Flere end 8.000 har billet til AaB-HB Køge

12. september 2023 kl. 11:57 af Rasmus Estrup

Til AaB's næste hjemmekamp, der spilles fredag 22. september kl. 19.00 holder AaB i samarbejde med Det Nordjyske Mediehus, Faxe Kondi og Arbejdernes Landsbank "Students' Grandstand Party", hvor studerende på videregående uddannelser i Nordjylland inviteres gratis til jobmesse og kamp på Aalborg Portland Park. 

Allerede på nuværende tidspunkt har flere end 8.000 fans billetter til kampen, og er du ikke studerende kan du købe billetter på www.billet.aabsport.dk. 

Pladser med begrænset udsyn er allerede frigivet, og der er færre end 500 pladser tilbage på Complea Tribunen. 

Er du studerende på videregående uddannelser i Nordjylland, kan du tilmelde dig Students' Grandstand Party her via først-til-mølle-princippet. 

“Students’ Grandstand Party” begynder med en stor jobmesse ved siden af fanzonen fra kl. 15.30 til kl. 17.30. Her kan de studerende besøge repræsentanter fra en lang række nordjyske virksomheder for at høre om muligheder for studiejob og praktikforløb, så uddannelsesforløbet kan blive bedst muligt for den studerende.

De første 1.000 studerende på jobmessen får ved ankomst udleveret en voucher til en gratis øl eller sodavand fra Royal Unibrew. Voucheren kan bruges i fanzonen, hvor der også vil være en DJ samt andre aktiviteter. 

Programmet for “Students’ Grandstand Party” 22. september:
Kl. 15.30-17.30: Jobmesse ved siden af fanzonen på Aalborg Portland Park
Kl. 17.00-18.00: DJ i fanzonen
Kl. 17.30:Dørene åbner til Aalborg Portland Park 
Kl. 19.00: Kampstart, AaB-HB Køge 

Følg opdateringer om "Students' Grandstand Party" via denne begivenhed på Facebook. 

Tags på denne nyhed

Transfers giver muligheder for investeringer

12. september 2023 kl. 10:18 af Rasmus Estrup

Dette er anden af to dele af et interview med sportsdirektør Ole Jan Kappmeier og administrerende direktør Jesper Dalum, der kigger tilbage på transfervinduet, der blev lukket med den forgangne uges salg af Allan Sousa. Læs første del her.

Som beskrevet i første del, har AaB i dette transfervindue sagt farvel til 13 spillere, mens der samtidig er hentet syv spillere ind udefra og indgået længere aftaler med akademispillere Sebastian Otoa, Mads Bomholt og Anders Noshe.

Denne udskiftning har medvirket til at skabe råderum til udvikling - både på træningsbanen og økonomisk.

- Som vi også meldte ud i forbindelse med delårsrapporten har vi været i gang med at optimere hele organisationen, og alle i administrationen, staben og på AaB Akademiet gør et fremragende stykke arbejde. I et transfervindue er der også mulighed for gennem spillersalg at tilføre penge til investeringer, så vi kan stå stærkere i fremtiden, og det er vi lykkedes med, siger AaB’s administrerende direktør Jesper Dalum.

Investeringer i den sportslige sektor
Denne sommer har AaB mærket opbakning både fra samarbejdspartnere og fans. Blandt andet har AaB indgået en længere stadionaftale med Aalborg Portland, og antallet af sæsonkortholdere er for første gang nogensinde rundet 5.000.

- Det er fantastisk at mærke, at vores loyale fans står bag os og i højere grad end nogensinde før har købt sæsonkort. Samtidig glæder det os, at flere af vores samarbejdspartnere, som eksempelvis Aalborg Portland, ønsker at forlænge samarbejdet med os, og salgschef Morten Brinkmann er sammen med resten af salgsafdelingen i dialog med andre af vores store partnere om forlængelser af samarbejdet. Sammen med transferindtægterne er det noget, der giver mulighed for fremtidige investeringer i den sportslige sektor især, siger Jesper Dalum, mens sportsdirektør Ole Jan Kappmeier supplerer:

- Vi kommer til at se nogle investeringer i den sportslige sektor, der i fremtiden kan være med til at styrke vores klub over de næste år. Noget af det, der allerede er effektueret, er, at vi har investeret i trænerstaben med tilføjelsen af kvalificerede folk som eksempelvis assistenttræner Mathias Haugaasen. Når vi øger kapaciteten i trænerstaben, giver vi også mere dedikeret tid til hver spiller. For eksempel gennem flere træningspas med specialtræning tilrettet den enkelte spillers behov. Det skaber bedre mulighed for, at hver enkelt spiller kan udvikle sig, og det er et af kernepunkterne i vores klub, siger Ole Jan Kappmeier.

