10.000 fans har billet til søndag

2. maj 2023 kl. 14:37 af Rasmus Estrup

Denne uge byder på to spændende kampe på Aalborg Portland Park, da der torsdag venter en pokalsemifinale mod Silkeborg I.F. kl. 17.30 og en vigtig 3F Superligakamp mod AC Horsens på søndag kl. 12.00. 

Flere end 10.000 fans har allerede nu sikret sig billet til søndagskampen mod AC Horsens, og du kan gøre ligesom dem og købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Til 3F Superligakampen på søndag er 3F Tribunen udsolgt, og på Complea Tribunen er kun ca. 100 siddepladser tilbage. På A. Enggaard Tribunen er der netop åbnet for salg af 500 ekstra siddepladser.

Du kan købe billetter til Complea Tribunen, Vesttribunen eller A. Enggaard Tribunen på www.billet.aabsport.dk. Her kan du naturligvis også købe billet til den vigtige pokalsemifinale på torsdag.

Tags på denne nyhed

500 siddepladser frigivet til AaB-AC Horsens

2. maj 2023 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

Flere end 9.900 AaB-fans har allerede sikret sig billet til AaB's 3F Superligakamp på søndag kl. 12.00 mod AC Horsens, og nu er der netop frigivet ca. 500 siddepladser på A. Enggaard Tribunen. Du kan købe billetter til kampen her. 

3F Tribunens afsnit for AaB-fans blev udsolgt for to uger siden, og der er blot ca. 100 siddepladser tilbage på Complea Tribunen. Derudover er det også stadig muligt at købe billetter på Vesttribunen på www.billet.aabsport.dk.

Her kan du naturligvis også købe billetter til torsdagens pokalsemifinale på Aalborg Portland Park mod Silkeborg I.F. Kampstart på torsdag er kl. 17.30. 

Udefans skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

Al praktisk info om semifinalen på torsdag

1. maj 2023 kl. 15:58 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Pokalrunde: Semifinale, 2. kamp
Spilledato: Torsdag 4. maj 2023
Kick-off: Kl. 17.30
Dørene åbner: Kl. 16.30
Fanzonen åbner: Kl. 15.30
Dommer: Sandi Putros

Køb billetter online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.000 AaB-fans har allerede billet til torsdagens returkamp i pokalsemifinalerne mod Silkeborg I.F., og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.300 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 16.30 på torsdag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 15.30
På torsdag åbner fanzonen kl. 15.30, og her vil det igen være muligt at få ansigtsmaling i AaB-farver, købe lækker mad fra grillen eller Bogø Sandwich og naturligvis købe øl og vand i boderne. 

I fanzonen vil der også være en salgsvogn med særlige kampdagstilbud på AaB-merchandise. I salgsboden er det kun muligt at anvende betalingskort. 

Forårsudsalg i AaB Shoppen
Forårsudsalget i AaB Shoppen fortsætter også på torsdag i AaB Fanshop i foyeren og i fanzonen. Her kan du blandt andet købe nogle af AaB's spillertrøjer til 20 procent rabat. 

AaB Fanshop i foyeren og fanzonen åbner kl. 15.30 på torsdag. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på torsdag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod Silkeborg I.F. spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på torsdag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at dele af Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret på grund af vejarbejde.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i april

1. maj 2023 kl. 13:01 af Rasmus Estrup
I dag siger kalenderen 1. maj, og dermed er det blevet tid til at kåre månedens AaB-mål i april, hvor der er hele 11 kandidater at vælge imellem. 
Allan Sousa har været på tavlen fem gange, mens Nicklas Helenius, Iver Fossum, Lucas Andersen, Louka Prip, Daniel Granli og Marco Ramkilde også har fundet vej til netmaskerne i april. 
Se målene i videoen øverst og stem på din favorit her. 
Kandidaterne er:
1: Nicklas Helenius, AC Horsens-AaB 0-1, 2. april
2: Iver Fossum, AC Horsens-AaB 0-2, 2. april
3: Allan Sousa, AC Horsens-AaB 0-3, 2. april
4: Lucas Andersen, AC Horsens-AaB 0-4, 2. april 
5: Louka Prip, AaB-OB 1-2, 10. april
6: Allan Sousa, AaB-OB, 10. april
7: Allan Sousa, FC Midtjylland-AaB 0-1, 14. april
8: Daniel Granli, Silkeborg I.F.-AaB 0-1, 21. april
9: Marco Ramkilde, Silkeborg I.F.-AaB 2-2, 21. april
10: Allan Sousa, Silkeborg I.F.-AaB 0-1, 25. april
11: Allan Sousa, AaB-Lyngby Boldklub 1-0, 30. april 
Alle der afgiver en stemme via linket er med i lodtrækningen om Pedro Ferreiras kampbrugte og signerede andentrøje fra sidste sæson. 
Konkurrencen løber indtil onsdag 3. maj kl. 8.00, hvorefter vinderen kontaktes på mail af AaB.
Tags på denne nyhed

Ferreira i karantæne mod AC Horsens

1. maj 2023 kl. 12:19 af Rasmus Estrup

I slutningen af første halvleg af gårsdagens kamp mod Lyngby Boldklub blev Pedro Ferreira præsenteret for et gult kort. Advarslen var portugiserens femte i denne sæson, og dermed røg han op på 24 karantænepoint, hvilket giver ham én spilledags karantæne. 

Denne skal afsones på søndag kl. 12.00, hvor AaB på hjemmebane tager imod AC Horsens i 28. spillerunde. 

Karantænen påvirker ikke torsdagens pokalsemifinale på Aalborg Portland Park, og i 3F Superligaen er Pedro Ferreira igen til rådighed fredag 12. maj på udebane mod OB. 

Du kan købe billetter til denne uges to vigtige kampe kampe på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'