AaB TV: Truppen på teambuilding

20. oktober 2017 kl. 14:26 af Rasmus Estrup

Endnu en startplads til Gedsted i landsholdsremis

20. oktober 2017 kl. 07:33 af Rasmus Estrup

To U/16-landskampe. To optrædener i startopstillingen. Et nederlag og en remis. Det er status for Casper Gedsted Hansen (nr. 10), der torsdag eftermiddag spillede sin anden U/16-landskamp for Danmark. 

Som det også var tilfældet i tirsdags, mødte danskerne Schweiz. Men i stedet for endnu et nederlag, spillede de to hold 1-1 efter scoringer i anden halvleg. 

Casper Gedsted Hansen startede igen kampen på venstrekanten og fik fuld spilletid samt en advarsel lige før tid. 

Tags på denne nyhed

En gratis omgang i Randers…

19. oktober 2017 kl. 12:47 af Brian Andersen

Det hele startede onsdag aften, da AaB Support Club postede et humoristisk opslag på deres sociale medier omkring den forestående udebanetur til Randers. Herefter tog det fart på det sociale medie Twitter, hvor en af AaB Support Clubs frivillige tweetede til Randers FC’s direktør Michael Gravgaard og spurgte, om han gav en omgang på et lokalt værtshus i Randers mandag aften.

Hertil svarede Michael Gravgaard, at han gerne giver en omgang til alle AaB-fans, såfremt tjenesten bliver gengældt næste gang Randers FC besøger Aalborg. Denne mulighed var AaB’s administrerende direktør Stephan Schors ikke sen til at gribe:

- I det daglige arbejder vi altid med, hvordan vi kan understøtte både det gode værtskab på hjemmebane, men også hvordan vi kan være med til at anerkende og belønne vores trofaste fans, som tager turen på udebane. Dette er et godt eksempel på, hvordan klubberne kan arbejde sammen om den gode oplevelse for de gæstende fans. Vi sætter stor pris på invitationen og samarbejdsvilligheden med Randers FC og håber på at se rigtig mange AaB-fans i Randers mandag aften, siger Stephan Schors.

AaB Support Clubs formand Mads Aagaard ser meget positivt på tiltaget og den positive respons fra AaB og Randers FC.

- I AaB Support Club er vi begyndt at arbejde med en lidt mere skæv profil på vores sociale medier, og med dette humoristiske opslag oplever vi positivt, at klubberne er til at tale med. AaB Support Club sætter derfor også stor pris på den gestus, som Randers FC gør for os til kampen. Tiltag som disse er blot med til at gøre det endnu mere attraktivt at støtte AaB på udebane, eller Randers FC næste gang de gæster Aalborg for den sags skyld, lyder det fra Mads Aagaard.

Rent praktisk betyder dette, at alle AaB-fans ved indgangen til udeafsnittet på BioNutria Park modtager en værdikupon, der efterfølgende kan veksles til en øl/vand i boderne.

Husk du stadig kan nå at tilmelde dig AaB Support Clubs bustur, hvor du kan komme til kampen for blot 50,- Tilmelding foregår på dette link (tilmeldingsfrist fredag klokken 10.00): www.aabsupportclub.dk/?product_cat=busture.  

Du kan læse mere praktisk info omkring transport, billetter og meget mere på dette link: www.aabsport.dk/nyheder/2017/oktober/alle-mand-til-randers/.

Tags på denne nyhed

Williams i New Zealands bruttotrup

19. oktober 2017 kl. 11:23 af Brian Andersen

De to nationer mødes om en VM-plads i næste sommers slutrunde i Rusland.

Det første opgør afvikles i New Zealand lørdag den 11. november, mens der er returkamp i Lima onsdag den 15. november.

33-årige Tamati Williams, der har kontrakt med AaB for resten af efteråret, er foreløbig noteret for en enkelt A-landskamp for New Zealand.

Den endelige trup til kampene mod Peru offentliggøres 4. november.

Tags på denne nyhed