Jørgensen: Vi har rykket os siden sidst

18. oktober 2024 kl. 14:34 af Rasmus Estrup

Der er lagt op til en spændende kamp på Aalborg Portland Park på søndag, når Randers FC kommer på besøg kl. 14.00. Du kan gøre som flere end 9.500 andre og købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk

Sæsonens første duel mod Randers FC endte med et 1-0-nederlag på udebane, da hjemmeholdets Simen Nordli scorede kampens eneste mål direkte på frispark i en ellers jævnbyrdig affære i begyndelsen af september.

- Jeg synes, at vi kan tage flere gode ting med fra kampen dernede. Som helhed var det en god præstation, hvor vi løb godt for hinanden både med og uden bold og forsvarede boksen med hjertet. Vi manglede slutproduktet, men udtrykket var fint – og jeg synes, at vi har rykket os siden den kamp og står et bedre sted nu, siger Kasper Jørgensen.

Højrebakcen har spillet fjerdeflest minutter for klubben i denne 3F Superligasæson – kun overgået af anfører Mathias Jørgensen, viceanfører Melker Widell og målmand Vincent Müller.

- Jeg synes, at vores relationer på banen er blevet bedre og bedre. Det gælder både de spillere, der spiller omkring dig, og de spillere, der kommer ind fra bænken. Vi kender hinandens mønstre bedre og ved i højere grad, hvordan vi skal placere os i forhold til hinanden, og det hjælper meget, siger Kasper Jørgensen. 

- Forhåbentlig kan vi straffe Randers FC gennem noget af det, vi er gode til på bolden, og hvis vi samtidig får forsvaret os godt, så får vi et godt resultat på søndag, siger vores nummer 20.  

Han og holdkammeraterne jagter på søndag tredje hjemmesejr på stribe efter 2-1-sejren over Lyngby Boldklub og 3-0-sejren over Sønderjyske Fodbold i de seneste to hjemmekampe. Til de første fem hjemmekampe i denne sæson har der i gennemsnit været over 9.000 tilskuere på Aalborg Portland Park, og en sejr på søndag skal gerne komme med hjælp fra fansene på tribunerne.

-  Vi skal vise fansene, at vi spiller med hjertet og giver os 100 procent for klubben hver eneste gang. Og så håber vi bare, at fansene bakker op, som de har gjort gennem hele sæsonen. Det har været fantastisk at se, hvor stor opbakningen har været både ude og hjemme, og det er vi allesammen utrolig taknemmelige for, siger Kasper Jørgensen.

Kampstart på søndag er kl. 14.00, og 3F Fanzonen byder på masser af aktiviteter fra kl. 11.30. Find al praktisk info om kampen her. 

Siddepladser frigivet på A. Enggaard Tribunen

18. oktober 2024 kl. 09:14 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 tager vi imod Randers FC i et spændende 3F Superligaopgør på Aalborg Portland Park, og der er her til morgen blevet frigivet 480 siddepladser på A. Enggaard Tribunen. Pladserne kan købes på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 12.30, såfremt de ikke er solgt til den tid.

På nuværende tidspunkt har flere end 9.500 billet til søndagskampen, og på www.billet.aabsport.dk kan du både købe billetter, sæsonkortabonnement og billetabonnement til Aalborg Portland Park. Tilhængere af Randers FC skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. 

3F Fanzonen åbner kl. 11.30, hvor kamppartner Spar Nord Fonden har sørget for, at en DJ styrer musikken, ligesom der uddeles 1.000 halstørklæder og 200 drikkebilletter til de første i 3F Fanzonen. Find al praktisk info om kampen her. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2024 går ubeskåret til Wintherhjælpen. Efter de første fem hjemmekampe i efteråret er Wintherhjælpen allerede sikret en donation på 90.548 kr.

Tags på denne nyhed

Vellykket opgradering af betalingssystem

18. oktober 2024 kl. 07:57 af Rasmus Estrup

Som tidligere varslet har vores betalingssystem de seneste par uger været igennem en opgradering, som nu er blevet gennemført. Det betyder, at det nu igen er muligt at tegne et sæsonkortabonnement eller billetabonnement, ligesom vores nuværende sæsonkort- og billetabonnenter, der normalt har haft betaling i perioden fra d. 3.-17. i hver måned, i løbet af de kommende dage vil blive trukket betaling for oktober. I november vil man igen blive trukket for betaling på den vanlige dato.

