3F Tribunen er udsolgt til AaB-Hobro I.K.

23. april 2024 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for billetter til vores næste hjemmekamp mod Hobro I.K. søndag 5. maj. Du kan købe billetter til lokalopgøret her.

Til kampen, hvor der også holdes Partnerklubbernes Dag, har flere end 9.000 fans allerede billet.

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt. På Complea Tribunen er der i forvejen frigivet pladser med begrænset udsyn, og i alt er der på Complea Tribunen færre end 500 ledige siddepladser tilbage.

Fanzonen vil søndag 5. maj være fuld af aktiviteter for børn fra kl. 12.30, mens dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30.

For hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2024 går ubeskåret til De Frivillige på Aalborg Universitetshospital. Sidstnævnte er efter forårets fire første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 54.886 kr.

Via Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB siden 2015 uddelt flere end 1,7 mio. kr. til gode formål i Region Nordjylland.

Børn under 15 år: Gratis

Der tillægges et gebyr på 10 kr. til voksen og pensionist billetterne.

AaB-tilhængere skal købe billet til Sektion G på Carlsberg Tribunen, der er udebaneafsnittet. Det er ikke tilladt at udvise tilhørsforhold til AaB via eksempelvis trøjer, halstørklæder eller lignende på neutrale pladser.

Der er ikke mulighed for at købe billetter i udebaneafsnittet. Alle billetter skal købes på forhånd.

Adgang til tribunen åbner en time før kampstart.

Kørestolsbrugere:
Ved spørgsmål kan disse rettes til sikkerhedsansvarlig hos FC Fredericia, Martin Colin, på 26427878.

Transport til og fra Fredericia

lles:
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere her.

Kør selv:
Monjasa Park
Vestre Ringvej 102
7000 Fredericia

Tog:
Ankommer man med tog, er der tre forskellige gangstier fra Lumbyesvej, når man har passeret Madsby Legepark. Se billedet herunder.

Parkering:
Parkering for AaB-fans foregår foran Fredericia Idrætscenter, til højre for hovedindgangen til Monjasa Park.

For at komme til udebaneafsnittet på Monjasa Park, som er sektion G på Carlsberg Tribunen, så går man syd om Fredericia Idrætscenter mod Hotel Fredericia, og derfra ned til Den Historiske Miniby via Danhostel. Nede ved minibyen går der en sti op til venstre, forbi børnehaven Ta’ Fat og direkte hen til indgangen til udebaneafsnittet.

Tifo og flag:
Herunder følger en liste over materialer, der ikke behøver forhåndsgodkendelser:
- Små flag
- Megasize (3x3 meter)
- Trommer
- Megafoner
- Bannere op til 1,5 meter

Derudover materialer, der er nødvendige for at hænge tifo/bannere/etc. op. Dette glæder gaffatape, strips, malertape, ekstra batterier, etc. Der tillades ikke brug af creperuller eller konfetti på Monjasa Park

AaB takker alle for støtten til Hele Nordjyllands Hold på udebane.

Sejre over AGF i U/19 Ligaen og U/15 Ligaen

22. april 2024 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-AGF 3-0

Lørdagens U/19 Ligaopgør mod AGF endte med en flot AaB-sejr på 3-0.

Gæsterne havde overtaget i de første ti minutter, men herefter kom vores U/19-mandskab bedre ind i kampen, og det udmøntede sig i 17. minut til et føringsmål efter en flot assist af Oscar Meedom, der fandt Nicolai Veilbæk Andersen, som gjorde det til 1-0.

Frem mod pausen var det hjemmeholdet, der sad på kampen, men i begyndelsen af anden halvleg overtog AGF spilovertaget. AaB’erne genvandt dog kontrollen og udbyggede til 2-0 i 62. minut, da netop indskiftede Filip Abildgaard Jeppesen med sin første boldberøring i kampen lagde Magnus Jensens indlæg i nettet.

Otte minutter senere sparkede Nicolai Veilbæk Andersen et flot langskud i kassen til 3-0, hvilket også endte som slutresultatet, selvom AGF var tæt på en scoring mod slutningen, og AaB’s Nikola Stojanovic blev udvist med sin anden advarsel i 89. minut.

- Alt i alt var det en fantastisk kamp. I 70 af de 90 minutter spillede vi rigtig flot fodbold, og det var vigtigt, at vi scorede tre mål og holdt buret rent. Men vigtigst af alt så viste spillerne en stor vilje kampen igennem, siger U/19 Ligatræner Peter Løvenkrands.

