Billetsalget er åbent til AaB-Hobro I.K.

6. april 2024 kl. 16:01 af Rasmus Estrup

Efter 48 timers førsteret til vores billetabonnenter er billetsalget til hjemmekampen mod Hobro I.K. søndag 5. maj kl. 15.00 nu åbent for alle på www.billet.aabsport.dk. 

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til næste hjemmekamp, der spilles søndag 21. april kl. 15.00 mod Kolding I.F., ligesom du kan blive sæsonkortabonnent og dermed sikre dig en fast plads til resten af hjemmekampene i oprykningsspillet. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på præcis 42.046 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste duel med Vendsyssel F.F.

6. april 2024 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

I morgen kl. 15.00 gæster vi Vendsyssel F.F. på Nord Energi Arena i NordicBet Ligaens oprykningsspil, og ønsker du som flere end 1.100 andre AaB-fans at se opgøret i udebaneafsnittet, kan du finde al praktisk information her. 

Inden lokalopgøret i morgen kan du i videoen øverst få en gensyn med vores fire scoringer fra vores seneste kamp mod Vendsyssel F.F. for under en måned siden. 

Her vandt vi en særdeles underholdende duel med 4-3 efter scoringer af Kasper Jørgensen og Lars Kramer samt to mål af Mathias Jørgensen. 

Inden søndagskampen ligger vi på NordicBet Ligaens førsteplads med 54 point, mens Vendsyssel F.F. er på fjerdepladsen med 36 point. 

Har du ikke mulighed for at følge kampen fra Nord Energi Arena i Hjørring i morgen, kan opgøret ses på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

Andendragten bæres på søndag

5. april 2024 kl. 09:31 af Rasmus Estrup

Så vidt muligt stiller vi altid op i den rød-hvide klubdragt, men da Vendsyssel F.F. spiller i hvidt, er det ikke en mulighed på søndag, hvor vi kl. 15.00 gæster Nord Energi Arena i Hjørring. 

Derfor bærer vi i stedet den mørkeblå andendragt fra Macron for fjerde gang i denne sæson. Du kan købe andendragten her. 

Andendragten er ligesom klubdragten og håndsrækningsdragten en del af "Som Ramt af Lynet"-kollektionen, der hylder fan- og stadionsangen, som vores fans siden 2019 har sunget før hver hjemmekamp på Aalborg Portland Park.

På andendragten indgår derfor rød-hvide lyn på bryst, ærmer og shorts.

Andendragten er gennem et tæt samarbejde mellem AaB og Macron skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB's klubdragt, andendragt og håndsrækningstrøje på www.aabshoppen.dk. 

Du kan finde al praktisk info om søndagens udekamp her, og ellers kan opgøret ses på Viaplay fra kl. 14.55. 

Tags på denne nyhed

Hjemmekampen mod Hobro I.K. spilles 5. maj

4. april 2024 kl. 15:22 af Rasmus Estrup

Der resterer ni spillerunder i NordicBet Ligaens oprykningsspil, og med fastlæggelsen af runde 28 ser det resterende kampprogram således ud: 

NordicBet Ligaen, 24. runde – Søndag 7. april kl. 15.00 – Vendsyssel F.F.-AaB

25. runde – Fredag 12. april kl. 18.30 – Hobro I.K-AaB

26. runde – Søndag 21. april kl. 15.00 – AaB-Kolding I.F.

27. runde – Torsdag 25. april kl. 18.00 – FC Fredericia-AaB

28. runde – Søndag 5. maj kl. 15.00 – AaB-Hobro I.K.

29. runde – Lørdag 11. maj kl. 14.00 – Sønderjyske-AaB

30. runde – Fredag 17. maj kl. 19.00 – AaB-FC Fredericia

31. runde – Fredag 24. maj kl. 19.00 – Kolding I.F.-AaB

32. runde – Søndag 2. juni kl. 15.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital, som efter forårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 42.046 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Du kan købe sæsonkortabonnement eller billet til AaB-Kolding I.F. her.

Billetabonnenter har førsteret på billetter
Indtil lørdag 6. april kl. 16.00 har vores billetabonnenter førsteret på billetter til den netop fastsatte kamp mod Hobro I.K., der spilles søndag 5. maj kl. 15.00. 

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
2. Vælg AaB-Hobro I.K.
3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til
4. Vælg din plads
5. Tryk på Tilføj en rabat
6. Tryk på abonnementet
7. Afslut transaktionen

Sæsonkortholdere automatisk sikret billet til kampene og skal ikke trække en billet via www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Jacob Larsen stopper i AaB

4. april 2024 kl. 13:15 af Brian Andersen

I 2022 vendte Jacob Larsen retur til AaB efter seks års fravær. I perioden 2008-2016 var Jacob Larsen talentchef i AaB.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Vi har i de seneste måneder drøftet effektuering af den fremtidige sportslige strategi for AaB, hvilket naturligvis også i særlig grad inkluderer AaB Akademiet, som vi fremdeles har som en af vores højeste prioriteter i klubben.

- I den forbindelse har det i åbne og ærlige diskussioner stået klart, at Jacob Larsen og den øvrige sportslige ledergruppe har meget forskellige idéer om den strategiske retning for akademiets fremtid – det gælder såvel ledelsesmæssigt som sportsligt, siger Ole Jan Kappmeier.

- AaB Akademiet har i de seneste par år under Jacobs ledelse været i en positiv udvikling, og vi har stor respekt for Jacobs evner og holdninger, men i sidste ende har vi vurderet, at der ikke er en anden løsning, end at vores veje må skilles, hvilket vi er meget ærgerlige over, for Jacob har ydet en kæmpe indsats og haft stor værdi for AaB, og vi ønsker ham kun alt det bedste fremover, slutter Ole Jan Kappmeier.     

AaB har straks iværksat søgningen efter en ny akademichef.

'