Betaler du normalt på andre datoer end ovenstående, så vil betalingen af dit abonnement fortsætte, som den plejer.

Skulle du opleve problemer ift. betaling af dit abonnement, så er du altid velkommen til at kontakte os på billet@aab-as.dk

Administrer dit abonnement på billet.aabsport.dk
Du kan via din profil på www.billet.aabsport.dk administrere dit sæsonkort- eller billetabonnement. Det gør du ved at logge ind på www.billet.aabsport.dk med den profil, som abonnementet er tilknyttet. 

Herefter kan du gå til din konto, vælge ”Funktioner” og så vælge ”Mine abonnementer”. Her har du ligeledes mulighed for at skifte eller tilføje betalingskort. Dit/dine betalingskort vil herefter være at finde under ”Betalingsmetoder”.

Er du ikke billetabonnent eller sæsonkortabonnent kan du blive det på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

ASC Junior til AaB-træning

17. oktober 2024 kl. 15:25 af Rasmus Estrup

Ca. 40 juniormedlemmer af AaB Support Club har her til eftermiddag trænet med vores 3F Superligaspillere på Hornevej efterfulgt af autografskrivning. Klik her og se hvordan du gratis kan tilmelde dit barn til ASC Junior.

Se en stemningsvideo fra træningen på vores Facebook-side. 

Nogle af billederne fra dagens ASC Juniortræning, hvoraf flere blev taget af vores australske angriber John Iredale, kan ses nedenfor. 

Tags på denne nyhed

- Fortsæt den fremragende opbakning

17. oktober 2024 kl. 10:00

Kære alle fans og samarbejdspartnere

Inden sæsonen opfordrede vi jer alle til at stå sammen og bakke op om klubben. Og det har I i den grad gjort! 

Tusind, tusind tak for det. Det er vi enormt ydmyge og taknemmelige over. 

Til de første fem hjemmekampe har vi i gennemsnit haft flere end 9.000 tilskuere på Aalborg Portland Park, og vi er godt i gang med at gøre Aalborg Portland Park til et fort. 

Se bare på sejren over Lyngby Boldklub, hvor vi var under pres, men blev ført frem og snuppede sejren i sidste sekund, eller sejren over Sønderjyske, hvor vores anfører scorede et hattrick. 

Også på udebane har opbakningen været afgørende. Det er vores comeback i Vejle seneste eksempel på. 

I gør det fremragende. Men sammen skal vi blive endnu bedre til at få endnu flere på stadion – og gerne allerede på søndag, hvor vi står over for en vigtig kamp mod Randers FC. 

Selvom opbakningen er fantastisk, har der i gennemsnit over de første fem hjemmekampe i sæsonen været en tredjedel af vores sæsonkortholdere, som ikke er dukket op, og eksempelvis til seneste hjemmekamp mod Sønderjyske Fodbold var der i alt cirka 2.000 sæsonkortholdere på Vesttribunen og Complea Tribunen, som ikke fik benyttet sit sæsonkort.

Nu går vi ind i en periode med vigtige kampe både på hjemmebane og udebane - i 3F Superligaen og Oddset Pokalen - og jeg håber, at vi stadig ser den størst mulige opbakning, for det er med til at gøre en positiv forskel for os.

Vi har akkurat lige så meget brug for jer nu og i resten af sæsonen, som vi havde ved sæsonstarten.

Så brug jeres billet og benyt jeres sæsonkort. 

Skulle I være forhindret, så send meget gerne billetten videre til en ven, så vi kan få flest mulig ind på tribunerne. For hver frigivet billet der bliver solgt igen, sender vi 18,85 kr. afsted til fanskabende aktiviteter, som udvælges af et fanpanel. 

Flere end 9.000 har billet til kampen på søndag mod Randers FC, og vi håber på at se jer allesammen. For sammen er vi stærkest.

Michael Tuxen Boll
Administrerende direktør, AaB A/S

Tags på denne nyhed
'