Carpe Diem får Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2022

25. februar 2022 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

AaB og Spar Nord Fonden donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til klubbens 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park til et godt formål gennem AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning, der blev oprettet og har været uddelt siden 2015. Pengene bliver halvårligt doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. 

Siden foråret 2015 har AaB – og siden sommeren 2017 med bidrag fra Spar Nord Fonden – doneret mere end 1,1 millioner kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Blandt et bredt felt af ansøgere til at være forårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning blev tre finalister offentliggjort i sidste uge, hvorefter der var afstemning blandt AaB’s fans på AaB’s officielle hjemmeside aabsport.dk.

Flere end 1.200 personer har deltaget i afstemningen, som endte med, at forårets modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning bliver Carpe Diem fra Aalestrup. Carpe Diem modtog 44 procent af stemmerne efterfulgt af Børns Voksensvenner - Nordjylland med 33 procent og WeCare - Aalborg med 23 procent.

Hjælp til kræftramte og socialt udsatte børn og unge

Carpe Diem Aalestrup er en frivillig forening, der blev startet i 2013 med det formål at støtte kræftramte og socialt udsatte børn og unge samt deres familier. Dette sker blandt andet gennem samarbejde med børneafdelingen i Aalborg samt socialrådgivere i forskellige kommuner.

Støtten til de kræftramte børn og socialt udsatte familier gives blandt andet gennem tilskud til oplevelser, konfirmationer, fødselsdage, weekendophold, mad, tøj, julehjælp og meget andet.

Midlerne til at hjælpe kommer gennem flere end 100 medlemsskaber samt overskud fra foredrag og salg af foreningens små egenhæklede maskotter til børn.

- Vi er dybt taknemmelige over at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning. I første omgang var det stort bare at være blandt kandidaterne sammen med to rigtig gode formål, og det er fantastisk, at vi har modtaget så mange stemmer, at det er os, der bliver modtager af håndsrækningen, siger stifter og formand af Carpe Diem, Poul Erik Jensen.

- At vi modtager Hele Nordjyllands Håndsrækning får stor betydning for, hvor mange flere ansøgere vi kan hjælpe, og hvor stor vores hjælp kan være. Vi vil på bedste og ydmygeste vis bruge pengene på at hjælpe vores målgruppe mest muligt, siger Poul Erik Jensen.

Administrerende direktør i AaB, Thomas Bælum, udtaler:

- Endnu en gang har vi modtaget mange gode ansøgninger til Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2022, hvorfra vores håndsræknings-udvalg nåede frem til tre velfortjente kandidater, og vi kan nu med glæde ønske tillykke til Carpe Diem i Aalestrup.

- Nu glæder vi os til at arbejde sammen med Carpe Diem i det næste halve år, og vi håber selvfølgelig fortsat at se rigtig mange tilskuere til vores hjemmekampe på Aalborg Portland Park, så der både kommer en god opbakning til holdet og en stor håndsrækning til Carpe Diem, siger Thomas Bælum.

Udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning består af formand for AaB Support Club Rasmus Fihl, AaB-anfører Lucas Andersen, formand for Spar Nord Fonden Michael Slavensky Dahl, kommunikations- og HR-chef i AaB Brian Andersen, marketingkoordinator i AaB Simon Vangsgaard Jensen og en repræsentant fra den seneste modtager af donationen – i dette tilfælde formand for FrivilligAalborg Winnie Lauritzen.

Det samlede beløb med to kr. pr. tilskuer til forårets 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park vil blive doneret umiddelbart efter sidste hjemmekamp i foråret 2022 eller i forbindelse med første hjemmekamp i efteråret 2022.

Læs mere om Carpe Diem her.

Læs mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning her. 

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

- Håndsrækningstrøje 2021/2022 (opgøres 30/9-22) – Idræt For Sindet, Hjørring – 

- 2021 og 2020 – FrivilligAalborg – 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2020 – Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Håndsrækningstrøje 2019 – Gestus Nord – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)

- Efterår 2019 – Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2019 – Skyggebørn – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2018 – AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Efterår 2018 – Ønskeland – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2018 – Foreningen Grønlandske Børn – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2017 – Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)

- Håndsrækningstrøje 2017 – Veteran Oasen – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)

- Forår 2017 – Kildehuset Fountainhouse – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2016 – Broen Aalborg – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2016 – Hjerterummet og Cykel20 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Efterår 2015 – The Back To Life Project – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

- Forår 2015 – Headspace Aalborg – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Pr. 1. januar 2022 er der i alt uddelt 1.160.870 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB laver aftale med Thórarinsson

25. februar 2022 kl. 09:02 af Brian Andersen

Islændingen kommer til AaB med stor erfaring fra næsten 200 kampe i svensk og norsk fodbold hos henholdsvis IFK Norrköping, Rosenborg BK og Sarpsborg 08 FF, hvor det i alt fra de foretrukne positioner på venstrekanten eller på den centrale midtbane blev til 16 scoringer og 35 oplæg.

