Færre end 400 pladser tilbage på Complea Tribunen

1. marts 2022 kl. 12:38 af Rasmus Estrup

På søndag venter endnu en hjemmekamp på Aalborg Portland Park, når Vejle Boldklub kommer på besøg kl. 16.00. 

Flere end 7.600 har allerede sikret sig billet til opgøret, og der er nu kun færre end 400 pladser tilbage på Complea Tribunen samt færre end 300 ledige sæder på AaB's afsnit på 3F Tribunen. 

Du kan købe billet til kampen her. 

Er du sæsonkortholder, kan du gratis tage en ven med til AaB-Vejle Boldklub. Læs mere om det her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i februar

1. marts 2022 kl. 10:44 af Rasmus Estrup

Årets to første kampe førte tre AaB-scoringer med sig, som dermed kandiderer til månedens mål i februar i 2022. 

De tre kandidater er: 

1: Daniel Granli til 1-0 mod FC Midtjylland, 20. februar 2022

2: Kasper Høgh til 2-0 mod FC Midtjylland, 20. februar 2022

3: Kasper Høgh til 1-4 mod Silkeborg I.F., 27. februar 2022

Afgiv din stemme her, og deltag i lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede, blå målmandstrøje fra sidste sæson samt en kampbrugt 3F Superligafodbold. 

Afstemningen løber ind til fredag 4. marts kl. 8.00, hvorefter vinderen kontaktes direkte på mail. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Den nye Scan Global Lounge

1. marts 2022 kl. 08:20 af Rasmus Estrup

Scan Global Logitics forlængede for nyligt hovedpartneraftalen med AaB frem til sommeren 2023. I samme forbindelse blev Scan Global Logistics loungepartner for den mest eksklusive lounge på Aalborg Portland Park. 

Den farverige Scan Global Lounge blev således indviet i søndags, og du kan se og høre mere om loungen i dette interview med Mads Drejer, der er CCO & COO ved Scan Global Logistics. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: 172.138 kr. til FrivilligAalborg

28. februar 2022 kl. 12:27 af Rasmus Estrup

Gennem AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning har AaB og Spar Nord Fonden kunnet donere 172.138 kr. til FrivilligAalborg, som var modtager af prisen i hele 2020 og 2021.

Siden 2015 har AaB doneret en krone pr. tilskuer til klubbens 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til et godt og velgørende formål i Region Nordjylland, og siden efteråret 2017 har Spar Nord Fonden støttet op om prisen, så der gives to kr. pr. tilskuer til det gode formål. 

Prisen er blevet uddelt halvårligt, men på grund af tilskuertomme kampe under Covid-19 fik FrivilligAalborg udvidet donationen til at gælde for hele 2020 og 2021.

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Spar Nord Fonden, AaB Support Club og den tidligere modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning udvælger tre kandidater til Hele Nordjyllands Håndsrækning. De tre kandidater kommer derefter til afstemning blandt alle AaB’s fans.

I foråret 2022 er Carpe Diem fra Aalestrup modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed

Akademinederlag mod Vejle Boldklub

28. februar 2022 kl. 08:52 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 2-0

Lørdag tabte AaB på udebane til Vejle Boldklub i U/19 Ligaen. Det var ellers AaB, der var bedst i det første kvarters tid og kunne have bragt sig foran på en stor mulighed efter fem minutter. I anden halvdel af første halvleg overtog Vejle Boldklub spillet og med en scoring kunne hjemmeholdet gå til pause foran med 1-0. Havde det ikke været for flere gode redning fra AaB-målmand Nicklas Nilsson, kunne føringen have været større.

Anden halvleg satte AaB sig på kampen, men trods spilovertag lykkedes det ikke nordjyderne at komme til målgivende chancer, og i stedet lukkede Vejle Boldklub kampen med en 2-0-scoring på en omstilling et kvarter før tid.

- Vores første 15-20 minutter spillede vi godt og kom forbi deres pres, og den første halve time af anden halvleg fik vi igen styr på presset og kom længere frem på banen, så der var positive ting at tage med fra kampen, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Men Vejle var fortjent foran ved pausen, da de fik presset os ned i slutningen af første halvleg, og så var de farlige på omstillinger i anden halvleg. Så vi skal være bedre til at læse modstandernes pres, og vi skal være bedre til at vinde vores defensive dueller, siger U/19 Ligatræneren.

AaB’s U/19 Ligahold spiller igen på lørdag på hjemmebane mod SønderjyskE kl. 13.00.

U/17 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 5-1

Også i U/17 Ligaen led AaB et nederlag, da holdet lørdag gæstede Vejle Boldklub.

Efter en lige start kom hjemmeholdet foran med 2-0 med to scoringer lige efter hinanden.

Herefter fulgte et god AaB-kvarter, inden Vejle Boldklub med endnu en scoring sikrede en pauseføring på 3-0.

AaB kom godt ud til anden halvleg og havde chancerne til at bringe spændingen tilbage i opgøret, men mulighederne blev ikke udnyttet og i stedet kunne Vejle Boldklub så gøre det til 4-0 og siden 5-0.

Mod slutningen reducerede Malthe Gyldenløve-Lyebalk til 5-1 på et hovedstød.

- Vi kom ned på jorden igen efter en toppræstation mod FCK i sidste uge. I Vejle spillede vi ganske enkelt en dårlig kamp, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- På bolden fik vi ikke lagt et ordentlig pres, og vi var ikke gode nok til at ramme de rette rum. Defensivt var vi for ringe i duellerne, og vi indkasserede nogle dumme mål, så det var fuldt fortjent, at Vejle vandt, siger han.

Lørdag kl. 15.15 venter næste U/17 Ligakamp mod SønderjyskE på Hornevej.

U/15 Ligaen: Vejle Boldklub-AaB 2-0

AaB’s U/15 Ligahold lykkedes heller ikke med at tage point i weekendens udekamp i Vejle.

Med to scoringer i første halvleg bragte hjemmeholdet sig foran med 2-0, hvilket også endte som slutresultatet.

U/15 Ligaholdet spiller lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod SønderjyskE.

Tags på denne nyhed
'