-
22. april kl. 16:00
2 : 1
18. april
2 : 0
15. april
3 : 1
11. april
3 : 1
6. april
0 : 3
2. april

AaB TV: Offentliggørelse af Tyren

14. marts 2017 kl. 15:24 af Rasmus Estrup
Tags på denne nyhed

Sylvestr og Bytyqi udtaget til landshold

14. marts 2017 kl. 14:24 af Rasmus Estrup

Alka Superligaens bedste spiller i februar, Jakub Sylvestr, er blevet udtaget til Slovakiets landshold i den kommende landsholdssamling.

Slovakiet spiller 26. marts VM-kvalifikationskamp på udebane mod Malta. Sylvestr har hidtil spillet 6 A-landskampe for Slovakiet, der ligger på tredjepladsen i Gruppe F.

En anden AaB-spiller der også er udtaget til landsholdssamling er Bardhec Bytyqi, der er indkaldt til Albaniens U/21-landshold.

Han får mulighed for at komme i kamp i to omgange, da Albaniens U/21-landshold spiller testkampe mod Moldova både den 25. og 27. marts

Tags på denne nyhed

Aalborg Portland afslører vartegn ved Aalborg Portland Park

14. marts 2017 kl. 11:44

Ceremonien op til kampen blev indledt med ord fra AaB’s administrerende direktør Stephan Schors og Aalborg Portlands Managing Director Michael Lundgaard Thomsen, hvorefter viceanfører Kasper Risgård ved hjælp af en lift kunne afsløre det nye vartegn ved Aalborg Portland Park.

- Som en del af stadionsponsoratet vil vi gerne gøre noget for at støtte op om den gode fankultur, der er i AaB. Vi håber, at vi med denne rød-hvide AaB-udgave af cimbrertyren, kan være med til at skabe et fast mødested for tilskuere og fans i forbindelse med AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park, ligesom vi også mener, at tyren rent symbolsk fortæller meget om historien og traditionerne i ikke kun AaB og Aalborg Portland, men også i Aalborg by og Nordjylland som helhed, fortæller Michael Lundgaard Thomsen til aabsport.dk.

Den nye cimbrertyr ved Aalborg Portland Park er en 1:1 kopi i fuld størrelse af den originale Cimbrertyr, der står placeret på Vesterbro i det centrale Aalborg, og som siden 1937 har været et fast vartegn i byen.

Den originale Cimbrertyr blev i forbindelse med AaB’s deltagelse i gruppespillet i UEFA Champions League i efteråret 2008 iklædt AaB’s rød-hvide striber af Aalborg Kommune.

I løbet af kort tid vil vi her på aabsport.dk i samarbejde med Aalborg Portland udskrive en konkurrence om at navngive den nye rød-hvide tyr.

Var du med i går da tyren blev afsløret? Del dit bedste billede på Instagram eller Twitter med hashtagget #HeleNordjyllandsHold