Dansk fodbold har Gudmundur Thórarinsson også stiftet bekendskab med i form af 36 optrædener for FC Nordsjælland i perioden 2014-2016, og senest har den 29-årige spiller begået sig i Major League Soccer i USA, hvor han i december kunne fejre mesterskabet med New York City FC efter 49 kampe, to mål og fem assists for den amerikanske klub.  

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Udover sin enorme erfaring med flere end 300 kampe på højeste niveau, så kan Gudmundur Thórarinsson betegnes som en teknisk dygtig spiller med en fantastisk venstrefod.

- Derudover indeholder Gudmundur en stærk karakter og er anvendelig flere steder på banen, og derfor er vi glade for at tilknytte ham til AaB, hvor vi mener, at han passer godt ind i forhold til vores spillestil, siger Inge André Olsen.

12 A-landskampe og 31 ungdomslandskampe for Island er det også blevet til for nyerhvervelsen.

- Jeg er stolt og glad for at have lavet en aftale med AaB. Klubben har haft en god sæson hidtil, og jeg glæder mig til at hjælpe holdet med at opnå så gode resultater som muligt, lyder det fra Gudmundur Thórarinsson.

- AaB er en meget fin klub, og niveauet i Superligaen er godt. Jeg har tidligere spillet i Aalborg med Islands U/21-landshold og har nu været i byen i to-tre dage, og jeg er glad for at være her og ser frem til en spændende tid, tilføjer Gudmundur Thórarinsson.

Gudmundur Thórarinsson får i første omgang nummer 36 i AaB og træner allerede i dag med sine nye holdkammerater.

Få al praktisk info om årets første hjemmekamp

24. februar 2022 kl. 14:38 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 19
Spilledato: Søndag 27. februar 2022
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Fanzonen åbner kl. 11.30
Dommer: Mikkel Redder

Flere end 7.500 har billet til kampen

Der er flere end 7.500 fans, der har billet til årets første hjemmekamp mod Silkeborg I.F. Køb i forsalg billet til kampen på www.billet.aabsport.dk. 

Du kan også købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park, der åbner kl. 13.00 på søndag. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Køb sæsonkort - få tre kampe i første måned

Bliv sæsonkortholder inden kampen mod Silkeborg I.F. på søndag og få adgang til tre kampe i første måned. 

Et sæsonkortabonnement koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

Tegn et sæsonkortabonnement nu og få adgang til AaB-Silkeborg I.F., AaB-Vejle Boldklub og AaB-Brøndby I.F. for første ratebetaling. Bliv sæsonkortholder her. 

For et nytegnet abonnement er der seks måneders binding fra tegningsdatoen. Herefter kan du opsige abonnementet med et varsel på løbende måned + en måned.

Ingen krav om coronpas

Der er ikke længere krav om coronapas til kampe i 3F Superligaen.

Gratis buskørsel med billet til kampen

Alle med en billet til kampen kan på kampdage køre gratis med busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus. 

Skolernes Dag

I samarbejde med Netcompany og Spar Nord Fonden har AaB inviteret nordjyske skoleelever fra 7.-10. klasse til Skolernes Dag i forbindelse med årets første hjemmekamp. 

Eleverne har kunnet tilmelde sig via sin skole, og inden selve kampen er der et stort show med masser af underholdning i stadionhallen, hvor der blandt andet vil være en Goal Station 360 og mulighed for at købe mad fra Bogø samt sodavand. 

Programmet ser således ud: 

10.30: Stadionhallen åbner 

11:00-13.30: Underholdning i hallen med

 • Fodbold freestyler Maymi Asgari
 • AaB's anfører Lucas Andersen
 • Youtouberne Fodboldidioterne
 • Komiker Victor Lander
 • DJ Adam Vejle

Fanzonen åbner kl. 11.30

På søndag åbner fanzonen kl. 11.30, hvor der frem mod kl. 13.15 vil være livemusik samt interview med Inge André Olsen på scenen.  

Derudover er det som sædvanlig muligt at købe drikkervarer, lækker mad fra Bogø Sandwich og merchandise fra AaB Shoppens bod. 

Theodor kigger også forbi fanzonen kl. 12.30 på søndag. 

