Pokalkamp mod VRI spilles på Aalborg Portland Park

29. august 2023 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

I næste runde af Oddset Pokalen spiller AaB mod Danmarksserieklubben Vejlby-Risskov Idrætsklub (VRI), der har hjemmebane i opgøret.

Men da VRI’s bane ikke lever op til de arealmæssige krav, har VRI henvendt sig til AaB med ønske om at spille kampen på Aalborg Portland Park onsdag 6. september kl. 18.30.

VRI beholder retten til at være hjemmehold, mens AaB er udehold. Derfor vil der for eksempel ikke være VIP-arrangement i loungerne inden kampen, og tilhængere af VRI får pladser på et afsnit af Complea Tribunen - og ikke i det sædvanlige udebaneafsnit.

Tilhængere af VRI skal kontakte VRI direkte for at få billet til opgøret og ikke købe billet via www.billet.aabsport.dk.

Sæsonkortholdere kan gratis tage en ven med
AaB’s sæsonkortholdere får til kampen adgang til deres sædvanlige plads på Aalborg Portland Park samt mulighed for at tage en ven med gratis til kampen.

Billetabonnenter får ligeledes mulighed for at hente billet til kampen gratis på www.billet.aabsport.dk samt mulighed for at tage en ven med gratis.

Samarbejdspartnere med fast kort har almindelig adgang
AaB’s samarbejdspartnere med fast VIP-kort eller fast partnerkort får adgang til kampen som sædvanlig.

Samarbejdspartnere, der ikke har fast VIP-kort eller fast partnerkort, kan anvende deres klippekort til kampen.

Sådan tager du gratis en ven med til kampen
Som nævnt ovenfor kan AaB’s sæsonkortholdere og billetabonnenter gratis tage en ven med til kampen. Dette gøres ved at følgende nedenstående:

29. august 2023 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Et ungt AaB-mandskab spiller i dag sæsonens første kamp i Future Cup, der sidste år erstattede Reserveligaen.

Dagens modstander er Silkeborg I.F., som gæster AaB's anlæg på Hornevej kl. 13.00.

Fra førsteholdstruppen er Jeppe Pedersen og Max Vartuli udtaget sammen med akademispillerne Anders Noshe, Mads Bomholt, Sebastian Stahlfest, Kasper Davidsen, Oscar Meedom, Noel Atli Arnorsson, Eugene Amankwah, Malthe Kjølby, Jacob Buus, Emil Nymann, Patrick Allentoft, Nikolai Veilbæk Andersen, Nikola Stojanovic, Valdemar Møller Damgaard og Nicolai Schmidt.

Det er gratis for alle interesserede at overvære kampen på Hornevej. Opgøret livestreames desuden på nordjyske.dk for Nordjyskes abonnenter.

Blandet omgang for AaB Akademiet

28. august 2023 kl. 09:14 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 1-2

I lørdags tog AaB’s U/19 Ligahold imod Vejle Boldklub på Hornevej, og efter en hektisk indledning var det gæsterne, der bragte sig i front 26 minutter inde i kampen på et langskud.

Fire minutter inden pausen var det også et langskud, der sikrede AaB en udligning, da Kasper Davidsen sparkede bolden i nettet fra distancen.

Selvom AaB spillemæssigt sad på kampen og kom frem til flest afslutninger på mål, slog Vejle Boldklub til på en omstilling ti minutter efter pausen, hvor gæsterne satte den afgørende 2-1-scoring i kassen.

- Vi er ikke tilfredse med resultatet, men spillemæssigt rykkede vi os meget fra forrige kamp mod FC Midtjylland. På mange af de parametre, vi kigger på, var vi dygtigst, men vi blev straffet for vores manglende kynisme og kvalitet i de kampafgørende sekvenser i felterne, siger U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen.

- Nu skal vi vise, at vi kan fortsætte med at lægge på spillemæssigt, for vi har stadig noget at arbejde med både med og uden bold, og spillerne skal vise deres ærgerrighed og ihærdighed på træningsbanen, for vi kommer til at kæmpe for pointene i hver eneste kamp, siger Lars Noer Madsen.

AaB’s U/19 Ligahold jagter sæsonens første sejr igen på lørdag på udebane mod AGF kl. 14.00.

