Hiljemark før AaB-FC Fredericia

6. august 2023 kl. 08:24 af Rasmus Estrup

I dag kl. 15.00 kommer FC Fredericia på besøg på Aalborg Portland Park i sæsonens tredje spillerunde. 

Efter to sejre over B.93 og AC Horsens kigger cheftræner Oscar Hiljemark i dette interview frem mod dagens kamp på Aalborg Portland Park. 

Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.00. Der er netop blevet frigivet flere siddepladser på A. Enggaard Tribunen. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel, som efter efterårets første hjemmekamp allerede er sikret en donation på 17.896 kr.

Tags på denne nyhed

Helenius: Vi skal fortsætte med at bygge på

5. august 2023 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

Der lød et euforisk jubelbrøl, da Nicklas Helenius pandede AaB i front to minutter før tid for en uge siden, hvor Hele Nordjyllands Hold takket være angriberens scoring vandt 1-0.

Straks efter målet løb AaB’s nummer ni hen mod banden for at fejre det med fansene.

- Det var det øjeblik, jeg havde ventet på, siden jeg kom tilbage. Jeg har jo scoret for AaB mange gange før, men jeg tror aldrig, jeg har prøvet at score et afgørende mål ned mod Vesttribunen lige før tid, så det var megafedt.

- Jeg føler, at fansene giver mig meget, og jeg har altid følt mig vellidt heroppe. Jeg kan også huske, hvad det gjorde ved mig, da jeg som ung spiller kom op i truppen, og fansene under kampene begyndte at synge min sang. Det gav bare noget energi, og en lyst til at give dem noget tilbage, siger Nicklas Helenius, der i det hele taget var imponeret over opbakningen i sidste weekend.

- Der var en vanvittig god stemning. Det var nærmest overraskende med tanke på, at vi er i NordicBet Ligaen. Men jeg tror, at fansene ligesom os spillere har følelsen af, at vi nu har fået en ny start oven på et mentalt hårdt forår, og nu skal vi stå sammen. For det har vi allesammen brug for, og jeg håber på at se en masse fans på tribunerne igen på søndag, siger angriberen.

- Har en bedre følelse
Han har selv scoret to mål i sæsonens to første kampe. Først et hug i målhjørnet mod B.93, som fansene siden har kåret til månedens mål, og dernæst det sene sejrsmål mod AC Horsens.

- Det betyder meget at score. Det er jo i princippet det, vi angribere er her for. Men jeg tænker mere over følelsen på banen end målene, og jeg har en bedre følelse nu. Jeg synes, vi spiller bedre, og jeg har spillere tæt omkring mig, hvilket passer godt til den type spiller, jeg er nu.

- Jeg vil gerne være involveret i spillet, lægge bolden af og gøre mine medspillere gode. For hvis jeg gør de andre gode, så er der også gode chancer for, at de kan gøre mig god, og det er lykkedes fint i de første to kampe, hvor jeg er kommet til flere chancer. Og det håber jeg, vi kan bygge videre på, for jeg vil gerne bidrage med så mange mål som muligt, siger Nicklas Helenius. 

- Bliver en anden opgave
Han og resten af Hele Nordjyllands Hold er kommet fra land med to sejre i de to første kampe.

- Det er sindssygt vigtigt, at vi er kommet godt fra start, for mentalt er det noget helt andet i NordicBet Ligaen end i 3F Superligaen, men jeg synes, vi har gjort det godt indtil videre. Selvom der gik lang tid, før vi fik scoret mod AC Horsens, så var spillet godt, og vi holdt fast i vores koncept hele vejen igennem. Det beviser, at vi er klar til den opgave, der venter os, og nu skal vi fortsætte med at bygge videre på det, vi har gang i, siger Nicklas Helenius, der jagter tredje sejr i træk, når FC Fredericia søndag kl. 15.00 gæster Aalborg Portland Park.

- Det bliver en anden opgave end senest. Som jeg husker FC Fredericia, så er de gode på bolden og vil gerne spille fodbold, men kan vi igen få vores offensive spil og vores presspil til at køre, så bliver det også godt på søndag, siger Nicklas Helenius.

Du kan i forsalg købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk. Her kan du også gøre som flere end 4.700 andre og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement til Aalborg Portland Park.

Dørene i morgen åbner kl. 13.30, og der er aktiviteter i fanzonen fra kl. 12.30.

Tags på denne nyhed

Undgå kø ved billethusene - køb billet online

4. august 2023 kl. 14:52 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 15.00 tager AaB imod FC Fredericia på Aalborg Portland Park, og alle opfordres til at købe billetter til kampen online på www.billet.aabsport.dk. 

I denne uge er der nemlig blevet solgt mange sæsonkort, som skal afhentes i billethusene på søndag, og derfor forventes der kø til billethuset søndag.

Af samme årsag åbner billethusene kl. 13.00 på søndag, så kom gerne i god tid, hvis du skal hente dit nye sæsonkort på søndag. 

Fanzonen uden for Aalborg Portland Park åbner allerede kl. 12.30, og frem til kampstart vil der være børnevenlige aktiviteter, som eksempelvis Goal Station, fodbolddart og ansigtsmaling. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Akademiet er klar til en ny sæson

4. august 2023 kl. 10:22 af Rasmus Estrup

AaB Akademiet står på foran sæsonpremieren i både U/19 Ligaen og U/17 Ligaen, når Esbjerg fB kommer på besøg på Hornevej på tirsdag kl. 12.00. 

Op til sæsonens første ligakampe kan du i dette indslag fra AaB TV høre lidt om forventingen til den forestående sæson i både U/19 Ligaen og U/17 Ligaen. 

Hør fra U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen, U/19 Ligaspiller Oscar Meedom, U/17 Ligatræner Theis Larsen og U/17 Ligaspiller Benjamin Pihl Jørgensen. 

Tags på denne nyhed

Tilmelding til AaB+ for efteråret

4. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB+ er et træningskoncept, hvorigennem nordjyske børn fra U/8 til U/10 får mulighed for at få ekstra træning i AaB-regi. Selve træningerne foregår i efteråret 2023 hos partnerklubben Aalborg KFUM, men børn fra samtlige af AaB's nordjyske partnerklubber kan deltage.

AaB+ har fokus på udvikling af børnenes motoriske og tekniske færdigheder. Træningerne vil have en varighed af 60 min og varetages af trænere fra AaB.

AaB inddeler som udgangspunkt træningsgrupperne efter årgange, så U/8-spillerne træner i én gruppe, U/9-spillerne i en anden gruppe og U/10-spillerne i en tredje gruppe. AaB forbeholder sig dog retten til at justere træningsgrupperne for bedst muligt at sikre, at alle børn udfordres på et passende niveau og sikres den bedst mulige oplevelse.

I efteråret 2023 foregår AaB+ i partnerklubben Aalborg KFUM på fredage mellem kl. 16.30-17.30.

Træningen foregår på følgende 13 fredage: 1. september, 8. september, 15. september, 22. september, 29. september, 6. oktober, 13. oktober, 27. oktober, 3. november, 10. november, 17. november, 24. november og 1. december.

Prisen for deltagelse i efterårssæsonen 2023 er 999 kr. for hele forløbet. 

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle spørgsmål vedrørende AaB+ træning samt tilmelding bedes rettes til Steen Ammundsen på sa@aab-as.dk.

Tilmelding U/8

Tilmelding U/9

Tilmelding U/10

Tags på denne nyhed
'