Kapacitet udebaneafsnit: 1.400 (heraf 206 overdækkede siddepladser)

Barn ståplads (til og med 14 år): 60 kr.
Pensionist (aldersgrænsen for pensionister er +65 år) og førtidspensionist ståplads: 75 kr.
Pensionist og førtidspensionist siddeplads: 100 kr.

Køb billetter til kampen her.

Du køber billet din online på ovenstående link. Du skal vælge Nordic Seafood-Tribunen, hvilket er udebaneafsnittet på Nord Energi Arena.

Du behøver ikke printe din billet ud, hvis du har din billet på en smartphone, da den kan scannes herpå. Du skal blot huske at have strøm på telefonen og en intakt skærm. Det er en enkelte tilskuers eget ansvar, at billetten kan scannes.

Kørestolsbrugere:
Det er desværre ikke muligt at komme op på tribunen med kørestol, dog er det muligt at placere sig nedenfor tribunen langs banden.

Transport til og fra Hjørring

Fælles:
ASC arrangerer ikke bustur til kampen, men opfordrer i stedet folk til at følges ad i tog eller bus.

Kør selv:
Adressen til Nord Energi Arena er Tørholmsvej 10. 9800 Hjørring.

Parkeringsforhold:
Parkeringsmulighederne ved stadion er begrænsede. Fans af udeholdet, der kommer i bil, opfordres til at parkere på grusparkeringen ved Palleskær Engvej, 600 meter fra stadion. Fans der kommer i bus, kan stå af ved Bispensgade 30, hvor der er etableret en samleplads. Herfra er der ca. 400 meter til stadion. Bussen har også mulighed for at parkere på den indhegnede parkeringsplads ved Nord Energi Arena.

Offentlig transport
Benytter du offentlig transport stopper toget næsten lige ved døren. Stå af på Hjørring Station, følg Parallelvej forbi shoppingcenteret Metropol, hen til lysreguleringen ved Bropladsen, og følg vejen op til venstre til næste lysregulering. Her går du over vejen og til venstre, indtil du når Skolevangen. Tag et høkresving og gå forbi stadion hen til Indgang C.

Mad og drikke:
Der er forplejningsboder på udebaneafsnittet med salg af mad og drikke.

Tifo og flag:
Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelser:

• Små flag
  • Megasize (3x3 meter)
  • Trommer
  • Megafoner
  • Bannere op til 1,5 meter
  • Creperuller

Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette glæder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc.

Vi takker alle AaB-fans for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

AaB TV: AaB-Sønderjyske 1-0

31. marts 2024 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Lørdagskampen på Aalborg Portland Park endte med en nordjysk 1-0-sejr efter en matchvinderscoring af Mathias Jørgensen 20 minutter før tid.

Gæsterne havde ellers startet opgøret bedst og ramte allerede i tiende minut overliggeren.

I en første halvleg, hvor Mathias Jørgensen og Melker Widell også fik et par fine muligheder, tilfaldt den største chance Sønderjyskes Kristall Ingason, som dog misbrugte sin mulighed i det lille felt.

Efter pausen hev Rody de Boer et par stærke redninger frem, mens Mathias Jørgensen flere gange viste tænder i modsatte ende.

I 70. minut scorede netop Mathias Jørgensen så til 1-0, da han løb en fremragende stikning fra Oliver Ross op og rundede målmand Nicolai Flø, inden han køligt sendte sin sjette sæsonscoring i nettet.

Herefter var Kasper Jørgensen tæt på at fordoble føringen med en dobbeltchance, men Sønderjyske-keeperen hev en dobbeltredning frem, og derfor endte kampen 1-0.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af kampen.

Gårsdagens sejr betyder, at vi efter 23 spillerunder ligger på førstepladsen med 54 point, mens Sønderjyske er på andenpladsen med 49 point. Tredjepladsen indtages i skrivende stund af Vendsyssel F.F., som har 36 point inden deres kamp i 23. spillerunde, som spilles på tirsdag.

Jørgensen afgør topkamp mod Sønderjyske

30. marts 2024 kl. 18:25 af Rasmus Estrup

For femte kamp i træk kom Mathias Jørgensen på tavlen, da han med en scoring 20 minutter før tid afgjorde lørdagens topopgør i NordicBet Ligaen mod Sønderjyske, som på Aalborg Portland Park blev besejret med 1-0.

De sønderjyske gæster satte sig ellers på kampen i indledningen, og opgørets første afslutning tilfaldt sønderjyderne i det fjerde minut efter et hjørnespark, som Maxime Soulas headede forbi Rody de Boers mål. Samme destination havde et afrettet forsøg fra Troels Kløve efter ni minutter.

På det efterfølgende hjørnespark faldt en nedfaldsbold ned for fødderne af Daniel Gretarsson, som hamrede bolden på overliggeren fra en position midt i feltet.

Herefter kom vi længere frem på banen, og vores første mulighed opstod to minutter senere, da Daniel Ask sendte kuglen ind i feltet til Melker Widell, som lagde bolden til rette for Mathias Jørgensen. Han kunne desværre se Nicolai Flø redde forsøget fra den målfarlige kantspiller.

Efter et kvarter sendte Younes Bakiz Mathias Jørgensen i fuld firspring mod Sønderjyske-feltet, men det sidste træk af vores nummer 30 blev for langt.

