Køb årets julesweatere på AaB Shoppen

1. december 2022 kl. 08:10 af Rasmus Estrup

Julemåneden er nu i gang, og på AaB Shoppen er der masser af fine julesager. Så har du endnu ikke fået købt alt dit julepynt eller din julesweater, kan du roligt tjekke www.aabshoppen.dk ud med det samme. Her finder du blandt andet årets to julesweatere.

Den ene julesweater er blå med motiver af Aalborg Portland Park, Theodor og AaB’s logo samt teksten “Forza de røde”.

Den anden julesweater er rød og hvid med motiver af snefnug og AaB’s logo.

I år kan du også købe en AaB-chokoladejulekalender med 24 låger med lækker chokolade fra Aalborg Chokoladen, juleklistermærker med AaB-motiver til vinduerne samt et AaB-kalenderlys, en AaB-nissehue og AaB-julekugler. 

Klik her og besøg AaB Shoppen.

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB på teambuilding

30. november 2022 kl. 13:05 af Rasmus Estrup

I sidste uge var AaB's spillertrup på to dages teambuilding i Uhrehøje ved Farsø. 

Her skulle de blandt andet bygge og overnatte i deres egen camp, ligesom de blev udfordret med diverse højdeøvelser og samarbejdsøvelser, inden teambuildingturen tog dem forbi et faldskærmstårn og et spring i Limfjorden fra Kulturbroen.

Se AaB TV's indslag fra turen og hør fra Lucas Andersen, Lars Kramer og præstationspsykologisk konsulent, Martin Langagergaard.  

 

Julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank i morgen

30. november 2022 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Flere AaB-spillere gæster i morgen Arbejdernes Landsbanks filial i Vingårdsgade, hvor alle AaB-fans er inviteret til julehygge fra kl. 16.00 til kl. 18.00.

Her byder AaB og klubbens hovedpartner Arbejdernes Landsbank blandt andet på æbleskiver og gløgg, og de første 100 børn, der kommer i selskab med en voksen, får en gratis AaB-chokoladejulekalender. 

Derudover vil det naturligvis være muligt at få autografer af AaB-spillerne, ligesom Theodor også kigger forbi og ønsker glædelig jul. 

I morgen kan du også deltage i en konkurrence om billetter til årets første hjemmekamp i 2023 mod AGF. 

Vi glæder os til at se jer hos Arbejdernes Landsbank, Vingårdsgade 9, 9000 Aalborg i morgen fra kl. 16.00 til 18.00. 

Tags på denne nyhed

AaB A/S går i realitetsforhandlinger med potentiel europæisk investor

29. november 2022 kl. 14:34 af Brian Andersen

Disse sonderinger er forløbet positivt, hvorfor der nu indledes realitetsforhandlinger parterne imellem.

Der er mellem parterne fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres.

Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

AaB kan samtidig oplyse, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne med en potentiel ny investor pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022. 

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Besøg AaB Fanshop onsdag

29. november 2022 kl. 11:02 af Rasmus Estrup

Hver onsdag frem mod juleaften er AaB Fanshop på Aalborg Portland Park åben fra kl. 14.00 til 17.30.

Dette gælder naturligvis også i morgen, hvor du kan besøge AaB Fanshop og finde de helt rigtige AaB-julegaver eller prøve AaB's merchandise og spillertøj, så du får ønsket dig de helt rigtige størrelser. 

AaB Fanshop vil være åben hver onsdag til og med 21. december, og du kan selvfølgelig også altid handle online på www.aabshoppen.dk

Tags på denne nyhed
'