Billetter til Partnerklubbernes Dag er revet væk

11. april 2024 kl. 11:08 af Rasmus Estrup

I morgen gæster vi Hobro I.K. på DS Arena, og 5. maj kommer Hobro I.K. så på besøg hos os på Aalborg Portland Park kl. 15.00.

Til den kamp holder vi Partnerklubbernes Dag, og 2.000 medlemmer af vores nordjyske partnerklubber er derfor inviteret gratis til kampen. Tilmeldingen er kørt efter først-til-mølle-princippet, og på ca. et døgn er alle 2.000 billetter blevet revet væk.

Det er stadig muligt at købe billetter til det nordjyske lokalopgør på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan købe billetter til næste hjemmekamp mod Kolding I.F. søndag 21. april. 

I fanzonen inden kampen mod Hobro I.K. vil der være masser af aktiviteter for børn og unge, og repræsentanter fra de tilmeldte partnerklubber vil blive involveret i både indløbet og pausekonkurrencen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste besøg i Hobro

11. april 2024 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

I morgen gæster vi Hobro I.K. på DS Arena kl. 18.30 i endnu et nordjysk lokalopgør, når det gælder 25. spillerunde i NordicBet Ligaen.

Flere end 1.100 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet i Hobro, og du kan læse al praktisk information om kampen her.

Inden kampen i morgen kan du i videoen øverst få et gensyn med vores seneste besøg i Hobro, der endte med en 2-1-sejr efter en udligning af Jakob Ahlmann og et sent sejrsmål af Kasper Jørgensen.

Inden kampen i morgen ligger vi på førstepladsen i NordicBet Ligaen med 55 point, hvilket er tre point flere end Sønderjyske på andenpladsen og 17 point flere end FC Fredericia på tredjepladsen. Hobro I.K. er på sjettepladsen med 34 point. 

Har du ikke mulighed for at se kampen på DS Arena i morgen aften, kan opgøret følges på Viaplay med optakt fra kl. 18.25.

 

Tags på denne nyhed

Tre akademispillere udtaget til U/16-landsholdet

10. april 2024 kl. 14:25 af Rasmus Estrup

AaB Akademiet har tre spillere med i U/16-landsholdstruppen, der fra 21. april til 27. april er i Rumænien for at spille tre kampe mod Polen, Kina og Rumænien. 

Valdemar Rubæk Vestergaard, Malthe Egebæk Mortensen og Johan Hvistendahl er således med på U/16-landsholdet, der 23. april møder Polen, 25. april spiller mod Kina og 27. april skal op imod Rumænien. 

Johan Hvistendahl har indtil videre spillet ni U/16-landskampe, Malthe Egebæk Mortensen er noteret for syv optrædener på U/16-landsholdet og Valdemar Rubæk Vestergaard har i sine tre U/16-landsholdskampe scoret et mål. 

AaB bærer klubdragten på fredag

10. april 2024 kl. 11:54 af Rasmus Estrup

Når vi fredag aften træder ind på DS Arena til lokalopgøret mod Hobro I.K. vil det være iklædt den rød-hvide klubdragt fra Macron. Klubdragten bæres nemlig, hver gang det er muligt, og det er det fredag aften, hvor modstanderen er iført gul og blå. 

Den rød-hvide klubdragt er i denne sæson - ligesom udedragten og håndsrækningsdragten - en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”, der blev introduceret af AaB's fanscene i 2019 og siden er blevet sunget før kickoff til hver hjemmekamp. Derfor tager klubdragtens rød-hvide striber i denne sæson form af lyn, hvilket også giver klubdragten et mere dynamisk udtryk.

Klubtrøjen er ligesom både andentrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron. Materialet er det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk.

Flere end 950 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet fredag aften, og har man ikke mulighed for være på DS Arena torsdag aften, kan kampen ses på Viaplay.

Tags på denne nyhed

Ross i karantæne fredag aften

10. april 2024 kl. 10:47 af Rasmus Estrup

Med to advarsler i henholdsvis 48. minut og 58. minut blev målscorer Oliver Ross udvist i søndagens NordicBet Ligakamp mod Vendsyssel F.F. 

Efter udvisningen er Oliver Ross oppe på i alt 28 karantænepoint, hvilket medfører en spilledags karantæne til offensivspilleren, der ellers har fået spilletid i samtlige NordicBet Ligakampe hidtil i denne sæson.

Karantænen afsones fredag aften, hvor vi gæster Hobro I.K. kl. 18.30. Flere end 950 AaB-fans har allerede billet til udebaneafsnittet, og du kan læse al praktisk information om kampen her. 

Oliver Ross er igen til rådighed for cheftræner Oscar Hiljemark, når vi møder Kolding I.F. hjemme på Aalborg Portland Park søndag 21. april kl. 15.00 i 26. spillerunde. Du kan købe billetter til hjemmekampen her. 

Tags på denne nyhed
'