AaB med respektfuld tilgang til pokalkamp

3. september 2024 kl. 21:08 af Brian Andersen

Opgøret er en del af Oddset Pokalens anden runde, og AaB jagter i sagens natur avancement videre i turneringen.

- Vi glæder os, og forhåbentligt kan vi udover at lukke af bagude levere noget seværdigt og effektivt angrebsspil, siger AaB’s cheftræner forud for duellen i Morud.

- Det er en vigtig kamp for os, og vi har naturligvis en klar målsætning om at gå videre, men vi er også bevidste om, at det for vores modstander er den nok største kamp indtil videre i deres liv, og derfor kommer vi til Morud med en respektfuld tilgang, understreger Menno van Dam.

- Vi håber på et godt resultat og en god dag for alle på stadion, konstaterer Menno van Dam, der har udtaget følgende navne til kampen:

2 Oumar Diakhité, 4 Lars Kramer, 6 Mylian Jimenez, 7 Jubril Adedeji, 9 Nicklas Helenius, 10 Oliver Ross, 11 Mathias Jørgensen, 13 Bjarne Pudel, 14 Andreas Bruus, 15 Diego Caballo, 17 Andres Jasson, 19 John Iredale, 20 Kasper Jørgensen, 21 Mads Bomholt, 22 Rody de Boer, 27 Kelvin John, 35 Eugene Amankwah, 37 Amar Diagne, 44 Malthe Kjølby og 50 Bertil Grønkjær.

Sebastian Otoa, Melker Widell, Kasper Davidsen og Nóel Atli Arnórsson er optaget af landsholdsopgaver, mens Marc Nielsen er skadet.

Der er kampstart i Morud kl. 18.15, og har man ikke mulighed for at være på stadion, så vises opgøret også på både pokalturnering.dk og på Viaplay.

Valdemar Møller på U/18-landsholdet

3. september 2024 kl. 18:38 af Brian Andersen

Valdemar Møller er således med i den trup, som i morgen rejser til Sverige for i Örebro på lørdag at møde Norge, hvorefter det tre dage senere gælder et opgør mod enten Belgien eller de svenske værter.

17-årige Valdemar Møller, der i øvrigt er nevø til tidligere AaB-bomber Peter Møller, var ellers inden dagens landsholdsudtagelse valgt til den AaB-trup, som i morgen tager til Fyn for at spille pokalkamp mod Morud/Veflinge.

Kun 50 kr. for billetter til pokalkampen

3. september 2024 kl. 08:24 af Rasmus Estrup

Onsdag aften kl. 18.15 træder vi ind i anden runde af Oddset Pokalen, når vi gæster Albaniserieklubben Morud/Veflinge på Fyn. 

Billetter til kampen koster kun 50 kr. for voksne + et gebyr på 7,50 kr. Børn til og med 12 år er gratis ifølge med en voksen, og børn skal have billet for at komme ind. Billetter kan købes på https://boldbillet.dk/show/event/morudveflinge-vs-aab-4-sep-2024.

Morud/Veflinge ligger efter fem kampe i sæsonen på førstepladsen i Albaniserien med fire sejre og et nederlag. 

I Oddset Pokalen gik onsdagens modstander videre fra første runde med en sejr på 3-2 over Tarup-Paarup I.F. 

Kampen i morgen spilles på Morud EL-VVS Stadion, der ligger på Idrætsvej 7, 5462 Morud.

Indgangen til udebaneafsnittet er bag hallen og padelbanerne, og indgangene åbner kl. 17.00. 

Tags på denne nyhed

AaB lejer Andreas Bruus

2. september 2024 kl. 21:30 af Brian Andersen

25-årige Andreas Bruus blev i sommeren 2022 solgt fra Brøndby I.F., og siden er det blevet til 42 officielle kampe for den franske klub, mens det i Brøndby-tiden blev til 85 officielle optrædener.

Lynhurtige Bruus begår sig primært i højre forsvarsside, men kan også begå sig på andre positioner.

AaB’s sportsdirektør James Gow udtaler:

- Vi har været på jagt for både at gardere os og styrke konkurrencen i højre forsvarsside, og med tilgangen af Andreas Bruus får vi en spiller ind, der tidligere har været en profil i 3F Superligaen.

- Andreas har power og fart, og som tidligere angriber kan han også begå sig på positioner højere oppe på banen. Derudover bringer han sult, en stærk vilje og i det hele taget en topmentalitet, og vi ser ham som en stærk tilføjelse til vores trup, siger James Gow.

Andreas Bruus, der også står noteret for 21 ungdomslandskampe for Danmark, ser frem til at komme i aktion for AaB:

- Personligt er jeg selvfølgelig ude efter spilletid, så jeg kan udvikle mig individuelt og bidrage til, at vi udvikler os som hold og får de nødvendige resultater.

- AaB er en stor og traditionsrig klub med et skønt stadion og nogle fede fans, og både til træning og i kamp vil jeg arbejde hårdt for, at vi kan få bygget op og bringe klubben tilbage, hvor den hører til, og forhåbentligt kan jeg levere både fart, mål og assists, så vi opnår vores målsætning, siger Andreas Bruus.

Andreas Bruus får trøje nummer 14 i AaB.

Tags på denne nyhed

Billetabonnenter kan nu hente billet til AaB-Sønderjyske Fodbold

2. september 2024 kl. 14:00 af Mathias Rosendal

Vores billetabonnenter kan nu hente billet til hjemmekampen mod Sønderjyske Fodbold søndag 29. september, billetsalget til kampen åbner for alle på onsdag kl. 14.00.

På www.billet.aabsport.dk kl. 14.00 blev der åbnet for, at alle vores billetabonnenter kan hente billet til hjemmekampen mod Sønderjyske Fodbold søndag 29. september kl. 14.00. 

Billetsalget åbner for alle øvrige tilskuere på onsdag kl. 14.00 på www.billet.aabsport.dk

Er du sæsonkortholder, er du sikret billet til kampene og skal ikke foretage dig yderligere.

Er du billetabonnent, skal du følge nedenstående guide for at hente dine billetter til kampene:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg kampen: AaB-Sønderjyske Fodbold
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen. 
Tags på denne nyhed
'