- Vi arbejder hele tiden ud fra en strategi for, hvordan vi som klub skal udvikle os over de næste år. Dette transfervindue er første skridt i den retning, og her har vi arbejdet på at bygge et fundament for den progression, vi gerne vil se. Det gælder i alt fra udvikling af børnetræningen i hele Nordjylland til spilkonceptet på førsteholdet. Det tager tid med mange nye spillere og unge spillere, der skal udvikle sig i systemet, og forhåbentlig vil vi med udviklingen af børnetræningen i Nordjylland se flere nordjyske talenter på Aalborg Portland Park i fremtiden. For at det skal lykkes, har vi brug for hjælp og tålmodighed fra vores mange loyale og trofaste fans, der er klar til at følge os hele vejen, siger Ole Jan Kappmeier.

Tags på denne nyhed

Ross og Otoa i ny kamp for U/20-landsholdet

12. september 2023 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Efter en 2-2-kamp mod Frankrig i fredags spillede det danske U/20-landshold i går endnu en venskabskamp mod franskmændene, og igen var der spilletid til de to AaB-spillere Oliver Ross og Sebastian Otoa.

Oliver Ross, der bar anførerbindet i fredags, var i startopstillingen igen, og han stod efter 20 minutter for assisten til den danske 1-0-scoring. 

Frankrig udlignede til 1-1 inden pausen, og til begyndelsen af anden halvleg blev Sebastian Otoa indskiftet. 

Fem minutter efter pausen blev det 2-1 til Frankrig, og efter ca. 65 minutter blev Oliver Ross udskiftet. Fem minutter senere scorede Frankrig til slutresultatet 3-1. 

Oliver Ross er nu oppe på i alt 19 ungdomslandskampe og seks mål, mens gårsdagens kamp var Sebastian Otoas tredje ungdomslandskamp. Begge AaB-spillere er noteret for to U/20-landskampe. 

Tags på denne nyhed

- Transfervinduet er begyndelsen på et fundament

11. september 2023 kl. 12:40 af Rasmus Estrup

Med salget af Allan Sousa i den forgangne uge er dette transfervindue endeligt lukket for AaB’s vedkommende. Det var første transfervindue med Ole Jan Kappmeier som sportsdirektør og Jesper Dalum som administrerende direktør.

- Vi har med dette transfervindue ønsket at lægge et fundament, som vi skal bygge videre på i de kommende år. Det har vi gjort ved at trimme antallet af spillere i truppen og ved både at forlænge aftaler med unge spillere fra AaB Akademiet og ved at hente hovedsageligt unge spillere ind udefra, siger sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

- Når man gør det, vil det selvsagt tage tid at få spilkonceptet ind under huden på de nye og unge spillere, og derfor er vi nødt til at have tålmodighed med udviklingen af vores spilkoncept, ligesom vi skal være tålmodige i forhold til implementeringen af den nye strategi, fortsætter Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Derfor har det også været stærkt, at vi har opnået det antal point, som vi har, efter de første otte spillerunder i NordicBet Ligaen. Men uanset om vi vinder eller taber, er det altid præstationen, vi fokuserer på, for vi vil hele tiden blive bedre.

Som sportsdirektør i AaB har han denne sommer forlænget aftaler med de tre AaB Akademispillere Anders Noshe, Sebastian Otoa og Mads Bomholt. Mens Sebastian Otoas i denne sæson har fået spilletid i tre kampe - hvoraf to har været fuld tid - har Mads Bomholt fået fire optrædener, én fra start. Derudover har også 18-årige Oliver Ross fået godt med spilletid i ni kampe siden sæsonpremieren, ligesom 22-årige Malthe Højholt er startet inde alle sæsonens kampe - med undtagelse af pokalkampen mod Egen UI.

Siden sommeropstarten for førsteholdet har en række akademispillere i Rasmus Würtz’ transitionsgruppe trænet med Oscar Hiljemarks tropper jævnligt, og det er eksempelvis blevet til spilletid for også Noel Atli Arnorsson, Kasper Davidsen, Sebastian Stahlfest og Oscar Meedom i pokalturneringen i denne sæson.

- Da SSE22 blev storaktionær i AaB, var det med en strategi om at videreudvikle klubben med AaB Akademiet i centrum. Det vidner de spilminutter, der har været til vores unge akademispillere også om, og at vi har indgået længere aftaler med Sebastian Otoa, Mads Bomholt og Anders Noshe er både glædeligt og helt i tråd med vores strategi. Ved at fokusere på udviklingen af vores trænere og specialister både på AaB Akademiet og førsteholdet, er det også ambitionen, at vi i fremtiden vil se flere af vores egne akademispillere komme gennem nåleøjet til førsteholdstruppen, siger Ole Jan Kappmeier.

