3F Tribunen er udsolgt til i morgen

5. november 2022 kl. 19:17 af Rasmus Estrup

3F Tribunens afsnit for AaB-fans er udsolgt til årets sidste kamp på Aalborg Portland Park, der spilles i morgen kl. 14.00 mod Silkeborg I.F. 

Dermed er der kun siddepladser tilbage på Complea Tribunen, som er blot 50 pladser fra også at være udsolgt. Derudover er det også stadig muligt at købe ståpladser til Vesttribunen.

Ønsker du at købe billet til kampen, kan du gøre det nu på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park i morgen fra kl. 12.30, såfremt der ikke er udsolgt. 

Tilhængere af Silkeborg I.F. skal købe billet til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Fanzonen åbner allerede kl. 11.30 i morgen, og alle fans opfordres til at bære et AaB-halstørklæde i anledning af Halstørklædedag, så Aalborg Portland Park kan blive prydet i rød-hvide farver til årets sidste hjemmekamp.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Seneste hjemmebanesejr over Silkeborg I.F.

5. november 2022 kl. 12:34 af Rasmus Estrup

I morgen gælder det årets sidste hjemmekamp, når Silkeborg I.F. kl. 14.00 gæster Aalborg Portland Park. Du kan gøre ligesom flere end 10.500 andre og købe billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Inden kampen i morgen kan du få et gensyn med vores seneste hjemmesejr over søndagens gæster. Det var en 3-1-sejr, der blev sikret efter to scoringer af Tom van Weert og et mål af Mikkel Kaufmann. 

Køb billet til søndagskampen her. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til årets sidste kampe!

5. november 2022 kl. 09:09 af Rasmus Estrup

Læs praktiske informationer om, hvordan du kan være med til at støtte AaB til årets sidste to udekampe:  

Middelfart Boldklub–AaB, 9. november kl. 13.30: 
Navn: Middelfart Stadion 
Kapacitet: 4.000 

Billetpriser: 
Alm. billet: 60 kr. (+8 kr. i billetgebyr) 
Børn t.o.m. 17 år: gratis (Legitimation skal forevises ved indgangen) 
Pensionistbillet: 35 kr. (+4,5 kr. i billetgebyr) (Legitimation skal forevises ved indgangen 

Bemærk at der kun sælges én billettype til opgøret, men at der vil være et område hvor AaB-fans kan samles for at skabe stemning. 

Køb din billet på https://boldbillet.dk/show/event/middelfart-vs-aab-9-nov-2022 

Transport til og fra Middelfart 

Fælles:  
Der vil til kampen ikke være arrangeret fælles transport. 

På egen hånd: 
Adresse: Adlerhusvej 3, 5500 Middelfart 

 

FC Nordsjælland-AaB, 13. november kl. 18.00: 
Navn: Right to Dream Park 
Kapacitet: 10.300 
Placering udebaneafsnit: B-tribunen 
Indgang: Indgang 2. Både indgang og boder åbner én time før kampstart. 

Billetpriser i forsalg: 
u/8 år: Gratis 
u/16 år: 50 ,- 
Voksen: 110 ,- 

Billetpriser på kampdag: 
u/8 år: Gratis 
u/16 år: 70 ,- 
Voksen: 130 ,- 

Køb billet her: http://billet.fcn.dk/ 

Transport til og fra Right to Dream Park: 

Fælles: 
ASC arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Læs mere og bestil turen her.

Kør selv:  
Adresse: Right to Dream Park, Idrætsvænget 2, 3520 Farum 

Parkering:  
Skiltningen i Farum henleder til kørsel via Paltholmvej til den store grusparkeringsplads ca. 50 m fra stadion. 

Ønsker man at benytte parkeringspladserne foran Hotel FC Nordsjælland, skal man køre via Ryttergårdsvej til Idrætsvænget. Right to Dream Park ligger på adressen Farum Park 2 (eller på nogle gps’er Idrætsvænget 2).  

AaB takker Jer alle for at støtte til AaB på udebane. 

Ross udtaget til U/19-landskampe mod Tjekkiet

5. november 2022 kl. 07:16 af Rasmus Estrup

18-årige Oliver Ross er udtaget til U/19-landsholdet, der står foran to venskabskampe i San Pedro del Pinatar i Spanien. Begge kampe spilles mod Tjekkiets U/19-landshold. 

Det første opgør spilles 18. november, mens den anden venskabskamp følger 21. november. 

Oliver Ross har inden den forestående tur spillet 13 ungdomslandskampe og scoret fem mål. Alene for U/19-landsholdet lyder statistikken på tre kampe og tre scoringer. 

Tags på denne nyhed

Granli: Skal komme med attitude og energi

4. november 2022 kl. 15:01 af Rasmus Estrup

- Vi vil selvfølgelig gerne slutte godt af på hjemmebane med tre point, og jeg håber, at vi igen ser en masse fans på tribunerne. De giver os energi, og vi vil gerne kunne give dem tre point i vores sidste hjemmekamp. 

Sådan lyder det fra Daniel Granli forud for søndagskampen mod Silkeborg I.F., der er efterårets tredjesidste betydende kamp og årets sidste kamp på Aalborg Portland Park.

Flere end 10.500 fans har købt billetter til kampen, og den norske forsvarsspiller har generelt været imponeret over den opbakning, som AaB-fansene har vist både ude og hjemme.

- Allerede når vi kommer ud til opvarmning, er de i gang med at synge, og det giver os energi fra start. Det er meget imponerende, det de har leveret både på hjemmebane og udebane. Jeg håber, at de fortsætter med det, for det viser, at de bakker op om holdet, og vi har brug for opbakningen i øjeblikket, for der er ingen tvivl om, at vi gerne vil vinde flere kampe, end vi har gjort hidtil, siger Daniel Granli.

En sejr er også ønsket på søndag mod Silkeborg I.F., der i øjeblikket ligger på femtepladsen i 3F Superligaen.

- Silkeborg I.F. er et godt hold, der er dygtige på bolden, så det er vigtigt, at vi er skarpe fra start og holder fokus kampen igennem. Vi har gennem ugen trænet på det, vi tror, bliver vigtigt på søndag, og så skal vi komme energiske ud og få angrebet kampen fra første fløjt.

- Trods nederlag i Brøndby gjorde vi mange ting rigtigt, og vi har især haft fokus den attitude og energi, vi havde. Det er det, vi har brug for lige nu, og folk er meget opsatte på at komme med samme attitude og energi igen. For vi er på rette spor, og leverer vi det kamp efter kamp, så kommer sejrene også, siger den 28-årige forsvarsspiller.

Kampstart på søndag er kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. Fanzonen åbner allerede kl. 11.30, og du kan ligesom flere end 10.500 andre sikre dig billet til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed
'