Hiljemark om opgøret mod Lyngby Boldklub

30. april 2023 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

I dag kl. 14.00 danner Aalborg Portland Park ramme om den vigtige 3F Superligaduel mellem AaB og Lyngby Boldklub. Gør som flere end 9.000 andre og køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

I dette interview sætter cheftræner Oscar Hiljemark ord på dagens kamp mod Lyngby Boldklub, som den svenske cheftræner glæder sig meget til. 

Fanzonen i dag åbner kl. 11.30, og en time senere åbner dørene til Aalborg Portland Park samt billethusene.

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. 

Tags på denne nyhed

9.000 har billet til i morgen

29. april 2023 kl. 21:44 af Rasmus Estrup

AaB tager i morgen imod Lyngby Boldklub i 27. spillerunde af 3F Superligaen, og på nuværende tidspunkt har flere end 9.000 fans sikret sig billet til kampen. Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk.

Her kan du også finde billetter til AaB's kommende kampe mod Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen på torsdag og 3F Superligakampen næste søndag mod AC Horsens. 

Udefans skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Kampstart i morgen er kl. 14.00 og fanzonen åbner kl. 11.30. Dørene til Aalborg Portland Park åbnes kl. 12.30, hvor også billethusene åbner. 

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. Køb billetter til kampen i morgen på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Sæsonens tre træffere mod Lyngby Boldklub

29. april 2023 kl. 15:13 af Rasmus Estrup

I morgen kommer Lyngby Boldklub på besøg på Aalborg Portland Park, og du kan gøre om flere end 8.700 andre fans og sikre dig billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Sæsonens to tidligere opgør mod Lyngby Boldklub har givet en sejr og en uafgjort, og i videoen øverst kan du få en gensyn med de tre AaB-scoringer fra kampene. 

Allan Sousa udlignede til slutresultatet 1-1, da Lyngby Boldklub senest gæstede Aalborg Portland Park, mens Younes Bakiz stod for de to scoringer i 2-0-udesejren på Lyngby Stadion. 

Kampstart i morgen er kl. 14.00, og både dørene til Aalborg Portland Park samt billethusene åbner kl. 12.30. En time tidligere begynder aktiviteterne i fanzonen. 

Køb billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dkAaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. 

Tags på denne nyhed

Højholt: Vi skal være skarpere i begge ender

29. april 2023 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

Efter tre uafgjorte udekampe i træk mod FC Midtjylland og i to tilfælde Silkeborg I.F. vender AaB søndag hjem til Aalborg Portland Park i den første af tre vigtige hjemmekampe på otte dage.

I morgen gæster Lyngby Boldklub Aalborg Portland Park kl. 14.00 i 27. spillerunde af 3F Superligaen, og søndagens modstander ligger inden kampen lige foran AaB i tabellen, mens AaB efter fredagens 3F Superligakamp har syv point op til AC Horsens over stregen.

- Det bliver en afgørende kamp. Lyngby har et point mere end os, og vi går begge efter at indhente AC Horsens, så kampen i morgen har afgørende betydning. Vi går 100 procent efter at vinde, og jeg er også sikker på, at vi tager sejren, siger Malthe Højholt.

- Når man spiller godt flere kampe i træk, så kommer sejrene også på et tidspunkt. Nu har vi haft tre udekampe i træk med gode præstationer, så jeg tror på, at vi gør det, der skal til for at vinde kampen, siger midtbanespilleren.

Efter en udekamp mod Silkeborg I.F. i seneste runde, spillede AaB tirsdag pokalkamp i Silkeborg. Nu venter tre hjemmekampe på Aalborg Portland Park mod henholdsvis Lyngby Boldklub i 3F Superligaen i morgen, Silkeborg I.F. i pokalsemifinalen på torsdag og AC Horsens i 3F Superligaen næste søndag.

Men særligt i et tæt program, er det vigtigt at tage en kamp ad gangen og ikke tænke tre kampe frem, forklarer Malthe Højholt. 

- Det gælder om at få lukket den ene kamp ned så hurtigt som muligt, få evalueret på den og så kan man kigge frem mod næste kamp. Pokalkampen i tirsdags lukkede vi ned samme aften, og så har der været fuld fokus på Lyngby-kampen lige siden, siger Malthe Højholt og kigger på, hvad der skal leveres på søndag for at sikre sejren.

- Vi skal blive mere skarpe foran mål og i vores efter felt, og så skal vi være stærkere til at stå imod defensive dødbolde. Er vi det, og præsterer vi ellers, som vi har gjort på det seneste, så er jeg sikker på, at vi vinder, siger Malthe Højholt.