13 spillere er skiftet - syv er kommet til
Foruden de unge akademispillere har klubben hentet 21-årige Melker Widell, 26-årige Rody de Boer, 29-årige Diego Caballo og 18-årige Eugene Amakwah på permanente aftaler, mens der er lavet lejemål med købsoption af 22-årige Richard Odada, 23-årige Emmanuel Toku og 18-årige Max Vartuli.

- Ældre spillere har også stor betydning i vores trup, men det er ambitionen, at det hovedsageligt er unge spillere, der hentes ind udefra, og det er vi lykkedes med. Vores lejeaftaler er alle med købsoptioner, hvilket kan give os muligheder for fremtiden, og det er netop med øje på fremtiden, at vi har gennemført dette transfervindue, siger Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Derfor har vi også sagt farvel til et stort antal spillere. Heriblandt flere nøglespillere, som der er kommet fine transferbeløb ind for. Og lige nu er det blandt andet spillersalg, der gør fremtidige investeringer mulige, siger Ole Jan Kappemier.

De spillere, der denne sommer har forladt AaB permanent er Kasper Høgh, Louka Prip, Daniel Granli, Allan Sousa, Anosike Ementa, Theo Sander og Marcus Hannesbo, mens klubben har udlejet Andreas Poulsen, Milan Makaric og Marco Ramkilde. Derudover er der også sagt farvel til Iver Fossum, Nico Mantl og Kilian Ludewig, der havde kontraktudløb denne sommer.

Læs anden del af interviewet omkring eksekveringen af transfervinduet i morgen, hvor du foruden Ole Jan Kappmeier også kan høre fra administrerende direktør Jesper Dalum.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Haderslev!

10. september 2023 kl. 13:02 af Rasmus Estrup

Spillested: Sydbank Park 
Kapacitet: 10.000 
Kapacitet, udebaneafsnit: 1.400 
Placering for AaB-fans: Udebaneafsnit (ståpladser) 

Billet: 
Voksen, ståplads: DKK 110,- inkl. gebyr i forsalg og i døren. 
Barn (7-19 år), ståplads: DKK 60,- inkl. gebyr i forsalg og i døren. 
Barn (0-6 år), ståplads: GRATIS 

AaB-fans opfordres som altid til at købe billetter inden opgøret, for at lette processen ved indgangen. Køb billetter online på https://shop.soenderjyskefodbold.dk/billetsalg - klik på udebanesektionen og følg anvisningen for billetsalget. 

Det er også muligt at købe billetter på kampdagen, såfremt der ikke er udsolgt i udebaneafsnittet. Indgangen forefindes på Gymnasiestien, og billetter købes ved indgangen i løssalg.  

Der er seks kørestolspladser i udebaneafsnittet. Der købes blot en alm. udebanebillet og ledsager kommer med ind gratis. Kørestolspladserne er at finde på 1. række, lige når du kommer ind på udebanetribunen. 

Transport 

Bil og bus 
Sydbank Park er velforbundet med motorvej E45, som ligger 6 km fra Haderslev, samt gode indfaldsveje, som fører bilisterne direkte til Sydbank Park. 

Adressen for Sydbank Park: Stadionvej 7, 6100 Haderslev 

Der anbefales, at man benytter følgende rute i bil eller bus: Fra nord – E45 – Frakørsel 66, Christiansfeld – Forbindelsesvejen – Hovedvej 170 – Christiansfeldvej – Gymnasiestien fra øst. 

Parkering 
Busser med udebanefans kan parkere på Gymnasiestien i den sydlige ende af Sydbank Park, hvor der også er indgang for udebanefans. 

Hvis man som udefan kommer i bil til Sydbank Park, så er det muligt, hvis pladsen tillader det, at parkere på Gymnasiestien. Busserne har dog førsteprioritet.

AaB Support Club arrangerer tur til kampen for både medlemmer og ikke-medlemmer. Læs mere her.

Offentlig transport  
Adressen for busstationen: Nørregade 52, 6100 Haderslev Busstationen ligger 10-15 min. gang fra Sydbank Park. 

Gårute fra Haderslev busstation til Sydbank Park:  

Åben ruten på din enhed her: https://goo.gl/maps/9exzap3LfJmbLQV4A 

Mad og drikkevarer 
Øl (0,4 l) - 50,- 
Sodavand (0,4 l) - 35,- 
Kildevand - 25,- 
Fransk hotdog - 35,- 
Grillmedister m/brød - 40,- 
Grillpølse m/brød - 35,- 
Kaffe - 30,- 
Varm chokolade - 30,- 
Assorteret slik og snacks kan købes i boden. 

Betaling kan ske med kontanter og betalingskort (også kontaktløs) 

AaB ønsker alle en god kamp og takker alle for den flotte støtte på udebane til Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed
'