20% rabat på børnevarer i AaB Shoppen

I AaB Shoppen i foyeren og  fanzonen er der på søndag tilbud på næsten alle børnevarer, da der i uge 8 er Børnenes Uge i AaB Shoppen.

Du kan således spare 20 procent på alle børmevarer med udtagelse af klubdragten, AaB Tyren og plakater. 

Altså er der 20 procent rabat på eksempelvis andendragten, håndsrækningsdragten og målmandstrøjen i børnestørrelser og meget mere.  

Indløbsbørn fra Gug Boldklub og Aabybro I.F.

AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med spillere fra AaB's partnerklubber Gug Boldklub og Aabybro I.F.

De to partnerklubber deltager også i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park. 

Overrækkelse af Hele Nordjyllands Håndsrækning til FrivilligAalborg

I pausen af AaB-Silkeborg I.F. vil FrivilligAalborg få overrakt 172.138 kr. gennem Hele Nordjyllands Håndsærkning, som FrivilligAalaborg var modtager af i 2020 og 2021. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til velgørende formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

FrivilligAalborg blev af AaB's fans udvalgt til modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2020, men på grund af tilskuertomme kampe under Covid-19-restriktionerne blev FrivilligAalborg modtager af prisen for både 2020 og 2021.

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.00

Boderne på Aalborg Portland Park på søndag en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBSIF – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten. Altså skal man stå af ved Peder Skrams  

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB søger billetpersonale

24. februar 2022 kl. 10:11 af Rasmus Estrup

Til AaB’s hjemmekampe er den gode oplevelse og et højt serviceniveau for publikum et vigtigt fokusområde. Vi bestræber os løbende på at hæve niveauet i forhold til at kunne servicere vores fans så hurtigt som muligt, og altid med et højt serviceniveau.  

Kan du genkende dig selv i forhold til nedenstående punkter, så er det måske lige dig, vi står og mangler:  

 • Du elsker fodbold – endda så meget, at du kan se dig selv arbejde til størstedelen af AaB's hjemmekampe 
 • Du er omstillingsparat, kan tage ansvar og har ordenssans 
 • Du er vild med fællesskab, fællessang og stemning 
 • Du kan lide at arbejde i højt tempo, samtidig med at du yder en god service og oplevelse 
 • Du har altid et smil på læben, som du flittigt deler ud af til alle omkring dig 
 • Du har lyst til at være en del af holdet bag Hele Nordjyllands Hold og få en masse fantastiske kollegaer

Bemærk: Du skal som minimum være 18 år. 

Jobbet er timelønnet.

Ansøgning 

Er ovenstående noget for dig, så skynd dig at sende en ansøgning afsted, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad du har lavet, og hvorfor det lige netop skal være dig, vi vælger, til billet- og IT-ansvarlig Mikkel Kallestrup Johansen på mkj@aab-as.dk. Du kan også sende eventuelle spørgsmål til jobbet til denne e-mailadresse. 

Alle ansøgere får naturligvis svar på deres ansøgning.  

Ansøgningsfrist: Løbende. Vi tillader os at deaktivere stillingsopslaget, når vi har fundet de rigtige kandidater. 

Tags på denne nyhed

FrivilligAalborg overrækkes 172.138 kr. på søndag

24. februar 2022 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

AaB’s fans valgte gennem en afstemning i foråret 2020, at FrivilligAalborg skulle modtage AaB’s pris Hele Nordjyllands Håndsrækning. På grund af Covid-19, som førte til flere tilskuertomme kampe på Aalborg Portland Park i både 2020 og 2021, blev FrivilligAalborg modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for hele 2020 og hele 2021. 

Gennem de to kalenderår var 86.069 tilskuere på Aalborg Portland Park til AaB's 3F Superligakampe, og da hver tilskuer med sit fremmøde støtter Hele Nordjyllands Håndsrækning med to kr., blev det til en rekordstor donation på 172.138 kr. til FrivilligAalborg.

FrivilligAalborg, der er en forening af frivillige under Dansk Flygtningehjælp og som støtter flygtninge og indvandrere i Aalborg, vil få overrakt Hele Nordjyllands Håndsrækning på søndag i pausen mellem AaB og Silkeborg I.F.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB’s pris, der siden 2015 er doneret halvårligt og ubeskåret til velgørende formål i Region Nordjylland, og siden 2017 har Spar Nord Fonden valgt at bakke op om initiativet, så parterne sammen donerer to kroner pr. fremmødt tilskuer til 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park.

Du kan købe billet til AaB-Silkeborg I.F. her.

Tags på denne nyhed
'