Widell på tavlen i stor U/21-sejr

23. marts 2024 kl. 08:28 af Rasmus Estrup

Fredag var to AaB’ere i aktion for deres respektive landshold, nemlig Melker Widell og Nóel Atli Arnórsson.

For Sveriges U/21-landshold både optrådte og scorede Melker Widell, da Sverige på udebane vandt 6-1 over Cypern i en venskabskamp.

Vores midtbanespiller kunne fra bænken se Sverige gå til pause foran 4-1, og fra anden halvlegs blev Melker Widell indskiftet. I 68. minut kvitterede han med sin første scoring i nationaldragten efter et godt opspil, som han også selv var involveret i.

Fredagens optræden var Melker Widells anden for Sveriges U/21-landshold, der spiller igen på tirsdag, hvor det gælder en EM-kvalifikationskamp på udebane mod Nordmakedonien.

Arnórsson med fuld spilletid
Da det islandske U/20-landshold i går mødte Ungarn i anden venskabskamp på tre dage var der fuld spilletid til 17-årige Nóel Atli Arnórsson, der i onsdags debuterede for U/20-landsholdet - også mod Ungarn.

Fredagskampen endte ligesom onsdagskampen med et islandsk nederlag, da Nóel Atli Arnórsson og landsmændene i går tabte 4-0.

AaB Akademispilleren er nu oppe på 16 ungdomslandskampe for Island.

Billetter tilgængelige til udekampene i Hjørring og Hobro

22. marts 2024 kl. 12:28 af Rasmus Estrup

Efter oprykningsspillets første hjemmekamp mod Sønderjyske påskelørdag kl. 16.30 venter to nordjyske lokalopgør på udebane mod Vendsyssel F.F. og Hobro I.K. Begge klubber har i dag åbnet for billetsalget til kampene.

Udekampen mod Vendsyssel F.F. spilles søndag 7. april kl. 15.00 på Nord Energi Arena, og AaB-fans skal købe billetter til udebaneafsnittet på Nordic Seafood Tribunen (sektion 1, 2 og 3), hvor der er plads til 1.400 AaB-fans.

Køb billetter til kampen mod Vendsyssel F.F. her.

Kampen på DS Arena mod Hobro I.K. spilles fredag 12. april kl. 18.30. AaB-fans skal købe billetter på Pajo-Bolte Tribunen, hvor der er plads til 1.300 tilskuere.

Køb billetter til kampen mod Hobro I.K. her.

Har du endnu ikke købt billet til påskebraget på hjemmebane mod Sønderjyske lørdag 30. marts kl. 16.30 kan du gøre det på www.billet.aabsport.dk.

Billetsalget er i gang til påskebraget

21. marts 2024 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til vores billetabonnenter er billetsalget nu åbent for alle til vores første kamp i NordicBet Ligaens oprykningsspil på www.billet.aabsport.dk. 

Opgøret spilles påskelørdag 30. marts kl. 16.30 mod Sønderjyske på Aalborg Portland Park.

Inden oprykningsspillets ti spillerunder indtager vi førstepladsen i NordicBet Ligaen med 51 point, mens netop Sønderjyske ligger på andenpladsen med 49 point. 

www.billet.aabsport.dk kan du også sikre dig en fast plads til alle vores hjemmekampe med et sæsonkortabonnement, der koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Læs mere om sæsonkortabonnementet her. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

Yderligere fire forårsrunder fastlagt

21. marts 2024 kl. 11:16 af Brian Andersen

AaB åbner det forestående oprykningsspil påskelørdag hjemme på Aalborg Portland Park mod Sønderjyske.

Se herunder det opdaterede kampprogram:

NordicBet Ligaen, 23. spillerunde – Lørdag 30. marts kl. 16.30 – AaB-Sønderjyske

24. runde – Søndag 7. april kl. 15.00 – Vendsyssel F.F.-AaB

25. runde – Fredag 12. april kl. 18.30 – Hobro I.K-AaB

26. runde – Søndag 21. april kl. 15.00 – AaB-Kolding I.F.

27. runde – Torsdag 25. april kl. 18.00 – FC Fredericia-AaB

28. runde – 3., 4. eller 5. maj – AaB-Hobro I.K.

29. runde – 10., 11. eller 12. maj – Sønderjyske-AaB

30. runde – 17., 18. eller 19. maj – AaB-FC Fredericia

31. runde – 24., 25. eller 26. maj – Kolding I.F.-AaB

32. runde – Søndag 2. juni kl. 15.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets to første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 30.000 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Tags på denne nyhed

AaB og SSE22 i næste step med kapitaludvidelse

21. marts 2024 kl. 08:31 af Brian Andersen

Samtidig blev der indgået aftaler om såkaldte warrants, hvor SSE22 kunne øge aktieandelen til 50,5 procent.

