Julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank i morgen

30. november 2022 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

Flere AaB-spillere gæster i morgen Arbejdernes Landsbanks filial i Vingårdsgade, hvor alle AaB-fans er inviteret til julehygge fra kl. 16.00 til kl. 18.00.

Her byder AaB og klubbens hovedpartner Arbejdernes Landsbank blandt andet på æbleskiver og gløgg, og de første 100 børn, der kommer i selskab med en voksen, får en gratis AaB-chokoladejulekalender. 

Derudover vil det naturligvis være muligt at få autografer af AaB-spillerne, ligesom Theodor også kigger forbi og ønsker glædelig jul. 

I morgen kan du også deltage i en konkurrence om billetter til årets første hjemmekamp i 2023 mod AGF. 

Vi glæder os til at se jer hos Arbejdernes Landsbank, Vingårdsgade 9, 9000 Aalborg i morgen fra kl. 16.00 til 18.00. 

Tags på denne nyhed

AaB A/S går i realitetsforhandlinger med potentiel europæisk investor

29. november 2022 kl. 14:34 af Brian Andersen

Disse sonderinger er forløbet positivt, hvorfor der nu indledes realitetsforhandlinger parterne imellem.

Der er mellem parterne fuldstændig enighed og afklaring omkring, at klubidentitet, herunder eksempelvis navn og logo etc. ikke ændres.

Det er hensigten at opnå en aftale, hvor den potentielle investor tilfører kapital samtidig med, at den nuværende kreds af storaktionærer og øvrige aktionærer fortsat er en del af klubben.

AaB har ikke yderligere kommentarer til emnet, før parterne opnår enighed om en aftale, eller at forhandlingerne afbrydes.

AaB kan samtidig oplyse, at der sideløbende med og i tillæg til forhandlingerne med en potentiel ny investor pågår forhandlinger med AaB’s eksisterende storaktionærer om en kapitaltilførsel, som forventes tilendebragt senest med udgangen af 2022. 

Venlig hilsen
Aalborg Boldspilklub A/S
Thomas Bælum
Administrerende direktør

Tags på denne nyhed

Besøg AaB Fanshop onsdag

29. november 2022 kl. 11:02 af Rasmus Estrup

Hver onsdag frem mod juleaften er AaB Fanshop på Aalborg Portland Park åben fra kl. 14.00 til 17.30.

Dette gælder naturligvis også i morgen, hvor du kan besøge AaB Fanshop og finde de helt rigtige AaB-julegaver eller prøve AaB's merchandise og spillertøj, så du får ønsket dig de helt rigtige størrelser. 

AaB Fanshop vil være åben hver onsdag til og med 21. december, og du kan selvfølgelig også altid handle online på www.aabshoppen.dk

Tags på denne nyhed

Besøg Kunsten gratis med et AaB-sæsonkort

28. november 2022 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Som tak for opbakningen gennem hele året har alle AaB's sæsonkortholdere fået tilbudt en oplevelsespakke med gratis entré til andre kulturinstitutioner i Nordjylland, og i denne uge er der gratis entré til Kunsten i Aalborg. 

Alle der ved indgangen kan fremvise et aktivt sæsonkort til Aalborg Portland Park, kan således komme gratis i Kunsten efter kl. 16.00 fra i morgen, tirsdag 29. november, til og med søndag 4. december. Find Kunstens åbningstider her.  

De øvrige kulturinstitutioner, som AaB er gået sammen med for at lave gratis aktiviteter for klubbens sæsonkortholdere i november, december og januar, er Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium. 

Oplevelsespakken til AaB’s sæsonkortholdere indebærer: 

  • Gratis adgang til Kunsten efter kl. 16.00 i uge 48 (29. november-4. december) 
  • Gratis adgang til Nordsøen Oceanarium enten søndag 4. december, søndag 11. december, søndag 15. januar eller søndag 22. januar. 
  • Gratis adgang til Aalborg Zoo enten lørdag 14. januar eller lørdag 28. januar.  

Derudover inviteres alle AaB’s sæsonkortholdere gratis til AaB’s preseason-arrangement i Aalborg Kongres og Kultur Center tirsdag 14. februar. Nærmere info om dette følger senere.  

Tags på denne nyhed

U/15 Ligaholdet på fjerdeplads med sejr

28. november 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

U/15 Ligaen: AC Horsens-AaB 3-4

Mens både U/19 Ligaholdet og U/17 Ligaholdet i forvejen havde afsluttet efterårssæsonen, spillede AaB’s U/15 Ligamandskab i weekenden årets sidste kamp på udebane mod AC Horsens. En kamp, der blev vundet med 4-3.

AaB kom på tavlen efter 11 minutter, da Christian Tcacenco bragte gæsterne på 1-0, men i løbet af opgørets følgende ti minutter havde hjemmeholdet med to kasser bragt sig på 2-1.

Efter 24 minutter udlignede Jimmy Bihame Rukara til pausestillingen 2-2, og i anden halvleg fik en af AC Horsens-spillerne en knæskade, der førte til et længere spilstop. 

Efter 72 minutter sendte Alvar August Jensen AaB i front med 3-2, og seks minutter senere scorede Christian Tcacenco sit andet mål i kampen til 4-2.

I tillægstiden reducerede hjemmeholdet til slutresultatet 4-3.

- Først og fremmest ønsker vi god bedring til AC Horsens-spilleren. Kigger vi så på selve kampe, så kom vi godt fra start, og gjorde det fint mod hjemmeholdets direkte spil. Vi var overordnet i kontrol og er også godt tilfredse med, hvordan vi lykkedes med at holde på bolden og skabe chancer, siger U/15 Ligatræneren Dennis Deleuran.

- Med fire sejre i de sidste fire kampe går vi på vinterpausen med en god fornemmelse, og det betyder også, at vi glæder os endnu mere til at komme i gang igen, siger Dennis Deleuran.

Med sejren overvintrer U/15 Ligaholdet på fjerdepladsen. Første ligakamp i 2023 spilles lørdag 25. februar på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed
'