AaB TV: Mød Melker Widell

18. juli 2023 kl. 14:22 af Rasmus Estrup

21-årige Melker Widell er skiftet til AaB fra Landskrona BoIS, og den svenske midtbanespiller har indgået en treårig aftale med Hele Nordjyllands Hold.

I dette indslag fra AaB TV kan du møde AaB’s nye nummer otte og høre, hvad der ligger til grund for skiftet, og hvad han forventer af de kommende år på Hornevej.

Tags på denne nyhed

AaB sikrer sig svensk midtbanetalent

18. juli 2023 kl. 11:30 af Brian Andersen

Melker Widell har fået sin fodboldopdragelse i Malmö F.F., men har siden januar i år optrådt for Landskrona BoIS, hvor det i 16 officielle kampe er blevet til tre mål og tre assists.

Herudover er den dynamiske og spilintelligente midtbanespiller noteret for tre U/16-landskampe for Sverige.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Melker Widell er en meget spændende spiller, og vi glæder os over, at han har sagt ja til at komme til AaB. Det har han været meget opsat på.

- Vi har fulgt Melker i et stykke tid, og vi tror på, at han kan medvirke til at give vores hold og vores trup et løft. Med sit drev med bolden, sin relativt gode fart, sin boldsikkerhed og sin arbejdsomhed ser vi primært Melker som en boks til boks-spiller placeret på en otter-position, men han kan også spille på begge kanter og begå sig som sekser, fortæller Ole Jan Kappmeier.

- Derudover kommer Melker hertil i kampform og med stor ærgerrighed, og vi ser frem til at følge hans udvikling og bidrag til holdet, tilføjer Ole Jan Kappmeier.

Melker Widell glæder sig til at vise sit værd for AaB:

- AaB er en ærefuld dansk klub, som jeg er stolt af at skulle repræsentere. Forholdene i klubben er fantastiske og giver de rette forudsætninger for, at det kan blive nogle udbytterige år.

- Jeg ser meget frem til at arbejde med Oscar Hiljemark som cheftræner, og truppen er af god kvalitet med dygtige spillere, som jeg glæder mig til at lære at kende. Nu skal vi arbejde hårdt på træningsbanen, og så gælder det først og fremmest om at præstere i hver eneste kamp, så vi kan rykke op i den kommende sæson, siger Melker Widell.

- Hvad jeg kan love er, at jeg kommer for at give alt for logoet på brystet og give 100 procent i alle situationer. Jeg vil kæmpe for holdet, og forhåbentlig får jeg også vist noget finesse i det offensive spil, lyder det fra Melker Widell.

Melker Widell får trøje nummer otte i AaB og træner allerede i eftermiddag med sine nye holdkammerater.

Tags på denne nyhed

Helenius overtager ni-tallet i AaB

17. juli 2023 kl. 17:46 af Brian Andersen

Siden sin tilbagekomst til AaB har Nicklas Helenius optrådt med nummer 17 på ryggen, mens han i tidligere perioder i klubben bar nummer 29 og dernæst nummer 11.

Nicklas Helenius har i 184 officielle kampe for AaB scoret 54 mål, hvilket rækker til en foreløbig 19. plads på All Time-topscorerlisten i AaB siden 1885.

Milan Makaric vil fremover være opført med trøje nummer 19 i AaB.

Skulle man siden præsentationen 6. juli have erhvervet sig AaB’s nye klubtrøje eller andentrøje for den kommende sæson med et ”Helenius” og et 17-tal på ryggen, er man velkommen til at henvende sig til mmn@aab-as.dk. Så vil man uden beregning få tildelt en tilsvarende trøje med det nye rygnummer. Tilbuddet gælder resten af indeværende uge.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Østerbro Stadion!

17. juli 2023 kl. 11:25 af Rasmus Estrup

I sidste sæson var der i gennemsnit hele 630 AaB’ere på plads på  AaB’s udebaneafsnit, og i den kommende sæson vil AaB-fans komme til at opleve flere nye stadions at være udefan på. AaB vil forsøge at klæde alle medrejsende AaB-fans så godt på som muligt, så vi sammen kan fortsætte den flotte opbakning til AaB på udebane.  

Navn: Østerbro Stadion 
Kapacitet: 4.000 
Kapacitet udebaneafsnit: 1.000 
Placering udebaneafsnit: Indgang ved Spartas klubhus. Portene åbner en time før kampstart. 

