AaB Akademiet inviterer til målmandskursus

16. maj 2023 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Alle trænere og frivillige i AaB's mange nordjyske partnerklubber inviteres til et målmandstrænerkursus tirsdag 23. maj fra kl. 17.00-19.00 hos partnerklubben Gug Boldklub. 

Her vil AaB Akademiets målmandstrænere samt AaB's 3F Superliga-målmandstræner, Poul Buus, give et teoretisk indblik i målmandskonceptet i AaB.

Ligeledes vil der blive fremvist konkrete og simple øvelser på banen, som de fremmødte trænere kan benytte hjemme i egen partnerklub. Øvelserne er målrettet målmænd i aldersgruppen U/9-U/14. 

Tilmeld dig gratis og find mere information her: https://www.aab-sport.dk/aab-akademiet-inviterer-til-malmandskursus 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Gensyn med pokalfinalen i 2014

15. maj 2023 kl. 19:29 af Rasmus Estrup

På torsdag kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale mod FC København i Parken. Du kan stadig nå at få billetter til AaB's tribuneafsnit på www.billet.aabsport.dk. 

Med tre dage til kampen kan du i dette knap fem minutters tilbageblik få et gensyn med AaB's seneste pokalfinale i Parken. Det var i 2014 mod FC København, hvor AaB vandt 4-2.

Rasmus Thelander scorede AaB's to mål inden pausen, og i anden halvleg sparkede Jakob Ahlmann bolden i kassen til 3-1, inden Søren Frederiksen udbyggede til 4-1. 

På torsdag kan AaB's fans varme op til kampen i en stor AaB-fanzone i Fælledparken. Læs mere om festen i fanzonen her. 

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet til AaB-FC Midtjylland

15. maj 2023 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 spiller AaB hjemme på Aalborg Portland Park mod FC Midtjylland i en vigtig 3F Superligakamp, og flere end 8.300 AaB-fans har på nuværende tidspunkt billet til kampen. 

Netop nu er der frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen til kampen. Det drejer sig om pladser på Række 1 og Række 20.

Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også stadig kan finde billetter til pokalfinalen på torsdag mod FC København.  

Tags på denne nyhed

To sejre og et nederlag for AaB Akademiet

15. maj 2023 kl. 09:23 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AGF-AaB 3-0

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdag på udebane til AGF med 3-0.

Hjemmeholdet kom bedst ud til kampen, og med to AaB-fejl efter henholdsvis 19 minutter og 22 minutter kunne AGF bringe sig foran med 2-0.

Frem mod pausen kom AaB bedre med i kampen, men fra starten af anden halvleg overtog aarhusianerne igen overtaget.

Fire minutter efter pausen udmøntede det i kampen sidste scoring, da AGF gjorde det til 3-0.

AaB’s U/19 Ligahold ligger på 11. pladsen i ligaen inden næste kamp, som spilles på lørdag på hjemmebane mod SønderjyskE.

U/17 Ligaen: AGF-AaB 0-3

I U/17 Ligaen er AaB med lørdagens 3-0-sejr over AGF ubesejret i de seneste fire kampe, som har budt på tre sejre i ordinær spilletid og en remis efterfulgt af en nordjysk straffesparkssejr.

Lørdag eftermiddag begyndte AaB opgøret i Aarhus bedst og kom i første halvleg frem til flere gode muligheder, der dog ikke førte scoringer med sig.

Et kvarter inde i anden halvleg kunne AaB så bringe sig fortjent i front, da et indlæg fra Anders Noshe blev sparket i kassen af Felix Nygaard Skovholm.

Efter 72 minutter udbyggede Valdemar Møller Damgaard til 2-0, da han efter et flot forarbejde af Anders Noshe headede læderet i kassen.

Valdemar Møller Damgaard var på pletten igen syv minutter før tid. Denne gang var han assisteret af Felix Nygaard Skovholm, inden Valdemar Møller Damgaard sendte bolden op i målhjørnet og med sin anden scoring i kampen lukkede opgøret med målet til 3-0.

AaB’s U/17 Ligahold, der lige nu ligger på 13. pladsen, skal først i aktion igen onsdag 24. maj på udebane mod FC Midtjylland.

U/15 Ligaen: AGF-AaB 1-2

Også i U/15 Ligaen snuppede AaB tre point med hjem fra weekendens tur til Aarhus, da AaB i slutminutterne slog til to gange.

Efter en målløs første halvleg kom hjemmeholdet 12 minutter efter pausen foran med 1-0, og denne stilling holdt indtil syv minutter før tid, hvor Christian Tcacenco udlignede til 1-1 for AaB-mandskabet.

Et minut før tid sikrede Alvar August Jensen den nordjyske sejr, da han scorede det afgørende mål til 2-1.

AaB’s U/15 Ligahold skal vente indtil 31. maj, før det gælder næste ligakamp, der spilles på hjemmebane mod Lyngby Boldklub.

Tags på denne nyhed

Stor AaB-fanzone i Fælledparken

14. maj 2023 kl. 16:10 af Rasmus Estrup

Torsdag 18. maj kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale mod FC København i Parken, og alle AaB-fans kan i fællesskab varme op til finalen lige uden for Parken fra kl. 12.00.

AaB får nemlig en stor fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, der er AaB’s stemningsafsnit til pokalfinalen. Fanzonen er åben fra kl. 12.00 til 16.00.

I fanzonen vil der dagen igennem være livemusik og interviews på en stor mobilscene, så den rette stemning opbygges inden kampstart. Et nærmere program for aktiviteterne på scenen præsenteres i dagene op til pokalfinalen.

I samarbejde med Royal Unibrew står AaB i fanzonen for salg af øl, sodavand og vand, der sælges til de priser, man kender fra Aalborg Portland Park:
- Øl: 45 kr.
- Kuffert: 225 kr.
- Sodavand: 30 kr.
- Kildevand: 25 kr.

I den store AaB-fanzone kan man også købe lækkert streetfood fra otte forskellige foodtrucks, så der er lidt til enhver smag.

Derudover kan der købes masser af AaB-merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til pokalfinalen og være med til at klæde Parken i rødt. Køb blandt andet AaB's eksklusive og officielle pokalfinale-halstørklæde, som kun sælges på torsdag.

I fanzonen kan du også købe AaB’s officielle Pokalfinale-tee, som du frem til midnat i dag også kan få fingrene i på www.aabshoppen.dk.

AaB opfordrer alle fans til at rydde op efter sig selv dagen igennem ved at benytte de opstillede skraldecontainere i fanzonen og dermed hjælpe AaB’s medrejsende personale, så alle kan få en god oplevelse til årets pokalfinale. 

Har du endnu ikke købt billet til AaB’s tribuneafsnit til pokalfinalen, kan du gøre dette på www.billet.aabsport.dk, hvor salget er åbent for alle AaB-fans.

Yderligere praktisk information om anbefalede ruter til og fra Parken samt instruktioner til busserne med de mange AaB-fans følger en af de kommende dage.

Vi ses til årets fest fanzonen i Fælledparken. Du finder fanzonen bag Parkens D-tribune, som ses på billedet herunder:

Tags på denne nyhed
'