Midt i første halvleg prøvede gæsternes Mads Agger lykken fra distancen, men Rody de Boer nåede ned til det flade forsøg, som sad ved roden af nærmeste opstander, og i modsatte ende fik Melker Widell kort efter en stor chance. Svenskeren stjal bolden på kanten af feltet og trykkede af med venstrebenet, men Sønderjyske-målmand Nicolai Flø kom i vejen.

I det 30. minut sendte Sønderjyske et par upræcise langskud afsted, og ti minutter senere kastede Kasper Jørgensen sig ned i en fremragende blokade på en stor chance til Atli Barkarson. Sønderjyske fastholdt dog bolden, og slog et indlæg fra modsatte side ind til en helt fri Kristall Ingason i det lille felt, men Sønderjyske-angriberen nærmest tæmmede bolden ind i favnen af Rody de Boer.

To minutter før pausen kombinerede Younes Bakiz og Melker Widell sig frem til en meget spids afslutning fra førstnævnte, der blev tacklet af Nicolai Flø i afslutningsmomentet. Dermed sluttede første halvleg 0-0.

I pausen blev Jubril Adedeji udskiftet med Oliver Ross, men to minutter inde i anden halvleg var Sønderjyske meget tæt på at bringe sig i front, da José Gallegos sparkede en cutback-aflevering mod nærmeste målhjørne. Rody de Boer hev dog en klasseredning op af ærmet og viftede læderet over.

Seks minutter efter pausen drev Mathias Jørgensen bolden frem mod gæsternes felt, men hans efterfølgende langskud gik langt forbi. To minutter senere satte Mathias Jørgensen igen turbo på, da Younes Bakiz fandt den hurtige kantspiller ved midterlinjen. Efter den lange sprint tordnede han kuglen mod mål, men Sønderjyske-keeperen hev endnu en redning frem.

Rody de Boer ville dog ikke stå tilbage for målmandskollegaen i modsatte ende, og på et direkte frispark fra Kristall Ingason sprang den hollandske keeper op i nærmeste målhjørne for at redde bolden ud til hjørne. Kort efter blev Mads Bomholt skiftet ind i stedet for Daniel Ask.

I 63. minut fik Oliver Ross så bolden over stregen, men den unge offensivspiller blev vinket og dømt offside i situationen, og midt i anden halvleg sparkede Mads Agger en godt Sønderjyske-tilbud ind på en AaB-spiller, hvorefter bolden gik til hjørne. Dette havnede i panden på Maxime Soulas, som headede i sidenettet.

I 70. minut løb Mathias Jørgensen fra Sønderjyske-defensiven på en fremragende stikning fra Oliver Ross, og uden for feltet prikkede AaB-kanten bolden forbi en fremadstormende Nicolai Flø, hvorefter Mathias Jørgensen køligt sparkede sin sjette AaB-træffer i fem kampe i mål til 1-0.

Syv minutter senere fik Kasper Jørgensen en stor dobbeltchance, men inde på stregen hev Nicolai Flø en stor dobbeltredning frem for at holde liv i gæsternes håb.

Sønderjyske forsøgte at lægge et tryk på AaB-feltet, men det blev langt hen ad vejen ikke farligt, før et højt hovedstod faldt ned på overliggeren og sprang ud til et målspark i 89. minut. Lige inden var Richard Odada blev indskiftet i stedet for Younes Bakiz.

Heller ikke i tillægstiden lykkedes det Sønderjyske Fodbold at tilspille sig en målgivende chance. Dermed endte topkampen med en sejr på 1-0.

Sejren betyder, at vi efter 23 spillerunder ligger på førstepladsen i NordicBet Ligaen med 54 point, hvilket er fem flere end netop Sønderjyske Fodbold på andenpladsen og 18 point flere end Vendsyssel F.F. på tredjepladsen, der først spiller på tirsdag.

Vores næste kamp i NordicBet Ligaen spilles søndag 7. april kl. 15.00 på udebane mod netop Vendsyssel F.F. Næste hjemmekamp venter 21. april kl. 15.00 mod Kolding I.F. Det opgør kan du købe billetter til her.

Matchfacts - NordicBet Ligaen, oprykningsspil, 23. spillerunde

AaB-Sønderjyske Fodbold 1-0 (0-0)
70. min 1-0 Mathias Jørgensen
Advarsler AaB: Melker Widell (56), Jakob Ahlmann (82), Rody de Boer (90)
Advarsler Sønderjyske: Dalton Wilkins (90)
6.023 tilskuere på Aalborg Portland Park

AaB (4-3-3): Rody de Boer, Kasper Jørgensen, Rasmus Thelander, Nóel Atli Arnórsson, Jakob Ahlmann, Daniel Ask (60: Mads Bomholt), Malthe Højholt, Melker Widell, Mathias Jørgensen, Younes Bakiz (89: Richard Odada), Jubril Adedeji (46: Oliver Ross).

Sønderjyske (4-3-3): Nicolai Flø, Andreas Oggesen (72: Søren Andreasen), Maxime Soulas, Atli Barkarson, Tobias Sommer (79: Otli Hyseni), Sefer Emini (79: Ivan Nikolov), Troels Kløve, Mads Agger (72: Dalton Wilkins), Kristall Ingason, José Gallegos (84: Tobias Klysner).

Dommer: Frederik Svendsen