1. november 2022 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

AaB Fanshop i foyeren på Aalborg Portland Park har altid åbent på kampdage, men frem mod jul vil AaB Fanshop også holde åbent hver onsdag fra kl. 14.00 til 17.30.

Dermed har du mulighed for at købe alt fra spillertøj til huer og julesweatere, og du kan således sikre dig de bedste AaB-julegaver til en rigtig AaB-fan.

Er man selv i tvivl om størrelser og lignende, kan man naturligvis også bruge åbningstiden til at prøve tøjet, så man kan tilføje AaB-spillertrøjer og merchandise til sin egen ønskeseddel.

Første åbningsdag er i morgen 2. november og der vil som nævnt være åbent hver onsdag til og med 21. december.

Halstørklædedag på Aalborg Portland Park

31. oktober 2022 kl. 11:30 af Rasmus Estrup

AaB spiller søndag kl. 14.00 årets sidste hjemmekamp, når Silkeborg I.F. gæster Aalborg Portland Park. Køb billetter til kampen her.

Flere end 9.500 fans har allerede billetter til kampen, og alle fans opfordres til at tage et AaB-halstørklæde på til opgøret, da der på søndag er Halstørklædedag på Aalborg Portland Park.

I den forbindelse kan du også købe halstørklæder til blot 99 kr. i AaB Fanshop i fanzonen og foyeren på søndag.

Gratis øl/vand til alle sæsonkortholdere
Fanzonen åbner kl. 11.30, og alle sæsonkortholdere får som tak for støtten gennem hele året en gratis øl/sodavand i fanzonen af AaB og Royal Unibrew. Ved udleveringen får de 1.000 første sæsonkortholdere også en ekstra gave som tak for støtten.

Den gratis øl eller sodavand udleveres udelukkende fra den særskilte Royal Unibrew-ølbod i fanzonen. For at få den gratis øl/sodavand, kræves det, at man som sæsonkortholder har downloadet og oprettet en profil på AaB’s app, da den gratis drikkevare skal indløses via en voucher i appen. Profilen skal være oprettet senest lørdag kl. 12.00.

Alle sæsonkortholdere kontaktes på mail i denne uge for nærmere detaljer. Modtager man ikke en mail inden onsdag, bedes man tjekke, om kontaktoplysningerne til ens sæsonkort er opdateret.

U/19 Liganederlag mod Randers Freja FC

31. oktober 2022 kl. 09:19 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligahold var det eneste af AaB Akademiets tre ældste årgange, der havde ligakamp i weekenden, og det endte desværre med et hjemmebanenederlag på 3-2 mod Randers Freja FC.

Gæsterne kom foran allerede i kampens fjerde minut, og ti minutter senere udbyggede Randers Freja FC også fortjent til 2-0.

I første halvleg foregik kampen mest på gæsternes præmisser, men efter pausen satte AaB sig på spillet. Det førte også store chancer med sig, men mulighederne blev ikke grebet, og i stedet slog Randers Freja FC til midt i anden halvleg med 3-0-målet.

Blot tre minutter senere headede Oscar Meedom bolden i nettet 3-1 på et oplæg fra Annas Al Hardan, og fem minutter før tid var Oscar Meedom på pletten igen med endnu et hovedstødsmål. Denne gang stod Mads Bomholdt for assisten.

AaB kom dog ikke tættere på at fuldende comebacket, og dermed endte det med et nederlag på 3-2.

AaB ligger nu på 14. pladsen i U/19 Ligaen og spiller igen på lørdag på udebane mod Sønderjyske.

AaB TV: Brøndby I.F.-AaB 3-2

31. oktober 2022 kl. 06:45 af Rasmus Estrup

Trods en god præstation i det meste af kampen tabte AaB i går 3-2 på udebane til Brøndby I.F., der snuppede sejren med et mål i tillægstiden.

Hjemmeholdet fik klart den bedste start på kampen, da Jens Martin Gammelby i det andet minut headede Brøndby I.F. på 1-0.

Føringen blev fordoblet blot ti minutter senere, da en opspilsfejl fra AaB-defensiven førte til en friløber til Anis Slimane, som sparkede kuglen i mål til 2-0 via indersiden af fjerneste stolpe.

Herfra kom AaB bedre med i kampen, og Younes Bakiz havde blandt andet et par forsøg, ligesom Andreas Poulsen kæmpede sig frem til en stor chance til sig selv og Marco Ramkilde.

Kort inden pausen lykkedes det så Younes Bakiz at reducere til 2-1, da han driblede på tværs af feltet og sparkede læderet fladt i nettet.

AaB fortsatte de lovende takter efter pausen, og Marco Ramkilde havde blandt andet en stor omstillingschance, inden Younes Bakiz i 64. minut gjorde det til 2-2 på oplæg fra netop Marco Ramkilde.

Brøndby I.F. vandt dog kampen 3-2, da Oscar Schwartau i tillægstiden scorede sejrsmålet efter et langt indkast i AaB-feltet.

Et sammendrag af kampen kan ses i videoen øverst.