Stor AaB-fanzone i Fælledparken

14. maj 2023 kl. 16:10 af Rasmus Estrup

Torsdag 18. maj kl. 17.00 spiller AaB pokalfinale mod FC København i Parken, og alle AaB-fans kan i fællesskab varme op til finalen lige uden for Parken fra kl. 12.00.

AaB får nemlig en stor fanzone i Fælledparken bag D-tribunen, der er AaB’s stemningsafsnit til pokalfinalen. Fanzonen er åben fra kl. 12.00 til 16.00.

I fanzonen vil der dagen igennem være livemusik og interviews på en stor mobilscene, så den rette stemning opbygges inden kampstart. Et nærmere program for aktiviteterne på scenen præsenteres i dagene op til pokalfinalen.

I samarbejde med Royal Unibrew står AaB i fanzonen for salg af øl, sodavand og vand, der sælges til de priser, man kender fra Aalborg Portland Park:
- Øl: 45 kr.
- Kuffert: 225 kr.
- Sodavand: 30 kr.
- Kildevand: 25 kr.

I den store AaB-fanzone kan man også købe lækkert streetfood fra otte forskellige foodtrucks, så der er lidt til enhver smag.

Derudover kan der købes masser af AaB-merchandise, så du kan blive klædt helt rigtigt på til pokalfinalen og være med til at klæde Parken i rødt. Køb blandt andet AaB's eksklusive og officielle pokalfinale-halstørklæde, som kun sælges på torsdag.

I fanzonen kan du også købe AaB’s officielle Pokalfinale-tee, som du frem til midnat i dag også kan få fingrene i på www.aabshoppen.dk.

AaB opfordrer alle fans til at rydde op efter sig selv dagen igennem ved at benytte de opstillede skraldecontainere i fanzonen og dermed hjælpe AaB’s medrejsende personale, så alle kan få en god oplevelse til årets pokalfinale. 

Har du endnu ikke købt billet til AaB’s tribuneafsnit til pokalfinalen, kan du gøre dette på www.billet.aabsport.dk, hvor salget er åbent for alle AaB-fans.

Yderligere praktisk information om anbefalede ruter til og fra Parken samt instruktioner til busserne med de mange AaB-fans følger en af de kommende dage.

Vi ses til årets fest fanzonen i Fælledparken. Du finder fanzonen bag Parkens D-tribune, som ses på billedet herunder:

Tags på denne nyhed

AaB spiller i klubdragten i pokalfinalen

14. maj 2023 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Gennem en lodtrækning blev AaB det officielle hjemmehold i pokalfinalen mod FC København på torsdag kl. 17.00, hvor modstanderen i Parken er FC København. Du kan stadig købe billetter til AaB's afsnit på www.billet.aabsport.dk. 

Som hjemmehold bærer AaB naturligvis den rød-hvide klubdragt fra Macron. Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron, og som en del af Nordens Paris-kollektionen er trøjen en hyldest til Aalborg. Derfor indgår Aalborg Tårnets benkonstruktion også i trøjens design.

Trøjen er produceret i et miljøvenligt materiale af 100% genanvendt plastik, og én trøje består af plastik fra 13 halv-liters plastikflasker. 

AaB opfordrer alle fans til at iklæde sig røde farver til pokalfinalen, så AaB's halvdel af Parken bliver helt rød. 

På www.aabsport.dk kan du købe AaB's officielle Pokalfinale-tee til 199 kr., så du er helt klar til finalen. 

Tags på denne nyhed

AaB fylder 138 år

13. maj 2023 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

Ved en generalforsamling på Hotel Royal 13. maj 1885 blev AaB grundlagt. Hele Nordjyllands Hold fylder således 138 år i dag.

Tillykke til alle, der har AaB i hjertet. 

På billedet nedenfor kan du se den oprindelige indkaldelse til den stiftende generalforsamling i 1885. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: OB-AaB 1-1

13. maj 2023 kl. 07:03 af Rasmus Estrup

AaB spillede fredag aften 1-1 på udebane mod OB, og det ene point betyder, at AaB inden weekendens øvrige 3F Superligakampe ligger over stregen med samme pointantal og en bedre målscore end AC Horsens. 

OB begyndte fredagskampen bedst, og efter 12 minutter bragte Emmanuel Sabbi fynboerne foran efter en dribletur.

Som første halvleg skred frem kom AaB bedre og bedre med i opgøret, og nordjyderne spillede sig blandt andet til en fin dobbeltchance til Nicklas Helenius og Younes Bakiz inden pausen. 

I anden halvleg kom begge mandskaber frem til chancer, inden Pedro Ferreira fightede sig vej til bolden i det lille felt efter et indlæg fra Lucas Andersen, og portugiseren udlignede til 1-1. 

I 89. minut fik AaB tilkendt et straffespark, da Lucas Andersen blev nedlagt i feltet, men et længere VAR-gennemsyn førte i stedet til en offside-kendelse i opspillet. 

Dybt inde i tillægstiden fik hjemmeholdet en stor frisparkschance, som Nico Mantl tog sig sikkert af, og dermed sluttede kampen 1-1. 

AaB's næste kamp er pokalfinalen på torsdag kl. 17.00 mod FC København i Parken. Køb billetter til pokalfinalen her. 

Tags på denne nyhed
'