SSE22 har nu givet bindende tilsagn om at effektuere Warrant 1 til en pris pr. aktie på 44,26 kr. mod et yderligere kapitalindskud på 45.398.667 kr. Således tilføres AaB A/S i den kommende tid 45.398.667 kr.

Den tilførte kapital skal bruges til at booste klubben som helhed. Det gælder blandt andet en yderligere styrkelse af AaB Akademiet, klubbens infrastruktur og AaB’s kommercielle udvikling.

AaB’s bestyrelsesformand Niels David Nielsen udtaler:

- Vi tog et strategisk valg ved at søge en partner med fodboldfaglig viden og internationalt netværk og indgik aftale i marts 2023 med SSE22. Dette valg har vist sig bæredygtigt og tilført os både strategiske og operationelle kompetencer lige fra akademiet og op til førsteholdet. Derfor glæder det os, at vi allerede nu får tilført yderligere økonomiske ressourcer til at fortsætte denne udvikling.

- I den forbindelse er det også vigtigt at understrege, at der i denne proces ikke er nogen, der har solgt aktier. Der er udelukkende tale om nye aktier. Den lokale storinvestorkreds, der blev samlet i 2013, og som sidste år blev udvidet fra ni til 20 investorer – er alle stadig ombord – ligesom andre, nye lokale investorer nu har valgt at støtte op om AaB og SSE22, siger Niels David Nielsen.

AaB og SSE22 vil fortsat sammen videreudvikle klubbens sportslige sektor, hvor AaB Akademiet vil være i centrum. Det langsigtede mål er at skabe et 3F Superligahold, der permanent er en del af toppen af dansk fodbold. Det er ligeledes ambitionen at udvikle lokale talenter fra AaB Akademiet til 3F Superligaen og til international fodbold.

Bestyrelsen i AaB og SSE22 er enige om, at AaB’s udvikling skal være bæredygtig og langsigtet til gavn for aktionærer, fans, sponsorer, medarbejdere og de mange interessenter, som bakker op om AaB, hvorfor også den kommercielle udvikling er vigtig.

Jan Peters, bestyrelsesmedlem i AaB A/S og medstifter af SSE22, tilføjer:

- Med skridtet til at tilføre mere kapital og blive hovedaktionær vil vi endnu engang understrege, at AaB også i fremtiden med fodbold i centrum skal fortsætte med at vokse i regionen. Til det formål har det været nødvendigt at finde den rigtige investorkonstellation, der står bag vores idé og støtter os – uden at blande sig i de operationelle beslutningsprocesser i og omkring AaB. Vi har ikke haft travlt og har nu fundet partnere, der ønsker at fortsætte ad den vej, vi er slået ind på.

- Vores nye partnere i SSE22 deler vores motivation og vision. Det er vigtigt for os at fastslå, at vores partnere ikke vil have noget at skulle have sagt i operationelle spørgsmål. Sådan har det været indtil nu, og det vil ikke ændre sig i fremtiden, fastslår Jan Peters.

Udviklingen glæder også formand i AaB’s moderklub AaB af 1885 og bestyrelsesmedlem i AaB A/S, Claus Fallingborg:

- AaB af 1885 bakker 100 procent op om denne udvidelse af vores kapitalgrundlag i AaB A/S. Disse midler vil hjælpe os med at nå de mål, vi har omkring talentudvikling og udvikling af klubben som helhed. Vi er begejstrede for det arbejde, der nu bliver gjort i klubben, og vi er især glade for de lokale investorer, som også bidrager og bliver en endnu større del af AaB og den udvikling, vi har sat i gang.

AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll supplerer:

- Det er naturligvis glædeligt med denne udvikling, hvor SSE22 markerer, at der er handling bag ordene, så vi kan blive styrket i bestræbelserne på at blive en bæredygtig forretning og være en konkurrencedygtig klub.

- Grundlæggende er det fodbolden, som skal drive os frem, og hertil skal vi i administrationen rent kommercielt være med til at skabe en oplevelse og et produkt, som alle – det være sig fans, partnere, sponsorer og den almindelige tilskuer – ønsker at være en del af, hvilket det igangværende strategiarbejde skal medvirke til, siger Michael Tuxen Boll.

AaB A/S holder ordinær generalforsamling 3. april.

'