Sæsonkortholdere kan komme i Nordsøen Oceanarium søndag

13. januar 2024 kl. 08:41 af Rasmus Estrup

For at takke for alle vores flere end 5.000 sæsonkortholdere for opbakningen, har vi for andet år i træk lavet en gratis oplevelsespakke i samarbejde med andre kulturinstitutioner i Nordjylland, og i denne weekend er der masser af gratis aktiviteter for vores sæsonkortholdere.

Som vi skrev i går, er der i dag gratis entré til Aalborg Zoo, Vikingemuseet Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum.

I morgen kan sæsonkortholdere så få gratis adgang til Nordsøen Oceanarium ved at bestille en gratis online billet her, såfremt man kan fremvise et gyldigt sæsonkort til Aalborg Portland Park.

Derudover kan sæsonkortholderes familiemedlemmer også få 20 procents rabat på entrébilletter til Nordsøen Oceanarium i denne weekend. Alle sæsonkortholdere vil i dag modtage en mail med en rabatkode, der kan anvendes online på https://nordsoenoceanarium.dk/ for at få adgang til de 20 procent rabat for familiemedlemmer.

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

AaB-historiker er gået bort

12. januar 2024 kl. 15:00 af Brian Andersen

Gennem sin levetid havde John Laden Jensen mange roller i AaB, og han kerede sig om nogen om klubbens historie, og vi mødte fra klubbens side altid imødekommenhed, hvis vi søgte historiske detaljer, som John kunne hjælpe med.

John Laden bidrog i en årrække i AaB Support Club, mens han i AaB havde en hånd med omkring AaB-avisen, AaB Museet, AaB’s Årbog og meget mere. Endvidere stod John Laden også bag diverse bogudgivelser med AaB som centrum.

Herudover var han i en årrække manden, der tog sig af de nye spillere, som kom til klubben og havde brug for assistance med transport, bopæl og lignende praktiske ting.

Vi oplevede John som et beskedent og ydmygt menneske, men talte nogen mindre pænt om AaB, så kunne tonen hurtigt blive kontant. Men bag dette var der både humor og et varmt hjerte, der også havde et ømt punkt for de svageste i samfundet.

Selvom John Laden Jensen i de seneste år ikke havde sin daglige gang på anlægget på Hornevej, så forblev kærligheden til AaB usvækket, og vi er mange, der har meget at takke ham for.

I denne svære stund sender vi vores dybeste kondolencer, tanker og medfølelse til John Laden Jensens nærmeste.

Æret være John Laden Jensens minde.

På vegne af AaB af 1885 og AaB A/S

AaB TV: Mød Jubril Adedeji

12. januar 2024 kl. 13:08 af Rasmus Estrup

Onsdag mødte Jubril Adedeji ind til sin første træningsdag som AaB-spiller efter skiftet fra HB Køge, hvor AaB's nye nummer syv scorede 20 mål og noterede sig for 16 asissts i 116 officielle kampe. 

I dette interview til AaB TV fortæller Jubril Adedeji, der spillede ungdomsfodbold i Watford FC, blandt andet om skiftet til AaB, det første indtryk af klubben og forventningerne til tiden på Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

Besøg Aalborg Zoo gratis i morgen

12. januar 2024 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

Gennem vores oplevelsespakke, der er et gratis tilbud til alle vores flere end 5.000 sæsonkortholdere, er der vinteren igennem masser af gratis aktiviteter for vores sæsonkortholdere.

I denne uge kan sæsonkortholdere gratis besøge Vikingemuseet Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum, og i morgen giver også Aalborg Zoo gratis entré til alle, der kan fremvise et gyldigt sæsonkort ved indgangen.

Aalborg Zoo har i morgen åbent fra kl. 10.00-15.00.

Vikingemusset Lindholm Høje har resten af ugen åbent fra kl. 10.00-16.00, og Aalborg Historiske Museum er åben i dag og i morgen fra kl. 10.00-16.00.

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

Tilmelding er åben til Preseason 24

11. januar 2024 kl. 16:48 af Rasmus Estrup

Vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere er inviteret til et stort preseason-arrangement i Musikkens Hus i samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

Preseason-arrangementet finder sted onsdag 24. januar, og alle sæsonkortholdere har i dag modtaget en mail med et link til tilmelding via Musikkens Hus' billetsystem. Tilmeldingen sker efter først-til-mølle-princippet.

Hver sæsonkortholder kan hente to billetter pr. registreret e-mail i AaB’s billetsystem, og alle deltagere til selve arrangementet skal kunne fremvise et sæsonkort ved indgangen, da arrangementet er forbeholdt sæsonkortholdere og samarbejdspartnere.

Program for aftenen

Kl. 18.00: Dørene til Musikkens Hus åbner
- Mød spillertruppen og få autografer, hils på Theodor, køb merchandise fra AaB Shoppen, hør livemusik og køb drikkevarer og snacks

Kl. 19.00 - 19.45: Første halvleg
- Velkomst, interviews med akademichef Jacob Larsen samt spillerinterviews

Kl. 19.45 - 20.05: Pause 
- Mulighed for køb af drikke og snacks i foyeren

Kl. 20.05 - 21.00: Anden halvleg
- Indslag fra AaB’s Venner, interviews med den sportslige ledelse og spillerpræsentation

Aftenens værter er klubikonerne Thomas Augustinussen og Kasper Risgård.

Har man som sæsonkortholder ikke modtaget en mail angående tilmelding, eller har man spørgsmål til arrangementet, skal man kontakte mro@aab-as.dk.

Tags på denne nyhed
'