Al info om den afgørende lørdagskamp

31. maj 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 32
Spilledato: Lørdag 3. juni 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Sandi Putros

Udsolgt - kom i god tid
Alle opfordres til at komme i god tid til kampen på lørdag, for alle AaB's fanafsnit til kampen er udsolgt.

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans kun må købe billetter til AaB's fans afsnit på Aalborg Portland Park. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
På lørdag åbner AaB’s fanzone kl. 11.30, og her vil der være masser af aktiviteter fra mod kampstart.

Du har eksempelvis mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver, prøver kræfter med en Goal Station og hilse på Theodor. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne. 

Gode kampdagstilbud i AaB Fanshop
I AaB Fanshop i både foyeren og fanzonen vil der på lørdag være gode rabatter at hente på en lang række af varer.

Fanshoppen åbner kl. 11.30 i fanzonen og 12.00 i foyeren, så kig forbi på lørdag og bliv klædt på til sæsonens sidste og afgørende kamp.

I fanzonen vil der igen på lørdag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på lørdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
I dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på lørdag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at store dele af Kastetvej er spærret på grund af vejarbejde. For at tilgå parkeringspladsen mellem Haraldslund og Aalborg Portland Park skal man køre ad Peder Skrams Gade og Suensonsgade for at komme på tilkørslen fra Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Færre end 900 AaB-pladser tilbage

31. maj 2023 kl. 11:38 af Rasmus Estrup

Hvis du vil på Aalborg Portland Park på lørdag, hvor Hele Nordjyllands Hold spiller sæsonens sidste og afgørende kamp mod Silkeborg I.F., så klik ind på www.billet.aabsport.dk nu og køb billet til kampen. 

Complea Tribunen er lige nu fem pladser fra at være udsolgt, mens der på 3F Tribunen er ca. 300 pladser tilbage, og på Vesttribunen resterer der færre end 600 billetter. 

I alt er der færre end 900 pladser tilbage til AaB-fans til lørdagskampen. Køb en af de ledige pladser på www.billet.aabsport.dk.

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Ligeledes gælder det, at AaB-fans kun må købe billetter til AaB's fans afsnit på Aalborg Portland Park. 

Køb billetter.

Er du forhindret, så frigiv din billet

Er du sæsonkortholder, men forhindret i at overvære kampen på tribunen på lørdag kl. 14.00, så frigiv din plads eller send den videre til en ven, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op til sæsonens sidste kamp.

Sådan gør du:

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

  • Log ind på din konto i billetsystemet. 
  • Vælg ”Min konto” 
  • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
  • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde Runde 32 AaB – Silkeborg I.F.
  • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder: 
    • Frigiv min plads 
    • Ændre tribune/plads 
    • Videregiv billet for enkeltstående event 
    • Konverter til billet 
  • Vælg den mulighed, du ønsker. 
  • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Silkeborg I.F.

Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Har du glemt dit login? 
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.
 

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

Frigiv din plads, hvis du er forhindret

31. maj 2023 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

Allerede på nuværende tidspunkt har flere end 11.000 AaB-fans købt billet til lørdagens afgørende kamp mod Silkeborg I.F., som du kan billet til på www.billet.aabsport.dk.

Complea Tribunen er få pladser fra at være udsolgt, og er du sæsonkortholder, men forhindret i at overvære kampen på tribunen på lørdag kl. 14.00, så frigiv din plads eller send din billet videre til en ven, så vi kan få fyldt Aalborg Portland Park mest muligt op til sæsonens afsluttende og afgørende kamp mod Silkeborg I.F. 

Sådan gør du:

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

  • Log ind på din konto i billetsystemet. 
  • Vælg ”Min konto” 
  • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
  • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde: Runde 32 AaB – Silkeborg I.F.
  • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder: 
    • Frigiv min plads 
    • Ændre tribune/plads 
    • Videregiv billet for enkeltstående event 
    • Konverter til billet 
  • Vælg den mulighed, du ønsker. 
  • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Silkeborg I.F.

Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Har du glemt dit login? 
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.
 

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

11.000 har billet til sæsonafslutningen

31. maj 2023 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

Der er stor interesse for sæsonens sidste kamp, der spilles på lørdag kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. på Aalborg Portland Park. 

Flere end 11.000 fans har allerede nu billet til kampen, og vil du have en plads, skal du skynde dig ind på www.billet.aabsport.dk og købe dem med det samme. 

I skrivende stund er Complea Tribunen 12 pladser fra at være udsolgt, mens der er færre end 1.000 pladser tilbage på Vesttribunen. Køb billet her. 

Frigiv din plads, hvis du er forhindret

Er du sæsonkortholder, men forhindret i at komme til kampen på lørdag, så send din billet videre til en ven eller frigiv din plads, så vi kan få Aalborg Portland Park fyldt mest muligt op. 

Sådan gør du:

Klik her. Linket fører direkte til siden, hvor du kan frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

  • Log ind på din konto i billetsystemet. 
  • Vælg ”Min konto” 
  • Tryk på ”Funktioner” og vælg ”Frigiv plads, ændre plads, konverter til billet” 
  • Her kan du se de kommende kampe, vælg i dette tilfælde: Runde 32 AaB – Silkeborg I.F.
  • Her kan du se dit sæsonkort og fire muligheder: 
    • Frigiv min plads 
    • Ændre tribune/plads 
    • Videregiv billet for enkeltstående event 
    • Konverter til billet 
  • Vælg den mulighed, du ønsker. 
  • Godkend, at du vil frigive din plads eller konvertere dit sæsonkort til en billet. 

Har du valgt at frigive din plads, skal du ikke gøre mere, når du har godkendt. Din plads er dermed frigivet, så en anden kan købe den – naturligvis kun til kampen mod Silkeborg I.F.

Har du valgt at konvertere dit sæsonkort til en billet til kampen, kan du efterfølgende downloade billetten som PDF eller sende den videre som SMS. 

Har du glemt dit login? 
Har du glemt dit login til billetsystemet, kan du på loginboksen klikke “Glemt password?”, hvorefter du kan nulstille det.
 

Vi takker mange gange for din hjælp, så vi sammen kan få skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i maj

31. maj 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Ti gange i løbet af maj kom AaB på tavlen, og nu skal månedens AaB-mål kåres. 

De ti kandidater er:

1: Nicklas Helenius, AaB-Silkeborg I.F. 1-1, 4. maj
2: Younes Bakiz, AaB-Silkeborg I.F. 2-1, 4. maj
3: Lucas Andersen, AaB-Silkeborg I.F. 3-1, 4. maj
4: Allan Sousa, AaB-Silkeborg I.F. 4-1, 4. maj
5: Younes Bakiz, AaB-AC Horsens 1-0, 7. maj
6: Iver Fossum, AaB-AC Horsens 2-0, 7. maj
7: Younes Bakiz, AaB-AC Horsens 3-0, 7. maj
8: Oliver Ross, AaB-AC Horsens 4-0, 7. maj
9: Pedro Ferreira, OB-AaB 1-1, 12. maj
10: Lars Kramer, Lyngby Boldklub-AaB 1-1, 29. maj

Se målene og stem her. 

Alle, der stemmer, er med i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte og signerede andentrøje fra denne sæson.

Afstemningen løber ind til fredag 2. juni kl. 8.00, hvorefter vinderen offentliggøres. 

Tags på denne nyhed
'