Han og holdkammeraterne er søndag tilbage på Aalborg Portland Park nogle udekampe med solid opbakning, og midtbanespilleren glæder sig til igen at mærke opbakningen fra alle fire tribuner.

- Jeg håber, vi ser så mange fans som overhovedet muligt på stadion, og at de kan være med til at hjælpe os til spille en god kamp og slå Lyngby, slutter AaB’s nummer 14.

Fanzonen i morgen åbner kl. 11.30, og kampstart følger kl. 14.00. Du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan sikre dig billetter til AaB’s kommende kampe mod Silkeborg I.F., AC Horsens og FC Midtjylland.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Lyngby Boldklub?

28. april 2023 kl. 09:42 af Rasmus Estrup

- søndagskampen er 61. 3F Superligakamp mellem AaB og Lyngby Boldklub? Statistikken siger 26 sejre til AaB, 17 uafgjorte og 17 nederlag samt en målscore på 98-66 set med AaB’s øjne.

- AaB er ubesejret i de seneste syv 3F Superligahjemmekamp mod Lyngby Boldklub, hvoraf seks endte med en sejr til AaB? Tillige er det lykkedes AaB at holde nullet i fire af kampene.

- seneste nederlag på Aalborg Portland Park mod Lyngby Boldklub var i september 2011? I alt har AaB blot tabt fem af de 30 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park.

- det er lykkedes AaB at få point i de seneste syv indbyrdes 3F Superligaopgør mod Lyngby Boldklub med fire sejre og tre uafgjorte?

- Younes Bakiz scorede begge AaB's mål i de to holds seneste møde, der endte med en AaB-udesejr på 2-0 i oktober 2022?

- Allan Sousa har været involveret i scoringer i sine fire seneste 3F Superligakampe med tre mål og en assist? Hvis han enten scorer eller assisterer på søndag, vil han være den første AaB'er til at gøre det i fem kampe i streg, siden Thomas Enevoldsen præsterede det i december 2015?

- AaB og Lyngby Boldklub ikke har spillet en målløs kamp på Aalborg Portland Park siden april 1997? I alt er blot fem af de 60 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub endt uden scoringer.

- Lyngby Boldklub med 13 mål på dødbolde i denne sæson er det mest scorende hold på dødbolde i hele 3F Superligaen?

- ud af de 60 tidligere 3F Superligakampe mod Lyngby Boldklub har AaB scoret først i 27 tilfælde, hvilket har resulteret i 21 sejre, fire uafgjorte og kun to nederlag? Omvendt har Lyngby Boldklub scoret kampens første mål i 28 tilfælde, hvilket har givet AaB fem sejre, otte uafgjorte og 15 nederlag.

- AaB hidtil har scoret 98 mål mod Lyngby Boldklub i 3F Superligaen og dermed med to scoringer på søndag vil passere 100 mål mod de kongeblå? Topscorerværdigheden deles af tre spillere med hver seks mål – Indrek Zelinski, Søren Frederiksen og Peter Rasmussen – hvorimod Lucas Andersen er topscoreren i den aktuelle trup med tre scoringer.

- foruden Lucas Andersen (3 mål) og Younes Bakiz (2) har også Iver Fossum (2), Allan Sousa (1), Jakob Ahlmann (1) og Nicklas Helenius (1) tidligere scoret 3F Superligamål for AaB mod Lyngby Boldklub?

- Louka Prip er den eneste spiller set over begge mandskaber, der har fået spilletid i samtlige 26 kampe i denne sæson?

- AaB har fået et point i hver af de to seneste 3F Superligakampe mod henholdsvis FC Midtjylland og Silkeborg I.F.? Hvis det for tredje kamp i træk bliver uafgjort, vil det være første gang siden november 2018, at AaB spiller uafgjort i tre 3F Superligakampe i træk.

- AaB er ubesejret i 3F Superligaen på datoen 30. april, hvor det er blevet til fem sejre og en uafgjort? Seneste kamp på denne dato var i 2021, hvor modstanderen i Aalborg var netop Lyngby Boldklub, der blev sendt hjem med et nederlag på 4-0.

- dommer Morten Krogh tidligere har dømt 17 3F Superligakampe med deltagelse af AaB, hvoraf syv har været på Aalborg Portland Park? De syv foreløbige kampe er endt med fem nederlag, to pointdelinger og ingen sejre til AaB.

- Andreas Bjelland er i karantæne for gæsterne på søndag, mens AaB ikke er ramt af karantæner til kampen?

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2023 går ubeskåret til Café Parasollen i Aalborg, som efter forårets første fire hjemmekampe allerede er sikret en donation på 61.034 kr. Køb billetter til kampen på søndag på www.billet.aabsport.dk. 

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed
'