U/17 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 1-0

For anden kamp i træk blev det til en sejr til AaB’s U/17 Ligamandskab, der ligeledes fik besøg af Vejle Boldklub i lørdags.

Det nordjyske hjemmehold lagde fra første fløjt et pres på gæsterne, og et kantfrispark i det tredje minut førte til et hovedstød og en efterfølgende returbold, som Gustav Andreasen dirigerede op i målhjørnet til 1-0.

Herefter kom Vejle Boldklub bedre med i opgøret, men AaB kunne alligevel gå til pause i front.

Fra begyndelsen af anden halvleg formåede AaB-spillerne igen at lægge et pres på Vejle-mandskabet, men som anden halvleg skred frem overtog gæsterne initiativet. AaB formåede dog at stå imod og kæmpe 1-0-sejren hjem.

- Det blev en forholdsvis lige kamp, men skulle der findes en vinder, synes jeg, det er fortjent, at det blev os, for særligt vores defensiv stod solidt, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- På bolden havde vi svært ved at løse deres høje pres, og vi spillede for meget baglæns, men i de sekvenser hvor vi lykkedes med at etablere spillet, så det fint ud, og vi var tæt på at udbygge føringen et par gange. Overordnet set er det positivt, at vi nu viser, at vi kan sejren fra sådanne kampe. Det beviser, at vi har rykket os siden forrige sæson, siger Theis Larsen.

AaB står nu med seks point efter to kampe, og spiller igen på lørdag på udebane mod AGF kl. 16.15.

U/15 Ligaen: AaB-Vejle Boldklub 3-3 (8-6 str.)

Weekenden bød også på sæsonens første kamp i U/15 Ligaen. Et opgør der endte uafgjort, men med to point til AaB efter en sejr i straffesparkskonkurrencen.

Nordjyderne kom bedst fra land mod Vejle Boldklub, og efter tre minutter havde Abdinasir Abdullahi gjort det til 1-0.

Abdinasir Abdullahi var også på pletten igen med en 2-0-scoring efter 12 minutter, før gæsterne reducerede til 2-1 efter 28 minutters spil.

Lige inden pausen blev AaB’s Daryosh Popalzai udvist med sin anden advarsel i kampen, men tidligt i anden halvleg fuldendte Abdinasir Abdullahi sit hattrick med målet til 3-1.

Efter en times spil svarede Vejle Boldklub tilbage med en scoring til 3-2, og to minutter senere udlignede gæsterne også til slutresultatet 3-3.

Uafgjorte kampe skal i U/19 Ligaen, U/17 Ligaen og U/15 Ligaen afgøres i en straffesparkskonkurrence, hvor vinderen tager to point med fra kampen, mens taberne får et enkelt point.

Lørdag scorede AaB på alle fem forsøg fra pletten, og da Vejle Boldklub misbrugte et spark, endte det med to point til AaB-holdet.

U/15 Ligaholdet tager på lørdag også turen til Aarhus til et opgør mod AGF kl. 14.00.

AaB TV: AaB-Hillerød Fodbold 3-0

28. august 2023 kl. 06:50 af Rasmus Estrup

I en forholdsvis chancefattig kamp vandt AaB i går 3-0 på Aalborg Portland Park over Hillerød Fodbold.

Selvom gæsterne var bedst i indledningen, scorede AaB til 1-0 midt i første halvleg på hjemmeholdets første chance, da Melker Widell med hælen spillede Oliver Ross igennem i feltet, hvorfra den unge nordjyde sikkert sparkede Hele Nordjyllands Hold i front.

Kort inden pausen hev Josip Posavec en flot redning frem på et farligt frispark fra Jonathan Witt, og i anden halvleg var AaB-keeperen på plads med en ny stærk redning, da Sebastian Pingel forsøgte sig fra tæt hold.

Efter 71 minutter blev Pedro Ferreira udvist, men 12 minutter senere gjorde Nicklas Helenius det til 2-0 på et straffespark.

Efter 86 minutter lukkede Melker Widell opgøret med målet til 3-0.

AaB topper med sejren NordicBet Ligaen med 17 point efter syv kampe, og næste opgør spilles på søndag kl. 15.00 på Aalborg Portland Park mod Kolding I.F. Køb billetter til kampen her.