To akademispillere på U/16-landsholdet

5. september 2023 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

I august var en stor U/16-landsholdstrup til træningssamling i Nyborg forud for U/16-landsholdets første kampe, og nu er en trup på 22 spillere udtaget til en miniturnering i Belgien. 

Med i truppen er AaB Akademiets Johan Hvistendahl og Malthe Egebæk Mortensen. 

Danmark spiller første kamp i miniturneringen mod Tyrkiet 17. september. 19. september følger et opgør mod Portugal, inden Danmark afslutter turneringen med et opgør mod Belgien 21. september. 

Praktisk info om pokalkampen mod VRI

5. september 2023 kl. 10:39 af Rasmus Estrup

Kampinfo for Vejlby-Risskov Idrætsklub-AaB

Spillerunde: 2. runde i Oddset Pokalen
Spilledato: Onsdag 6. september 2023
Kick-off: Kl. 18.30
Dørene åbner: Kl. 17.30
Fanzonen åbner: Kl. 17.00
Dommer: Sandi Putros

Køb billet online
Til onsdagens pokalkamp på Aalborg Portland Park mellem Vejlby-Risskov Idrætsklub (VRI) og AaB kan du i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Både dørene og billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.30 i morgen.

Tilhængere af VRI, som officielt er hjemmehold i opgøret, får plads på dele af Complea Tribunen - og ikke i det sædvanlige udebaneafsnit. Ønsker man som VRI-tilhænger at komme ind til kampen, skal man tage kontakt til VRI.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Sæsonkortholdere kan gratis tage en ven med
AaB’s sæsonkortholdere får til kampen adgang til deres sædvanlige plads på Aalborg Portland Park samt mulighed for at tage en ven med gratis til kampen. 

Billetabonnenter får ligeledes mulighed for at hente billet til kampen gratis på www.billet.aabsport.dk samt mulighed for at tage en ven med gratis. 

Læs mere om hvordan ved at klikke her.

AaB Shoppen åbner kl. 17.00
I fanzonen onsdag aften har grillen og AaB Fanshop åbent fra kl. 17.00.

Ved grillen kan du købe mad- og drikkevarer inden kampstart, og i AaB Fanshop kan du blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron, samt nye halstørklæder.

Indløbsbørn fra AaB Support Club Junior
AaB-spillerne løber i morgen på banen med medlemmer af AaB Support Club Junior.

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på onsdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også i morgen. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på onsdag en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB bærer klubdragten i morgen

5. september 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Onsdag aften kl. 18.30 spiller AaB mod Vejlby-Risskov Idrætsklub (VRI) i anden runde i Oddset Pokalen.

VRI, der spiller i Danmarksserien, er hjemmehold i kampen, men da VRI’s bane ikke lever op til de arealmæssige krav, har VRI henvendt sig til AaB med ønske om at spille kampen på Aalborg Portland Park. VRI beholder dog retten til at være hjemmehold.

Dette har blandt andet den indflydelse, at der ikke er VIP-arrangement i loungerne inden kampen, og tilhængere af VRI får pladser på et afsnit af Complea Tribunen - og ikke i det sædvanlige udebaneafsnit.

AaB kan dog fortsat bære den rød-hvide klubdragt fra Macron i morgen aften, da VRI spiller i gul og blå.

AaB spiller så vidt muligt altid i den rød-hvide klubdragt, som i denne sæson er en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”. AaB’s fanscene introducerede i 2019 sangen, som synges før kickoff til hver hjemmekamp.

Klubdragtens rød-hvide striber tager i den forbindelse form af lyn i denne sæson som reference til “Som Ramt af Lynet”, hvilket også giver klubdragten et mere dynamisk udtryk.

Klubtrøjen er skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og dragterne er både designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna.

Alle AaB's spillersæt er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Sejr til U/15 - nederlag i U/19- og U/17 Ligaen

4. september 2023 kl. 09:56 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AGF-AaB 2-1
AaB’s U/19 Ligahold gæstede lørdag AGF, og tidligt i opgøret var det hjemmeholdet, der kunne bringe sig foran med 1-0 på en omstilling.

Efter scoringen blev opgøret frem mod pausen mere lige, men blot to minutter inde i anden halvleg udbyggede AGF til 2-0.

Herefter lagde AaB et hårdt pres på AGF-defensiven, hvilket førte flere chancer med sig, og midt i anden halvleg reducerede Mads Mochau til 2-1.

