AaB TV: Seks tidligere AaB-mål i Hobro

23. august 2023 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

Udebaneafsnittet er udsolgt til morgen, hvor AaB kl. 19.00 møder Hobro I.K. på udebane i sjette runde af NordicBet Ligaen. Det er første gang siden 2019, at AaB gæster DS Arena i en gældende kamp. 

Inden udekampen i morgen kan du i denne video få et gensyn med seks af AaB's tidligere scoringer på DS Arena. 

Se blandt andet et sent sejrsmål af Kasper Risgård i 2015, flotte scoringer af Tom van Weert og Lucas Andersen fra 5-0-sejren i 2018 samt de to AaB-kasser fra 2-0-sejren i vores seneste besøg i Hobro. 

Har du ikke nået at få billet til udebaneafsnittet i morgen, kan du følge kampen på Viaplay. 

Tags på denne nyhed

Billetsalget er i gang til AaB-HB Køge

23. august 2023 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

Fra mandag morgen har AaB's billetabonnenter haft 48 timers førsteret til billetter til AaB's kamp mod HB Køge fredag 22. september kl. 19.00 på Aalborg Portland Park. 

Nu er de 48 timers førsteret ovre, og billetsalget er derfor åbent for alle interesserede til kampen.

Køb billetter på www.billet.aabsport.dk.

www.billet.aabsport.dk kan du også købe billetter til AaB's næste hjemmekamp, der spilles på søndag kl. 15.00 mod Hillerød Fodbold.  

Tags på denne nyhed

AaB og Noshe indgår aftale til 2026

22. august 2023 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Anders Noshe kom til AaB Akademiet som 12-årig og havde forinden spillet i partnerklubberne Gug Boldklub og Aalborg Chang. 20. marts 2022 blev den hurtige kantspiller AaB’s yngste Superligadebutant nogensinde og den fjerdeyngste debutant i klubbens historie. 

Nu har AaB indgået en aftale med den 17-årige akademispiller indtil sommeren 2026. 

- Anders er en meget talentfuld spiller med et stort potentiale og en imponerende fart. Han knokler igennem på træningsbanen, og det glæder os, at vi endnu en gang kan belønne et af de lovende talenter på AaB Akademiet med en længere aftale, siger AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier.

- Udviklingen af egne talenter på AaB Akademiet er afgørende for vores klub, og Anders har sammen med andre akademispillere trænet med førsteholdet i sæsonopstarten, hvor han har gjort en god figur. Han fortsætter nu som en del af den transitionsgruppe med akademispillere, der også jævnligt træner med førsteholdet og følges tæt af transitionstræner Rasmus Würtz. På den måde skal vi sammen sørge for, at han tager de næste skridt i sin udvikling over de næste år, siger Ole Jan Kappmeier. 

Tidligere på sommeren har akademispillerne Sebastian Otoa og Mads Bomholt også indgået længere aftaler med AaB, og akademichef Jacob Larsen glæder sig over, at Anders Noshe bliver den tredje i rækken denne sommer.

- Anders er et kæmpestort talent, der har gennemgået en stor udvikling på AaB Akademiet, siden han kom hertil som 12-årig. Det skal der også lyde en stor ros til hans forskellige akademitrænere for. Anders besidder nogle fantastiske spidskompetencer med sin acceleration og topfart. Samtidig kan han bare blive ved og ved, og det er sjældent, at man ser spillere med sådan en fysisk pakke.

- I forhold til vores strategi om at føre egne akademispillere op til vores førstehold, er det enormt positivt, at Anders kan fortsætte sin udvikling hos os. Vi har den seneste tid haft meget fokus på transitionen i overgangen fra ungdomsspiller til førsteholdet, og vi føler, at vi gennem vores transitionsarbejde er godt klædt på til at kunne forløse Anders' potentiale i den henseende, men det kræver, at der fortsat bliver arbejdet hårdt og lagt på hver eneste dag, siger Jacob Larsen. 

Anders Noshe er indtil videre noteret for en officiel kamp for AaB, mens det på landsholdsplan er blevet til 14 ungdomslandskampe og tre scoringer for Danmark.

AaB spiller i klubdragten i Hobro

22. august 2023 kl. 11:48 af Rasmus Estrup

Torsdag aften kl. 19.00 gæster AaB DS Arena og Hobro I.K. i sjette runde af NordicBet Ligaen, og når AaB-spillerne træder på banen vil det være iført den rød-hvide kludbragt fra Macron.

Hver gang det er muligt, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt, som i denne sæson er en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”. Sangen blev introduceret af AaB's fanscene i 2019 og er siden da blevet sunget før kickoff til hver hjemmekamp.

Som reference til “Som Ramt af Lynet” tager klubdragtens rød-hvide striber i denne sæson form af lyn, hvilket også giver klubdragten et mere dynamisk udtryk.

Klubtrøjen er ligesom både andentrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og dragterne er både designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna.  

Spillersættene, som er i samme høje kvalitet som altid, er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk.

Flere end 1.000 AaB-fans har allerede billet til torsdagens udebaneafsnit, og har man ikke mulighed for være på DS Arena torsdag aften, kan kampen ses på Viaplay.

Tags på denne nyhed

Flere end 1.000 AaB-fans klar til torsdag

22. august 2023 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

Torsdag aften kl. 19.00 spiller AaB på udebane mod Hobro I.K. i sjette runde af NordicBet Ligaen, og allerede nu har flere end 1.000 AaB-fans billetter til kampen. 

Helt præcist 1.067 AaB-fans har i skrivende stund billet udebaneafsnittet, hvor der er plads til 1.300 AaB-tilhængere. 

Du kan stadig nu at købe billetter til torsdagens udebaneafsnit på https://shop.hikfodbold.dk/kampe_2023_2024/hob_aab

Klik her og læs mere om mulighederne for at støtte AaB torsdag aften. 

Hobro I.K. oplyser, at det ikke er tilladt at udvise synlige kendetegn til gæstende hold i hjemmeholdets sektioner. Herunder eksempelvis trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende. 

Tags på denne nyhed
'