- Spillerne levede op til de krav, der var stillet, og så blev det krydret med individuel klasse ved de tre rigtig flotte mål, siger Peter Løvenkrands.

Vores U/19 Ligahold ligger med sejren fortsat på 13. pladsen med 16 point efter 20 kampe. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

U17: AaB-AGF 1-2

I U/17 Ligaen blev det desværre ikke til point mod AGF, der kunne rejse hjem med en sejr på 2-1.

Valdemar Rubæk Vestergaard scorede ellers et tidligt føringsmål til 1-0 efter et indlæg, men i 14. minut udlignede gæsterne efter en dybdebold.

Samme opskrift brugte AGF igen midt i første halvleg til at bringe sig foran med 2-1, der også endte med at blive slutresultatet.

- Det var ganske enkelt bare for dårligt. Vi leverede under vores niveau, og selvom vi skabte flere chancer end dem, var vi ikke skarpe nok i felterne. Heller ikke det generelle udtryk var godt nok. Så det skal bare være bedre, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

U/17 Ligaholdet ligger på sjettepladsen med 31 point efter 19 kampe. Næste kamp spilles på lørdag på udebane mod Esbjerg fB.

U/15 Ligaen: AaB-AGF 5-0

I U/15 Ligaen blev det til en flot storsejr på hele 5-0 over gæsterne fra AGF.

Trods flere gode muligheder og en AaB-scoring, der blev annulleret for offside, gik holdene målløst til pausen.

Syv minutter inde i anden halvleg kunne Amar Hadzajlija så bringe hjemmeholdet i front, da han sendte en ripost over stregen til 1-0 efter klumpspil foran AGF-målet.

Blot to minutter senere blev føringen fordoblet, da et velspillet AaB-angreb udmøntede sig i en dybdebold fra Christian Eriksen til Magnus Bak, som bankede kuglen op i nettaget til 2-0.

AaB’erne fastholdt presset på gæsterne, og i 59. minut sparkede Amar Hadzajlija sit andet mål i kampen i nettet til 3-0 efter et oplæg af Aldin Cehic.

I 72. minut udbyggede Tristan Westh til 4-0 efter flot forarbejde af Christian Eriksen, og i opgørets sidste minut lukkede Abdinasir Abdullahi til 5-0 efter et hjørnespark.

Efter storsejren ligger vores U/15 Ligahold på tredjepladsen med 38 point i 19 kampe. Der er seks point op til OB på førstepladsen. Næste U/15 Ligakamp spilles 1. maj på udebane mod Esbjerg fB.

AaB TV: AaB-Kolding I.F. 3-3

22. april 2024 kl. 06:42 af Rasmus Estrup

Søndagskampen på Aalborg Portland Park endte uden vinder, men med masser af mål, da opgøret mod Kolding I.F. sluttede 3-3.

Gæsterne kom tidligt foran ved Thomas Mikkelsen, som dirigerede et indlæg i kassen i femte minut, og tre minutter før pausen blev føringen fordoblet, da Mikkel Jespersen sparkede et frispark inden om AaB-muren og under Rody de Boer i målet.

Straks efter reducerede Rasmus Thelander på et hjørnespark, som Kasper Jørgensen forlængede mod bagerste stolpe, hvor AaB-anføreren steg til vejrs.

Tidligt i anden halvleg kunne Mathias Jørgensen så udligne til 2-2. Et godt opspil i venstresiden førte til et indlæg fra Diego Caballo, som Oliver Ross stødte over til Mathias Jørgensen, der fra en spids vinkel på kanten af det lille felt bankede bolden ind bag Kolding-keeperen via den nærmeste opstander.

Men allerede i 54. minut kom Kolding I.F. atter i front, da et indlæg fra højrekanten blev headet i nettet af en upresset Abdoulie Njai midt i feltet.

Knap ti minutter senere scorede Melker Widell så den udlignende 3-3-scoring, da Oliver Ross flot lagde en bold frem mod Melker Widell, der vendte rundt på sin modstander og fik en friløber, der blev eksekveret stensikkert til slutresultatet.

I videoen øverst kan du se et fyldigt sammendrag af den målrige kamp.

Gårsdagens resultat betyder, at vi med en sejr på torsdag på udebane mod FC Fredericia kan sikre os oprykning til 3F Superligaen. Kampstart på torsdag er kl. 18.00.