Selvom AaB fortsatte med at presse hjemmeholdet de næste ti minutter, blev afslutningen af kampen mere kaotisk, og hjemmeholdet lykkedes med at holde nordjyderne fra flere scoringer. Dermed endte opgøret med et nederlag på 2-1.

- Vores indledning på både første halvleg og anden halvleg var uacceptabel i forhold til det niveau, vi har, og når det samtidig betød to indkasserede mål, blev det svært for os at vinde kampen, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Undervejs i både første halvleg og anden halvleg fik vi dog vist vores kvalitet med en ro og dygtighed på bolden, men vi mangler stadig at få fundet de helt rette positioner og relationer. Det skal vi fortsætte med at arbejde med på træningsbanen, så vi kan få åbnet pointkontoen snarest, siger Lars Noer Madsen.

U/19 Ligaholdet har fortsat sæsonens første point til gode og spiller igen onsdag 13. september kl. 17.00 på hjemmebane mod Randers Freja FC.

U/17 Ligaen: AGF-AaB 1-0
Også AaB’s U/17 Ligahold løb ind i et nederlag på udebane mod AGF i lørdags.

Det var ellers AaB, der satte sig på spillet og skabte flest chancer. Nordjyderne fik også bolden over målstregen i to tilfælde inden pausen, men begge gange blev scoringerne annulleret for offside.

Efter pausen fortsatte AaB med at være toneangivende, men som kampen skred frem fik hjemmeholdet et par dødboldsmuligheder, hvoraf den ene førte til en 1-0-scoring til AGF.

Mod slutningen kom AaB frem til flere store chancer og endnu en annulleret scoring for offside, men et godkendt mål blev det ikke til. Derfor sluttede det med et nederlag på 1-0 trods en god præstation.

- Spillemæssigt var vi det bedste hold, men fik desværre et par tvivlsomme offsidekendelser imod os. Lagt sammen med et par misbrugte chancer og nogle optræk til muligheder, der skulle have ført til mere, endte det med et nederlag i en kamp, vi burde have vundet, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Defensivt lagde vi lag på vores høje niveau fra seneste kamp, og man bliver helt stolt af at se, hvordan alle arbejder sammen i forsvaret af vores eget felt. Samtidig læste vores spillere også deres pres rigtigt, så vi spillede os rigtigt ud på banen, og kampen igennem havde vi sæsonens højeste pasningsprocent, så alt i alt var der rigtig mange positive takter, siger U/17 Ligatræneren.

AaB står efter tre kampe med seks point, og næste kamp i U/17 Ligaen spilles lørdag 16. september kl. 15.15 på hjemmebane mod FC Nordsjælland.

U/15 Ligaen: AGF-AaB
AaB’s U/15 Ligahold kunne i modsætning til de to ældre årgange tage hjem fra Aarhus med tre point.

AaB-mandskabet lagde godt fra land, og i første halvleg scorede Abdinasir Abdullahi til 1-0 på et returbold fra Saalman Cabdi Hassans afslutning.

Nordjyderne kom også godt ud til anden halvleg, og syv minutter efter pausen blev føringen fordoblet, da Abdinasir Abdullahi fandt Saalman Cabdi Hassan, som lagde bolden over AGF-målmanden til 2-0.

Efter scoringen kom hjemmeholdet bedre med, og det førte også til en reducering til 2-1, inden AaB til sidst forsvarede sejren hjem.

To kampe inde i sæsonen har AaB’s U/15 Ligahold fem point, sæsonens tredje kamp spilles lørdag 16. september kl. 13.00 på hjemmebane mod Farum Boldklub.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB-Kolding I.F. 3-1

4. september 2023 kl. 06:46 af Rasmus Estrup

Søndag eftermiddag snuppede AaB sæsonens sjette sejr, da det med tredje triumf i træk blev til en 3-1-sejr over Kolding I.F. 

Richard Odada bragte Hele Nordjyllands Hold i front med en resolut halvflugter i første halvleg, og kort efter pausen fordoblede Nicklas Helenius AaB's føring på et straffespark. 

Et nyt straffespark få minutter senere omsatte Younes Bakiz til 3-0, men mod slutningen reducerede Kolding I.F.'s Asker Beck flot til 3-1 på en flugter fra kanten af feltet. 

Se et fyldigt sammendrag af opgøret i videoen øverst, og køb billet til onsdagens pokalkamp mod Vejlby-Risskov Idrætsklub, VRI, på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'