Træn med AaB gennem AaB+

14. februar 2023 kl. 14:00 af Rasmus Estrup

AaB+ er et nyt træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8 til U/10 nu får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår i foråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan deltage.  

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 min og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I foråret 2023 foregår AaB+ i partnerklubben Aalborg KFUM på fredage mellem kl. 16.30-17.30.

Træningen foregår på følgende 13 fredage: 3. marts, 10. marts, 17. marts, 24. marts, 31. marts, 14. april, 21. april, 28. april, 12. maj, 26. maj, 2. juni, 9. juni og 16. juni. 

Prisen for deltagelse i forårssæsonen 2023 er 999 kr. for hele forløbet. 

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. U/10-træningerne er allerede udsolgt. 

Tilmeld dig AaB+ i U/8 (årgang 2015) her. 

Tilmeld dig AaB+ i U/9 (årgang 2014) her. 

Tags på denne nyhed

Fans byder AaB’s spillerbus velkommen i fanzonen

14. februar 2023 kl. 11:40 af Rasmus Estrup

For at give AaB-spillerne den bedst mulige opbakning til forårssæsonen har Vesttribunen ønsket at tage imod en samlet spillertrup i fanzonen på fredag.

Hele Nordjyllands Hold kører derfor i AaB’s nyfolierede, røde spillerbus fra Hornevej til fanzonen ved Aalborg Portland Park på fredag. Spillerbussen ankommer til fanzonen ca. kl. 17.15, hvor det altså er muligt at tage imod spillerne og ønske god kamp.

Fanzonen åbner allerede kl. 16.30 på fredag, og kampstart følger kl. 19.00. Køb billetter til forårspremieren mod AGF her.

Tags på denne nyhed

BistroNord er ny guldpartner i AaB

14. februar 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB har indgået en guldpartneraftale med den nystartede aalborgensiske kantine- og cateringvirksomhed, BistroNord 

BistroNord, der har til huse i Aalborg Øst, blev startet op i oktober 2022, og overtog 1. december kantinedriften af deres første lokale kantine 

Siden årsskiftet har BistroNord desuden stået for frokostordningen hos AaB’s akademitrænere og administration samt AaB af 1885.  

- Det glæder os meget, at en helt nyopstartet virksomhed som BistroNord allerede er blevet guldpartner i AaB, og efter halvanden måned med dem som frokostleverandør Hornevej har de bevist, at de formår at lave god og varierende mad, der vil være velegnet til mange forskellige arbejdspladser, siger AaB’s administrerende direktør, Thomas Bælum.  

Lars Mouritzen, der er administrerende direktør i BistroNord og tidligere har erfaring fra eksempelvis Papegøjehaven i Aalborg Kongres og Kultur Center, supplerer:  

- Vi er en nystartet virksomhed, der består af dygtige folk med stort lokalkendskab og god erfaring fra flere kantiner og restaurationer i Aalborg. Vores primære fokus er at drifte kantiner i virksomheder og kontorhuse, men vi leverer også kantineservice i form af eksempelvis frokostordninger til virksomheder. 

 - For os er det derfor helt naturligt at teame op med et stort nordjysk flagskib som AaB, og vi håber, at vi gennem AaB’s store brand og netværk kan ud til flere især nordjyske virksomheder, siger Lars Mouritzen.  

Foruden kantinedrift og frokostordninger leverer BistroNord også mad til større events. 

Tags på denne nyhed

Inside Systems bliver guldpartner i AaB

13. februar 2023 kl. 11:00 af Rasmus Estrup

It-virksomheden Inside Systems, som ligger i Aalborg Øst, har øget samarbejdet med Hele Nordjyllands Hold, den tidligere Nordkraften-partner nu er blevet guldpartner i AaB.   

Inside System er en it-virksomhed, som har særligt fokus socialt ansvar, miljø og datasikkerhed og derfor reparerer, genanvender og udleverer brugt it-udstyr til store virksomheder i flere end 80 forskellige lande.   

- Inside Systems er en god samarbejdspartner i AaB, og det glæder os, at vi nu har øget samarbejdet markant med en virksomhed med øje for bæredygtighed og socialt ansvar. I AaB anvender vi blandt andet brugt it-udstyr og køber refurbished-telefoner fra Inside Systems, ligesom vores brugte elektronik sendes ind til Inside Systems, hvor vi ved, at det bliver håndteret den bedste måde rent miljømæssigt og datasikkerhedsmæssigt.     

- den måde giver Inside Systems os en tryghed både omkring datasikkerheden og bæredygtigheden i vores nuværende og tidligere it-udstyr, fordi vi ved, at det hele bliver behandlet efter anerkendte standarder, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.     

Som en del af partnerskabet får Inside Systems en række hospitality-muligheder Aalborg Portland Park i form af eksempelvis VIP-billetter til AaB’s lounger og AaB Pubben.   

- Vi er rigtig glade for vores samarbejde med AaB, og vores medarbejdere elsker at komme ud Aalborg Portland Park. Derudover inviterer vi også udenlandske kunder med i loungerne Aalborg Portland Park, vi er sikre , at de får den bedste oplevelse, når de besøger os, siger administrerende direktør hos Inside Systems, Niclas Rasmussen.   

Inside Systems havde 15 års jubilæum sidste sommer og har i dag 32 fuldtidsansatte kontoret Troensevej i Aalborg Øst.

Tags på denne nyhed

Noshe indskiftet i målrig U/17-remis

12. februar 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold spillede lørdag anden kamp ved en miniturnering i Kroatien mod netop Kroatien.

Anders Noshe startede på bænken, men efter 65 minutter blev den hurtige AaB-spiller sendt på banen, mens Danmark var foran 3-2.

Efter 82 minutter udlignede kroaterne til 3-3, inden Danmark kom tilbage i front med 4-3 efter 87 minutter. I tillægstidstiden udlignede Kroatien til slutresultatet 4-4.

Danmark spiller sidste kamp ved miniturneringen på tirsdag mod Sydkorea.

Kampen i går var Anders Noshes 12 ungdomslandskamp, hvori det er blevet til to scoringer.

Tags på denne nyhed
'