Billetpriser: 
Barn (3-15 år): 40,- (+6 kr. billetgebyr) 
Voksen: 75,- (+6 kr billetgebyr) 
Køb din billet her: https://boldbillet.dk/show/event/b93-vs-aab-22-jul-2023 

OBS. B.93 opfordrer alle til at købe billet inden kampen på boldbillet.dk. Det er dog muligt at købe billet på stadion, men kun med MobilePay eller kort. 

Kom gerne i god tid inden kampen, så vi sammen kan sikre, at alle er inde ved kampstart. 

Transport til og fra Østerbro Stadion: 

Fælles: 
ASC arrangerer bustur til favorable priser for både medlemmer og ikke-medlemmer. Deadline for tilmelding er 19/7 kl. 20.00. Læs mere og bestil turen her: https://mentoclub.aabsupportclub.dk/event/bustur-eks-billet-b93-aab-22-juli- 

Der er afgang fra parkeringspladsen bag Complea-tribunen på Aalborg Stadion kl. 06.30 og forventet hjemkomst på Aalborg Portland Park omkring kl. 22.30. 

Kør selv:  
Adresse:  
Østerbro Stadion 
Gunnar Nu Hansens Pl. 7, nr. 7 
2100 København 

Man kan typisk parkere tæt på Østerbro Stadion på Gunnar Nu Hansens Plads eller finde plads på Østerbrogade eller sidegaderne, under hensyntagen til områdets beboere.

Se Københavs Kommunes hjemmeside for nærmere beskrivelser af for eksempel priser og parkeringszoner: https://www.kk.dk/borger/parkering-trafik-og-veje/parkering 

Offentlig transport: 

Metro:  
Trianglen og Vibenshus Runddel. 

Tog:  
S-tog til Østerport, Nordhavn, Svanemøllen og Ryparken (gåafstand ca. 1,3-1,6 km). På Østerport kører der desuden regionaltog og metro.  

Yderligere information om togene findes på dsb.dk.  

Bus: 

  • Bus 1A kører fra Hellerup ad Østerbrogade til Trianglen og videre ad Blegdamsvej mod Nørrebro 
  • Bus 14 kommer fra Ryparken og stopper bl.a. ved Vibenshus Runddel, Nordhavn Station og Trianglen 
  • Bus 23 kommer fra Klampenborg og stopper bl.a. ved Svanemøllen, Poul Henningsens Plads, Nordhavn og Lille Triangel 

Mad og drikke: 
B.93 tilbyder pølser med brød, kolde fadøl og sodavand. 

AaB takker alle for deres opbakning til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Fan-medier:
Presse- og kommunikationschef hos B.93, Claus Vandborg, kan kontaktes på cv@b93.dk 

Tags på denne nyhed

AaB TV: VfB Lübeck-AaB 1-4

17. juli 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 4-1 over VfB Lübeck i opstartens sidste testkamp inden sæsonpremieren på lørdag på udebane mod B.93.

Jakob Ahlmann bragte AaB foran i det sjette minut efter et godt AaB-angreb, hvor Tim Prica lagde bolden til rette for venstrebacken.

Fire minutter senere sparkede Tim Prica et frispark over muren og op i målhjørnet på fornem vis.

Younes Bakiz udbyggede til 3-0 på et godt AaB-opspil efter en halv time.

Otte minutter senere reducerede VfB Lübeck-angriberen Cyrill Akono, inden Kasper Jørgensen fem minutter før pausen sparkede en returbold i nettet fra Younes Bakiz’ frisparksforsøg der ramte stolpen og målmanden, inden den sprang ud til højrebacken.

Trods flere gode muligheder endte anden halvleg uden scoringer, og dermed vandt AaB 4-1.

I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen og få reaktioner fra Younes Bakiz, Tim Prica og cheftræner Oscar Hiljemark.

På grund af tekniske problemer blev de første ti minutter af kampen - og dermed både Jakob Ahlmanns 1-0-scoring og Tim Pricas 2-0-mål - ikke optaget af AaB TV’s kamera. Derfor vises de to første scoringer fra en droneoptagelse samt en privatoptagelse af Rune Mangor Jensen, der i sidste sæson blev kåret til Årets Fan.

'